Звездни компромати - 182 част

• 69 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Део и Елена са се разделили след 4 месечна връзка и тя се е изнесла от неговото жилище.Део го е потвърдил във Face.

# 436
# 437
  • София
Део и Елена са се разделили след 4 месечна връзка и тя се е изнесла от неговото жилище.Део го е потвърдил във Face.
Някои любови бързо пламват и бързо угасват.

# 438
# 439
  • Бургас
Джули и Даниела:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551303624925012&set= … ype=3&theater

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=551302111591830&set= … ype=3&theater

Харесвам Джули, но малко понапълняла ми се струва  Rolling Eyes

# 440
# 441
# 442
# 443
# 444
Не мога да се нагледам на Нина Добрев!
Прелестно създание, съвършена.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445

чак пък толкова бързо, да не се окаже всичко измамно заради реклама... много странно, така внезапно да се разделят - трябва нещо сериозно да е станало, ако е било истинско

# 446
  • Бургас

чак пък толкова бързо, да не се окаже всичко измамно заради реклама... много странно, така внезапно да се разделят - трябва нещо сериозно да е станало, ако е било истинско

Аз се учудвам, че въобще са се събрали, а не че са се разделили. Въобще не можах да ги възприема като двойка. Още повече, че не само разликата във възрастта им е голяма, но и разликата във вижданията им за живота и приоритетите им. Поне с такова впечатление останах от няколкото интервюта, които четох и гледах.

# 447

май снимат клип на този Жоро с тях - фолк певец

miss july, възможно е, но аз нямах поглед дали си пасват, а само по снимки изглеждаха щастливи и влюбени

# 448
  • София

май снимат клип на този Жоро с тях - фолк певец

miss july, възможно е, но аз нямах поглед дали си пасват, а само по снимки изглеждаха щастливи и влюбени

Ха, аз си мислех че и този другия е танцьор, а той певец бил  Joy

# 449
  • София
Много са сладки и истински Hug
Преди малко ги видях (без Николета), видяха ми се доста ниски newsm78 и определено на
снимките са по-симпатични!
За Део и Елена и аз не съм изненадана, не ми се връзваха като двойка, а той изглеждаше много влюбен!Междудругото е много симпатичен човек Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт