Попътен вятър на порасналите ни деца- 18 тема, листата вече жълтеят

• 44 424
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит празник на учиниците ни. Да са живи и здрави, да им е лека и успешна учебната година.

Тини, честит рожден ден  Hug Бъди здрава, все така усмихната, обичана и щастлива. Ти си голям човек и заслужаваш най- доброто  Hug Весел празник и наздраве, булка     cook cheers  bigdance2 Tada

Много сте писали, момичета. Толкова много неща са ви се случили  Hug Радвах ви се от сърце, ама не ми се пишеше.  Hug

# 106
Тини, благодаря за тортичката, един виртуален букет за теб:

Успешна Нова учебна година за всички, малки и големи деца, за нас техните родители и учители   bouquet

Скрит текст:
Нашият Божидар, днес за 1ви път прекрачи училищният праг,не е толкова ученик още, в подготвителна група е, но му е за 1ви път, и ще му е трудничко, без баба, повечето са запознати, Защо.
И нещо интересно, два дни преди 16ти, взел ножичка да режи, фигурки и си направил прическа, окълцал се почти до кожа от дясната страна и малко на челото, не става и за подстрижка, но пък хич не му пука, измислил си и оправдание, послъгва, че имал косопад

# 107
  • София
Мама Тин, честит рожден ден! Пожелавам здраве, щастие и сбъднати мечти.   bouquet
Благодаря за почерпката и май вече е време за наздраве!
 Drunk
Успех и много шестици на учениците  в темата!
Ваня, посмях се с Божо. Ами приемете, че детето има свое виждане за прическата.
Може пък да си гледате бъдещия Капанов или Гого  Laughing
И аз съм го правила този номер с бретона. Ами влизаше ми в очите, а никой не взе мерки.
Та аз го оправих до кожа. Най-странното е, че майка ми изобщо не се кара, посмяха се с мене.
При нас - Ани си намери загубения телефон. Бил някъде из дебрите на една от чантите и.
По-късно ще я чуя какво прави. Знам, че съм досадна мамка.

# 108
Тини, поздрави за рождения ден и от тук Hug Hug Hug
Искрено ти пожелавам мир и любов у дома Peace Мнооого сте готини с Радев,
а за момичетата .... Crazyсамо живи и здрави да сте Peace

Ванче, голям сладурчо си имате, оправен  хитряга Heart Eyes Няма страшно, всичко ще е наред с
дечицата и новата среда Peace

Честито начало на учебната година  bouquet  Тази година Марто ми е абитуриент Heart Eyes
та ни чакат разни страсти  Wink

# 109
  • София
 newsm12
ау, темичката ни отишла на втора страница. Лошо, Седларов, лошо.
Анеце вече е в самостоятелен апартамент, има си кабелна и интернет.
А днес следобяд има креативно занимание ... готви си леща под мъдрото ръководство на Ива.
Даже се обади да ме пита нещо за технологията, уж обясних много уверено. Ама у  нас за този процес отговорника е Пламен. Станало много вкусно. А у дома не мога да я накарам да хапне като имаме.

# 110
newsm12
ау, темичката ни отишла на втора страница. Лошо, Седларов, лошо.

веднага се поправяме с едно сутришно кафе Mr. Green

Aisha, не разбрах това за апартамента за София или е или за Банско?

# 111

Заета съм със приказки и плетки
 във ъгълчето топло на тавана.
 Септември ми обърка всички сметки,
 че лятото ми още ще остане.
 Обидих го с назъбена усмивка.
 Намигнах му от толкова далече.
 Пропуснах слънчевата му отбивка.
 И сякаш през ръцете ми изтече.
 Събирам го сега с очи отново.
 Разказвам си го, за да не забравя.
 Онази приказка, за двама голи
 но двама ние, на брега, на плажа.
 Изслушвам се, мълча и се повтарям.
 Повтарям докато не се обърне,
 онази приказка за лятото, безкрайна,
 в която то обратно ще се върне.

Николина Милева

# 112
  • София
Ето съм от студена и дъждовна София. Есента настъпва, няма шега.
Пергола, в Банско е апартамента, до края на месеца е там.
Госпожата, как е майка ти?

# 113
Айше,  Hug благодаря, че попита ! Слава на Бога, добре е ! Докторката каза, че е много доволна, окото е добре, а зачервяването се дължи, освен на едните капки и на факта, че все пак майка е на доста години и възстановяването е по- бавно, така и на това, че операцията е съвсем скорошна. Тези капки, които предизвикаха алергията / атропина по принцип е силен алерген / ги спряхме, другият вторник иска отново да я види ! Та нещата отиват на добре !  Praynig Praynig Praynig

# 114
  • София
Госпожата, постепенно ще се оправи жената. Нищо, че е бавно - нали няма бърза работа.
Моето детенце претъртяло провал с лещата. Сложило сол и зеленчукова подправка/нещо като Маги/ и станало много пресолено, не се хапва.  Уж щеше да обезсолява с картоф, но се отказала.
Утре ще се бори с ориз.  Laughing Laughing

# 115
Добро утро, прекрасни!
Аз докато се наканя да пиша, вие и тази тема ще изпишете  Mr. Green
Много луди август и септември досега при мен - отпуската не се спрях, имаш ходене насам натам, ремонт тече в къщи, ама по-бавничко (да не си давам много зор  Laughing), учебната година почна, чушки пека, сладко правих, лютеница правих ... дааа, и на работа ходя по между другото  hahaha Joy Joy Joy Снощи поредната доза чушки пекох до сто часа, ама няма как. Сега чакам майстора да дойде и да ходим до складовете за материали ... Няма време за темата, ама се надявам уж да съм по-сериозна.
Успешна учебна година на всички ученици - да са здрави, да търсят себе си, да отстояват себе си и да вярват в доброто  Hug  bouquet
Сега отивам назад да чета докато дойде майстора ....

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 08:57 от бибиту

# 116
  • София
Не мога да не ви споделя този линк

http://www.obekti.bg/chovek/9454

забавлявах се от сърце  Laughing много ми хареса.

Ние сме добре, въпреки голямата мъка в семейството ни. Алексче, и ние изпратихме един верен четириног приятел, който 11 години ни даваше само любов. Едно невероятно умно, възпитано и благодарно същество, което изпълваше душите ни, къщата ни, двора ни, светът ни  Hug Милият Дарк, поне вече не се мъчи.

Ангел е на тиймбилдинг на Банско. Макс заминава при наще да реже дърва, аз заминавам на една презентация. Пръснахме се на сто страни, ама важното е, че няма празно- живота кипи  Peace

Хубав ден, мили момичета. И приятни почивни такива.   bouquet

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 13:47 от abet

# 117
О ,Абетче, много съжалявам и как добре те разбирам  spoko.Душички мили са те, толкова истински в чувствата си .Но... такъв е животът ....
Госпожо, радвам се за мамето и за теб също - голям товар ти падна от сърцето Heart Eyes.
бибиту, ти си фурия, браво на теб, че успяваш да вършиш толкова неща.
Айша, така се учи човек - с грешки, провали. Следващия път ще е по-добре, важното е, че има желание.
Гушкам ви по ред на номерата, без изключение  Hug.

# 118
  • София
Ето съм!
Бибиту, поне зимата ще си спокойна - ремонтирано и мазето пълно. Кеффффффффф
Абет, съболезнования за кучо. А аз все си мислех, че Дарк е кучето на Госпожата.
Може да ме мислите за ужасна, гадна и противна, но без наши куч ми е много по-добре.
Никой не лае на всяко минаване на асансьора, не прави локви в коридора. Наспивам се, апартамента не мирише на кучешко и не мета косми по 2 пъти на ден.
Аненце нещо се е повредила. Основното и занимание е да планира меню, пазарува хранителни стоки и да готви. Днес сме на наденица с картофено пюре и мляко с ориз. Е, не му е купила канела, но пък може и утре да я сложи.  Laughing

# 119
  • София
Здравейте, момичета.
Как е настроението?
Аз да ви споделя- Ангел е същата шматка, като майка си. Ма то и на кой да се метне. Нали ви споделих, че има проблем с едната преподавателка и ще остане на поправка. Да ,ама не. Въобще не е разбрал, че всъщност не е оставен на поправка, а има цяла тройка и всъщност е завършил семестриално магистратура. Пък ние цяло лято да не знаем  Joy Joy Joy Понеделнишки една добра новина. Той много се радва, а и майка му също. Поне за това няма да ми мрънка  Joy Да ми е жив и здрав.

Айше, на госпожата кучето също се казва Дарк.

Общи условия

Активация на акаунт