Отговори
# 210
Феичка, бързо да ти мине и лека нощ!  Пепи smile3524

# 211
  • У Диспансера ...♥♥♥

Heart Eyes Heart Eyes

# 212
  • София
Ей,накарахте ме и аз да си пусна Серенайката,убавица Гица е тя,да не я подценяваме Naughty
Слънце, Hug
Ирка,колажът е върха Hug
Лека ,Пепи,Феичка Hug

# 213
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Къде я пускате да я пусна и аз?   Mr. Green

# 214
  • София
Профи,по Диема Фемили Peace

# 215
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето ги бе двамата Роки Бобоа  Joy Joy Joy

# 216
  • У дома :)
Добър вечер на всички и лека нощ на лягащите!
И аз да се запиша в новата тема, все пак ми е втора,напредвам бързо,ама то с вас няма и как да е иначе.
Зизу, благодарско за темата  bouquet
Не успях да гледам серията тази вечер, но то от вашите коментари всичко ми се изясни, особено боя,така не съм се смяла сама от много време. Зизу май ще се връщам мноооогоооо назад в темите ,за да ти изчета анализите.Ти си уникална! Hug

# 217
  • Варненска клюкарка
Здрастииии Crazy Laughing

Ох, най накрая ви изчетох...много тръстика днес...много Whistling
Сутринта ви оставих към 30-тата страница на предната тема, сега ви изчетох  лист по лист та чак до новата tooth но не видях клипчето, което ви вълнува. Ако е старо по описанието май се досещам кое е.... Ако не се лъжа, вечер е и Ча са го приклещили отбор Джансута и някакви репортери. В далечината зад него има една кола от която за миг се показва момиче, което в гръб( или профил, не се сещам точно newsm78) много прилича на Хазал. Ако правилно се сещам обаче, мисля че това е точно след заснемането на сцените в хижата(белградската гора)  Wink Там са работили без почивка и дори без сън и след прибирането им в града са ги пуснали малко по-рано от сета за да поразпуснат. Ако добре си спомням, клипа е от февруари миналата година, по същото време през февруари излезе и една снимка от някакво заведение за хранене. Снимката е правена отвън с телефон- вечер е и през стъклото на една маса вътре  се виждат Чаатай, Селин и едно момиче което стои право до Ча. Момичето е дребничко с права коса, а над главата и със стрелка е написано Хазал Wink Качеството е лошо и не мога да коментирам Crazy Отново през февруари пък във вестник Сабах излезе кратка информация, че по предната вечер са засечени Ч и Х да излизат от нощен клуб ( писала съм за това) Така, че съвпаденията са много- може и тя да е Wink

пп Оф Хазал с този Бономо...ама що си мисля, че баш си е  вярно... оф оф оф  smile3514 това сладкото момиче  и този тц тц тц...

# 218
  • У дома :)
Май и аз трябва да пусна фемилито,че най-накрая и аз да я видя тая Серенай в действие.дано имат успех с Чаги, ама аз съм си от ЯГОДКИТЕ!
Я КОЛКО СМЕ МНОГО
Скрит текст:

# 219
  • София
Ей,накарахте ме и аз да си пусна Серенайката,убавица Гица е тя,да не я подценяваме Naughty
...

Аз заради нея почти не го гледам (да не кажа, че спрях да гледам) Rolling Eyes

# 220
  • По света и в нас.
Здрастииии Crazy Laughing

Ох, най накрая ви изчетох...много тръстика днес...много Whistling
Сутринта ви оставих към 30-тата страница на предната тема, сега ви изчетох  лист по лист та чак до новата tooth но не видях клипчето, което ви вълнува. Ако е старо по описанието май се досещам кое е.... Ако не се лъжа, вечер е и Ча са го приклещили отбор Джансута и някакви репортери. В далечината зад него има една кола от която за миг се показва момиче, което в гръб( или профил, не се сещам точно newsm78) много прилича на Хазал. Ако правилно се сещам обаче, мисля че това е точно след заснемането на сцените в хижата(белградската гора)  Wink Там са работили без почивка и дори без сън и след прибирането им в града са ги пуснали малко по-рано от сета за да поразпуснат. Ако добре си спомням, клипа е от февруари миналата година, по същото време през февруари излезе и една снимка от някакво заведение за хранене. Снимката е правена отвън с телефон- вечер е и през стъклото на една маса вътре  се виждат Чаатай, Селин и едно момиче което стои право до Ча. Момичето е дребничко с права коса, а над главата и със стрелка е написано Хазал Wink Качеството е лошо и не мога да коментирам Crazy Отново през февруари пък във вестник Сабах излезе кратка информация, че по предната вечер са засечени Ч и Х да излизат от нощен клуб ( писала съм за това) Така, че съвпаденията са много- може и тя да е Wink

пп Оф Хазал с този Бономо...ама що си мисля, че баш си е  вярно... оф оф оф  smile3514 това сладкото момиче  и този тц тц тц...
Точно за същото клипче става въпрос.Благодаря .

# 221
Бел,  Hug

Ето го клипчето, снощи аз го пуснах, момента е на 2,28 - 2,30

http://www2.dizifilm.com/video/detay.asp?kat=209728

# 222
  • У Диспансера ...♥♥♥
Crossing Arms

# 223
Добър вечер  Hug

охх четох..така доволно и си дойдох да ви видя кви ги вършите  Mr. Green

# 224
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница