Отговори
# 285
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеййййййй...Пипееее....ама ти верно си Пипе....как мое гледаш Листопад... #Shocked #Shocked #Shocked

# 286
  • София
Малеййййййй...Пипееее....ама ти верно си Пипе....как мое гледаш Листопад... #Shocked #Shocked #Shocked

Стига деее  Embarassed Embarassed Embarassed сериала беше хубав  Naughty

# 287
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хиихихиих,какво му има на Листопада  Mr. Green
Хайде и аз се изстрелвам и ви казвам Лека нощ  Hug Hug Hug

# 288
Сисунка аз и двата много ги харесвам  Peace на милионера малко им е дразнещ езика,но много рева на него мъка ми е за момиченцето и много ми става жал и за момчето как намери истинската любов и я загуби  Cry

http://www.youtube.com/watch?v=bqflfAAKI0w айде чакам аз фрагман 3 а то сборен от двата ама нищо  Mr. Green

# 289
Аре бегите да спите си легам и аз....аааааааа....кво сте закукали тукя, па утре нема с кой да си бърборкам... Mr. Green

Ся ше прегледам мат'ряла за утрешния анализ...божеее...нема кво се мъчим...Надето, Hug шЪ ми пусне резюменце... Heart Eyes

# 290
Хиихихиих,какво му има на Листопада  Mr. Green
Хайде и аз се изстрелвам и ви казвам Лека нощ  Hug Hug Hug
И ти ли Бруте... newsm09 newsm09 newsm09 smile3532

# 291
  • In a surreal moment!
Лека нощ лудетини! обичам ви!
Аз се надиспансерих...у личния диспаснер...ма и вас поглеждах...прилично полудяхте и тая вечер..Браво! Аферим ашколсун машалла....Се така да сте и когат сте най зле...

Хади - ФЕМИР ФОРЕВЪР

...начи народе ич не разсъждавате локически и не става от вас конспирация тц тц тц....Цунки! Heart Eyes ...ши побутваме де ,ко да праим...ши съ изучите паленца малки вий чисти и невинни  Mr. Green

# 292
http://www.youtube.com/watch?v=bI4rviR9XKU  мелодията е един път просто  Praynig уникална е

Даа  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug  много ми е любима  Heart Eyes
Еееее как знам кога да надзъртна newsm45 newsm45 newsm45 няма друга такава smile3505

Ох това със зоопарка е върха rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 293
  • София
И аз си лягам, вие ми се смеетее  Embarassed Cry Confused Лека ви нощ  Crossing Arms

Сисунчи и аз нямам тъпение за "Чучулигата"  Heart Eyes Hug Hug

# 294
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=bI4rviR9XKU  мелодията е един път просто  Praynig уникална е

Даа  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug  много ми е любима  Heart Eyes
Еееее как знам кога да надзъртна newsm45 newsm45 newsm45 няма друга такава smile3505

Ох това със зоопарка е върха rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ренкааааа  Hug Hug Hug ела да ти се оплачааааааа всички ми се смеят защото гледах Листопад  Embarassed Confused

# 295

Ренкааааа  Hug Hug Hug ела да ти се оплачааааааа всички ми се смеят защото гледах Листопад  Embarassed Confused
Joy Joy Joy Joy И мен немож ме накара да го гледам Гнустопада Mr. Green

# 296
е та и аз го гледах Листопада  Naughty Сусинчи мани я тая полу врачанка нека си гледа вампирясалите  Joy Joy Joy Joy

Рюне  Hug като я пуснах си викам ееееее Ренка я няма сега да я чуе ама я ти се появи  Party

# 297
  • София

Joy Joy Joy Joy И мен немож ме накара да го гледам Гнустопада Mr. Green

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed лека нощ  smile3506

Сисунчи само ти ме разбираш  Hug Hug Hug Hug само за тебе са, за другите подигравчиики няма  smile3534  Mr. Green  Crossing Arms

# 298
е та и аз го гледах Листопада  Naughty Сусинчи мани я тая полу врачанка нека си гледа вампирясалите  Joy Joy Joy Joy

Рюне  Hug като я пуснах си викам ееееее Ренка я няма сега да я чуе ама я ти се появи  Party
Ко речииии...кой е полу врачанка....бен лииииии...? Joy Joy Joy Joy Joy
Аз съм гражданин на света...ли тъй нареченето глобално село.... Mr. Green
Ренууу, здрасти! Земииииииии.... Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 299
ко да те правя нали сме си еднакви  Mr. Green лека Сис  Hug

Зизуно ми ти та..половин живот у Враца  Joy

Общи условия

Активация на акаунт