Звездни компромати - 182 част

• 68 558
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
А те потвърдили ли са го официално, че ще има сватба? Имам предвид самите те, а не разни медии да пишат от тяхно име, че ще се женят на еди-коя-си дата... Като разгледах снимките ми заприлича на подготовка за рекламна фотосесия newsm78
Иначе, ако си е избирал костюм за сватбата... е, няма такава селяния и показност.
Кефнало му да се ожени - жени се, кеф му развод - развежда се. Хора без работа Mr. Green
И за да не е само спам, малко от Андрейчето:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1174675_3 … _1039949540_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1240097_3 … 9_838233425_n.jpg

# 661
  • София
Херцозите на Кеймбридж
Тук са я хванали малко кофти, но пък роклята и обувките са екстра!

# 662
От далеч се вижда, че роклята отново е на  Jenny Packham, хубава е.
 Сандалите сигурно Дж.Чу.

# 663

Само че не знаех, че когато се избират сватбените одежди, се предупреждават предварително медиите, идват от телевизии и сайтове и заснемат всяко твое движение и преобличане. ooooh!

реклама е, на модната марка, колко му е да викнат и фотографите

# 664
Тея двамата искат да запълнят нишата, която остана празна след Божинови.
Peaceразсмя ме.

# 665
# 666
  • Пловдив
http://sporta.bg/?load=Football%3A%3AArticle&championshipId= … 44&id=1068380

Тоя кой ли го иска ooooh! Къде ли не се пробва...

# 667
  • София

Малееее, като гледам какви цигании пробва - костюми в златисто, медено, с шарка на старо канапе........... ooooh! Този Петко е типична "мъжка кифла".
Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

кукумицинка, ами той сигурно е такъв. Може да си докарва допълнителни доходи от чекнещите се кукарджи по заведенията му.

Аз пък не мога да разбера как Орлин изобщо се хвана с тази, на която според мен повече би й отивала мотиката.

# 668
  • Бургас

Малееее, като гледам какви цигании пробва - костюми в златисто, медено, с шарка на старо канапе........... ooooh! Този Петко е типична "мъжка кифла".
Аз не мога да разбера как Яна от красив, образован и интелигентен мъж като Орлин скочи на азисоподобния Пьетко. Само мотиката му липсва.

кукумицинка, ами той сигурно е такъв. Може да си докарва допълнителни доходи от чекнещите се кукарджи по заведенията му.

Аз пък не мога да разбера как Орлин изобщо се хвана с тази, на която според мен повече би й отивала мотиката.

Не случайно я има онази поговорка, че хубавите плодове ги ядат прасетата.
Е, сега поне си е намерила себеподобен да си копат заедно  Grinning

# 669
  • София
Благодаря за клипа с Джъстин и Бионсе, много се смях  Joy

Марая Кери
Линдзи Лоън
Кери Уошингтън
Джесика Бийл
Карли Клос
Бионсе
Зоуи Дешанел
Златка Димитрова - не ми харесват такива снимки с показана подмишница  Naughty

# 670
  • София

Не случайно я има онази поговорка, че хубавите плодове ги ядат прасетата.
Е, сега поне си е намерила себеподобен да си копат заедно  Grinning
Хахаххаха Simple Smile

koikoii, може пък Златка да рекламира някакъв продукт за подмишници Stuck Out Tongue

# 671
Яна много ми харесваше преди. Сега тази никаква коса много я загрозява.

# 672
  • София
Яна, чисто визуално, много ми харесва. Има интересно лице и определено я намирам за секси жена.
Орлин е красив мъж, но нещо ме притеснява в него, по-скоро в мъжествеността му.
За Петко ще си замълча, добре че има пари човечецът...

# 673
  • София
И  аз много харесвам Яна. Екзотична красавица ми е. Петко е пълен мангал. Само порите са му хубави. Не мисля, че ако беше беден щеше да се радва на такъв фен клуб.

# 674
Петко и от панелка го вземам.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт