Звездни компромати - 182 част

• 68 465
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Скарлет ми е неопределима, но пък нищо скандално  не виждам в това й интервю, в което споменава за България, дори ми прави положително впечатление, че се старае за е обективна, а не да говори стандартните клишета за тук като хубавата природа, усмихнатите хора и шопската салата.

# 211
Аз може да не я харесвам, ама явно нея си я бива под чаршафите.  Rolling Eyes

Явно. На колко години е тази, бая стаж с мъжете е навъртяла?

# 212
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ми май около 30, може и по-малко.

# 213
  • София
Скарлет е палавница, да Flutter
С този леко глуповат вид, не е чудно, че е популярна сред мъжете Laughing
За протокола е родена на 22.11.1984 - т.е. към момента е на 28  Whistling
Към хубавите филми на Скарлет, пропуснах този много ми е любим
Скрит текст:
Джой, много ми харесва снимките, които слагаш, особено напоследък, нещо съм на вълна seasonal color type и сега си в моя Simple Smile

# 214

Почти колкото моята съседка от горния етаж, дето ни прави съпричастни всяка нощ hahaha
малко офф

Може ли някоя от вас да каже как се движи рейтинга на нашата Миска във ФБ? Онзи ден беше доста напред с 9000 лайки bowuu

# 215
Явно само ние жените не я харесваме Скарлет Simple Smile

Ама дреме й на нея  - гледай какви мъже е завъртяла  ooooh!

# 216
Завиждам й неблагородно за Джаред Лето  Flutter

Но пък тази снимка ме компенсира  Whistling:

Скрит текст:

# 217

Почти колкото моята съседка от горния етаж, дето ни прави съпричастни всяка нощ hahaha
малко офф

Може ли някоя от вас да каже как се движи рейтинга на нашата Миска във ФБ? Онзи ден беше доста напред с 9000 лайки bowuu

Вече мина 10 000. Wink

# 218
  • София
Това маѝ не е Ким,а двоѝничка.

Тук е обяснено, че това е нестандартна фотосесия на КК заснета от Карл Лагерфелд за CR Fashion Book, но и на мен ми е странна.

# 219
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Скрит текст:
Джой, много ми харесва снимките, които слагаш, особено напоследък, нещо съм на вълна seasonal color type и сега си в моя Simple Smile
Благодаря Hug

И като зачекнах Джоузеф, ето го в нова фотосесия за Men's Health. Както винаги прекрасен Party

# 220
Лелеле, не вярвах въобще, че Нанси има някакъв шанс като разглеждах снимките на останалите участнички. Дано, стискам палци, въпреки, че не я харесвам особено. Липсва ми излъчване при нея. И някак си кръгла ми е в лицето, няма аристократизъм, няма изящна красота. Мое виждане Simple Smile

# 221
Къде е това гласуване за Мис? Може ли линк? Мерси!    bouquet

# 222
  • в 1001-та нощ
Явно само ние жените не я харесваме Скарлет Simple Smile

Ама дреме й на нея  - гледай какви мъже е завъртяла  ooooh!

аз много я харесвах в Мач пойнт  Peace след това в други филми ми беше отвратителна  ooooh! но може да бъде хубава, ако я "направят"  Peace

Емилия също много ми харесва - "дегизирана", но натуралните красоти и на двете - нищо не струват  Tired Stop

на снимките преди/след - Юля изглежда потресаващо, но в клипа ми харесва, не бих я познала , обаче  Peace

# 223
Лелеле, не вярвах въобще, че Нанси има някакъв шанс като разглеждах снимките на останалите участнички. Дано, стискам палци, въпреки, че не я харесвам особено. Липсва ми излъчване при нея. И някак си кръгла ми е в лицето, няма аристократизъм, няма изящна красота. Мое виждане Simple Smile

Никой ли не забеляза, че само нашата е с хиляди харесвания? Thinking
Останалите участнички са с в пъти по-малко харесвания във ФБ. Имаше момичета с по 20-30 гласа, което не е нормално за мен. Нима сънародниците на дадена миска не гласуват за нея?

# 224
А това гласуване всъщност с каква цел е?

Общи условия

Активация на акаунт