Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Зизуно,умирам се хиля,особено за олигавения мерджан rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 196
  • София

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao и Бу ко съ кефи  Mr. Green Joy Joy

# 197
  • София
Хеййй  Party Party Party  newsm44 newsm68  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:

# 198

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

spam2
Ако гледате Серка, какви ръкавици е барнала, и следите от сълзи, откроиха около 10 пласна фон дьо тен  Mr. Green

# 199
Много се смея с вас. Joy Joy Joy Joy Mr. Green

# 200
  • София
Джейн глей ся мъ караш да я гледам  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале  Hug Hug  Mr. Green

# 201
  • София
Ох,Зизу, Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaГолУема си Joy Joy Joy Joy
На мен много ме кефи Емир като каже"Ферия гитт",чак ноздрите му се отварят,а Невбахар я харесвам Peace

# 202
  • София
Ох,Зизу, Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaГолУема си Joy Joy Joy Joy
На мен много ме кефи Емир като каже"Ферия гитт",чак ноздрите му се отварят,а Невбахар я харесвам Peace

И аз я харесвам, малко е по-студена  Wink

# 203

rotfImbo rotfImbo rotfImao Ирка разби ме с това брутално

# 204
  • София
Отзаде Чачко съ запрегръщал с някъв ама не изпуска Хазалка от поглед  Mr. Green

# 205
Съни, треа се учиме на шик и как да одиме гримирани, даже и до WC, та у тути да не пишат " Глей ги тия БГ-тата кви са ниски, ходят с кокове и негримирани  Joy Joy Joy Joy Joy

Падам с цикламкити и камъчетата по тях  smile3511 smile3511 smile3511

# 206
  • София
 #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Ся трябва да ходя да ми леят куршум  Shocked ooooh! майка та тя на нищо не прилича бе  Shocked Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire

# 207
#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked Ся трябва да ходя да ми леят куршум  Shocked ooooh! майка та тя на нищо не прилича бе  Shocked Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire

И на мен - в потрес съм  smile3556 smile3556 smile3556

# 208
  • София
Съни, треа се учиме на шик и как да одиме гримирани, даже и до WC, та у тути да не пишат " Глей ги тия БГ-тата кви са ниски, ходят с кокове и негримирани  Joy Joy Joy Joy Joy

Падам с цикламкити и камъчетата по тях  smile3511 smile3511 smile3511

Амчи аз постоянно тъй си ходя па досега никой нищо не ми е казал, само комплименти получавам  Mr. Green

# 209
Ирчеджим, умиргааааам Joy Joy Joy Joy Joy Joy  брутална си  Laughing Laughing Laughing
 Бу  hahaha hahaha

Серка и лилаФката и гама хич нема ги коментвам Stop  само
Скрит текст:

Зизуно забравИх дали те пофалИх за анализчИту или там кЪктУ  му викаш Laughing Laughing Laughing Паднах от стола да се хиля Laughing Laughing Laughing

Пепини,лека нощ Hug Hug

То докато си напиша поста и го публикувам с тоя бавен нет може и другите да изполягате  затова на всички по една Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Енд нау гуд найт  толкова рано не си спомням откога не съм си лягала ама така ме цепи главатааа ooooh! Confused

и  глейте да не конушвате много, че нямате изчитане Laughing Laughing Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт