Звездни компромати - 182 част

• 68 522
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Ставаме три.

# 91
  • София
Нека сме четири  Sunglasses

# 92
Много наркоманска реклама, само игли и бял прашец липсваше... Скучаещите млади богаташи. Rolling Eyes
Определено. Whistling

# 93

Не ми изглежда излекуван от алкохолната си зависимост.

# 94

Като човек, който я е виждал с очите си, мога да отбележа, че не е неприятна, а просто безлична...
На екран успяват да я докарат, но на живо е просто неспасяема  Grinning

Медиса   bouquet

# 95

Да станем пет!

В нея не харесвам две неща - долната част на лицето й (  Mr. Green ) и това, че с ограничени хоризонти!
Изключително глупава жена и това е мнението ми след интервюто при Лено. Нека не бъда разбрана грешно, не ми пречи, че обиждаше страната, в която съм родена, пречи ми че е проста! Независимо дали думите й се отнасят за България, Гърция, Индия, Афганистан - грозно е!  Жалко за хора, които могат да обиколят света 1 млн пъти и виждат само... т.е. нищо не виждат. Носът им пречи.  Tired А светът е толкова различен и шарен!  Grinning

# 96
И на мен ми е много неприятна Скарлет, прилича ми на прасе в лицето, а интелектуалният й капацитет не ми се коментира въобще. Направо се чудя как излъга толкова хубави мъже досега да й обърнат внимание...

# 97
Къде сте видели колко точно й е умствения капацитет newsm78 На мен ми е сладка.

# 98
И аз не я харесвам Скарлет.  Simple Smile

# 99
Къде сте видели колко точно й е умствения капацитет newsm78 На мен ми е сладка.

Ами по разни интервюта. Прави ми впечатление на доста ограничен човек, но разбира се това е моя субективна преценка...

# 100
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Доверявам се на интуицията си. Тъпоумният поглед не лъже.

# 101
Ето още от Скарлет за протокола- и аз не я харесвам.

GQ Men Of The Year Awards

# 102

Не знам защо си мисля, че ще имат още деца Crazy

# 103

Да станем пет!

В нея не харесвам две неща - долната част на лицето й (  Mr. Green ) и това, че с ограничени хоризонти!
Изключително глупава жена и това е мнението ми след интервюто при Лено. Нека не бъда разбрана грешно, не ми пречи, че обиждаше страната, в която съм родена, пречи ми че е проста! Независимо дали думите й се отнасят за България, Гърция, Индия, Афганистан - грозно е!  Жалко за хора, които могат да обиколят света 1 млн пъти и виждат само... т.е. нищо не виждат. Носът им пречи.  Tired А светът е толкова различен и шарен!  Grinning

Може ли по-подробно - какво толкова е казала по адрес на България?

# 104

Да станем пет!

[/quote]
Какво е казала в интервюто,че ми стана интересно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт