Звездни компромати - 182 част

• 68 568
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас

Малееее, като гледам какви цигании пробва - костюми в златисто, медено, с шарка на старо канапе........... ooooh! Този Петко е типична "мъжка кифла".
Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

кукумицинка, ами той сигурно е такъв. Може да си докарва допълнителни доходи от чекнещите се кукарджи по заведенията му.

# 631
  • В Космоса

Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

И аз се запитах същото. Възможно ли е...!? ooooh!

# 632
Е, в крайна сметка ще се женят- така ли  newsm78

# 633
  • Варна

Когато си селянка по душа, търсиш себеподобни.

# 634

е, Петко е доста богат, хич не се и учудвам Laughing, но аз друго се чудя, много бързо решиха да се женят.

# 635

Ужас  Shocked С този лъскав сатениран фрак прилича на сутеньор. И дано на сватбата не е със слънчеви очила.

А те наистина ли ще се женят?

Лео и Джъстин, Джъстин, с жена му, Лео е по-готин  Sunglasses

# 636
Ето какво пише под снимките:

За най-специалния ден от живота си, бизнесмена Петко Димитров се довери на еталона за българска мода – Модна къща „Агресия”. Никой не бе изненадан от решението му, защото той винаги е споделял страстта си към марката, чието лице е. На помощ за избора на конкретния костюм, с който ще произнесе заветното „Да”, се включиха: бъдещата му съпруга Яна, водещи светски журналисти от електронните, печатните и телевизионните медии, светски и модни фотографи, както и най-добрите консултанти на МК „Агресия”.
Единодушно, всички се спряха на плат 180’S вълна, от лимитирана серия, каталог Ambassador, на английската фирма производител на платове Dormeuil. Финалния модел на костюма предизвика оживена дискусия и до консенсус не се стигна. Дилемата бе между класически смокинг и фрак.
Бъдещото семейство разкри официално датата на сватбения си ден – 20.10.2013г., ще им кумуват семейство Иво и Мира Тоневи, а тържеството ще завърши в Night Flight. Детайлите по събитието, влюбените пожелаха да запазят в тайна.
МК „Агресия” пожелава приказен сватбен ден на Петко и Яна и вълшебен семеен живот!

# 637
На 20 октомври е сватбата.

# 638
  • В Космоса
И аз си мислех за селската душица, ама как пък е харесала Орлин тогава? И той как не ѝ е схванал същността? Всъщност, може би затова са се разделили? Колко време са били заедно?

А за варианта, че е заради пари, явно сухото има невероятна власт над нищожните ни същества... Tired

# 639

Малееее, като гледам какви цигании пробва - костюми в златисто, медено, с шарка на старо канапе........... ooooh! Този Петко е типична "мъжка кифла".

кукумицинка, ами той сигурно е такъв. Може да си докарва допълнителни доходи от чекнещите се кукарджи по заведенията му.

Наистина ужасен вкус има това ниско, късокрако, обрасло с косми, недоразумение с герданче. Че на всичко отгоре се виждат и "съветнички"/стилистки, които явно го подкрепят в избора му на тоалети. Между другото, имах общи "приятели" във фейсбук с него и изпадах в потрес колко е харесван от някои жени този селски бек. И въобще каква е тази фотосесия? С каква цел е? Разбирам да дават някоя булка да си избира рокля, обичам да гледам такива снимки, ама в случая бъдещата булка е доста неглиже. И Яна не ми харесва, дори чисто визуално, обаче като двойка направо къртят мивки - направо не мога да се сетя за по-антипатична що-годе известна бг двойка.

# 640
  • Варна
Яна е секси мадама, всеки мъж /особено младите и необременени с опит/ има по една такава. Може би Орлин все пак е прогледнал  Wink

# 641
  • В Космоса
Яна - секси мадама!? Joy Joy Joy hahaha

# 642
До последно си мислех, че това със сватбата е само слух.
Е, жълтурите излязоха прави - сватба явно ще има.

Само че не знаех, че когато се избират сватбените одежди, се предупреждават предварително медиите, идват от телевизии и сайтове и заснемат всяко твое движение и преобличане. ooooh!

# 643
Тея двамата искат да запълнят нишата, която остана празна след Божинови.

# 644
  • Бургас
А какво стана със сватбата на Дженифър Анистън? Ще се женят ли или ще го играят вечните сгодени.

Общи условия

Активация на акаунт