Отговори
# 225
Ирче, страшна си  Joy Joy Joy bouquet

Верчи, има два фрагмана  Laughing

# 226
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Беллорче, за същото клипче става въпрос. Peace Що се отнася до Бономо, Хазал отдавна е в една компания с него. Това че са присъствали на един и същи рожден ден нищо не значи. Само да припомня, че Чаатай покрай присъствие на един рожден ден го изкараха набързо гадже с Дерята. Само дето от тогава насам ни Деря, ни никой! Те такива връзки обикновено са рожба на гладната репортерска фантазия. И аз дорде не ги видя да се държат за ръце и да се мляскат на публично място не вярвам! Naughty Хазал когато има връзка за демонстриране никой не може да я спре. Виждали сме я. Wink

# 227
Ирче, страшна си  Joy Joy Joy bouquet

Верчи, има два фрагмана  Laughing
aаа видях аз  Mr. Green тцтц ама много така малко да кажа дадоха много са потайни  newsm78 но пък са страшно сладки двамата и моя Бу как се смее аууу разтопи ми се сърцето  Heart Eyes

# 228
  • София
Ей,накарахте ме и аз да си пусна Серенайката,убавица Гица е тя,да не я подценяваме Naughty
...

Аз заради нея почти не го гледам (да не кажа, че спрях да гледам) Rolling Eyes
И аз не го гледа,няма една цяла серия дори да съм изгледала Whistling
Ирка, Joy Joy Joy Joy Joyсупер Hug
Верче,много рано си се начела ,злато hahaha
Абе и на мен не ми се вярва да са заедно ooooh!

# 229
Линко  Hug не съм мило прочетох само 2 глави от книгата ама ми дойде много добре  Praynig

# 230
  • София
Ааааа,аз днес няма да чета,снощи добре се начетох Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Весе,виждам те на балкона,
Скрит текст:
как е дечко,пооправи ли се?
Белорче Hug

# 231
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy

# 232
   tiptoe Юхуууууу wavey

Привет на всичкото кукумицин в диспансера!  Hug Как сте, писарушки златни? Надявам се, Ви намирам в добро здраве и още по-добро състояние на духа?! Hug

Завърнах се!  bowuu

Извинявам се за неадекватното си нахълтване по никое време, но, така като гледам, съм минимум 5-6 теми назад! Бая догонване ще пада!!!   animal037  Пет дни без компютър и интернет, само свеж планински въздух и красиви гледки! Пълен релакс ви казвам!    fiuuuuuu

Та, по този повод, нещо ново има ли? Нещо старо? А, нещо със субтитри?  Heart Eyes   newsm43

И задължителния музикален поздрав за всички вас и пожелание за хубава вечер!

Скрит текст:

Отивам да изгледам днешния епизод! До по-късно или до утре! Hug

# 233
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Заврях се и аз в Диемата да ви видя кво толкова гледате, ама чаках, чаках ...  накрая само едно жълто Джансу се появи и филма свърши. Mr. Green

# 234
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Зизуно,умирам се хиля,особено за олигавения мерджан rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ахаха добре де Бу ко прай там кураж ли му дава да и каже  Joy Joy

# 235

Доспа ни се!

Лека и спокойна нощ!

# 236
  • In a surreal moment!
DiBoDa - ФЕМИР ФОРЕВЪР  и бъди щастлива

Мацурани, ко праите , бе...малиии страхотно творчество...падам от смях... Joy

ДАНИ - спешъл тенкс за агнишкуту...тамам ми дойде...супееер...да си жива  и здрава се така да черпиш кака си  Heart Eyes Mr. Green

ХАДИ - ИЙИ ГИДЖЕЛЕР

# 237
  • У дома :)
Лека нощ, Джейн!Сладки сънища! smile3524

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми Влъх,радва му се как и го рекна,гледай как се кефи  Joy Joy Joy
Иксиноооооо Hug Hug Hug

# 239
 wavey wavey wavey wavey wavey ида,ама много ми се спи Winkмалко ще позяпам тук там BlushчИ гледам стИ сЪ кротнали нещо Simple SmileЗизункеееейййй  Hugцепиш мрака с анализи джанъм Hug

Общи условия

Активация на акаунт