Попътен вятър на порасналите ни деца- 18 тема, листата вече жълтеят

• 44 417
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро   Hug.
Ех, момичета, ще направя всичко възможно да отида до Виена, ако не по Коледа, през друг сезон.
Била съм веднъж, преди две години, когато дъщеря ми трябваше да заминава да учи. Видях я вечерна,дневна - всякак ми хареса, но детето ме уверява, че няма по-красиво нещо от Коледна Виена.Пък и детето иска да се похвали със страхотната мама/ хи, хи, това са нейните думи, да не си помислите нещо друго  hahaha/.
Ако има имениц,и да им е честит имения ден   bouquet.
Мария 4,Виктор го видях по средата на страничката ,не че има значение де  Laughing.
Hевероятен е ,изпитвам гордост от това ,че има такива българчета по света и дано те успеят да променят образа на мургавия, мързелив и крадлив българин  Praynig.
Айша, и аз се смея сама и на кюфтаците, и на мамата  Joy.
Госпожо, много се радвам за Диди, ще бъде успешен, сигурна съм. А мама ще е добре, просто сега и се е паднало да се поглези  Laughing Heart Eyes.
Е ,хубав ден на всички, аз за жалост отивам да чистя .

# 91
  • Ямбол
Мария 4,Виктор го видях по средата на страничката ,не че има значение де  Laughing.
Hевероятен е ,изпитвам гордост от това ,че има такива българчета по света и дано те успеят да променят образа на мургавия, мързелив и крадлив българин  Praynig.
newsm10 Като стигнах до Виктор и за мен страницата приключи  Mr. Green
Много се гордеем с него  Hug
Пергола,  Hug Hug Hug
Честит празник на всички, които празнуват днес   bouquet
Честит имен ден на Криси на Тини! Да е здрава и да сбъдне мечтите си!

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 10:53 от Мария.Ч

# 92
Привет, любими !  Heart Eyes Честит празник ! На всички, които имат повод да празнуват и почерпят - здраве и живот желая !   bouquet

Адашче, честита ти красота ! Много си хубава с новата премяна !   bouquet

Алексче, има и го и момента с глезенето, ама дето викаш - сега и е паднало ! Не, че досега не я глезех, та ми се караха едни дружки тук, но някак изведнъж осъзнах, че не се знае колко още ще имам тази възможност ! Peace
Цунем ви по домова книга и отивам на пазар !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 93
Ей, горели са му ушите на  Виктор, май  Laughing Благодаря ви за подкрепата   bouquet
Но, по важното е, че българските политици не са гласували плащане на стипендии от еврофондовете #2gunfire, а гърците плащат на около 10-на човека годишно Rolling Eyes
Отделен е въпросът, че младежите ни са лишени от достъп до програми и стипендии.
На това се ядосвам  #Cussing out Ама, да не си разваляме настроението  Peace

Честит имен ден на Криси   bouquet, то детето си дошло с името  Peace

П.С. Много сте хубави с есенните си премени, чуднички  Heart Eyes Hug

# 94
  • София
Мама Тин, честит имен ден на Криси!
Пожелавам здраве, отлични оценки и много срещи с Йорита.   bouquet
Аненце си дойде след рожденния ден. Много доволна от изкарването и подраръците.
Събра си багажа и утре сутрин пак заминава на Банско за 2 седмици.
По нейна поръчка днес и купхме суха храна, консерви, инстантни спагети да си има запаси там.
Утре дано не проспят часа на автобуса.
ПП - а не си пиша сама, продължавам тук.
Автобуса е проспан успешно. После с колана на Йори са го догонили в Благоевград. Пристигнала е успешно, не се знае къде е единият и телефон. Може да е в една от торбите и, ама може и в колата да е останал. А в него са многото минути към всички.
Ужасена съм. Кога ли ще се оправи това детенце? Май колкото по-расте става все по-неорганизирана.
Сега другото - пускайте палците, работата стана. Оженихме .... кучо Кени. Взеха го в едно село и ще го гледат там. Вече няма да ми лае по цяла нощ, като тропне асансьора. Няма да ми се карат съседите, че вдига шум, че е изцапал асансьора. То и друго куче да го направи все моя нарочваха.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 13:47 от Aisha

# 95
Здравейте ,мили приятелки! Hug
Не съм ви навестявала скоро,но бяхме за седмица в Гърция,нещо като последна лятна почивка за тази година. Имах голяма нужда от нея,напоследък бях много скапана,най-вече психически.
Починахме,прибрахме се ,подготвихме ученичката и от утре отново на педала.  Wink
Не съм се връщала да ви чета,надявам се,че всички сте добре,децата също . Виждам ,че имам заместничка,която ви е пременила страхотно ,есенно.  Heart Eyes На мен май още ми е рано или поне не ми се иска да се настройвам на есенна вълна.
Прегръщам ви всички, и ако има нещо ново,моля някоя добра душа да синтезира набързо,че наистина нямам никакво време.   Hug

# 96
добро утро
честит първи учебен ден на недотам порасналите ни деца / и на прекрасните и майки, разбира се Hug, заредени с търпение, решителност и кюфтаци Mr. Green/

# 97
  • Ямбол
Честит първи учебен ден на всички деца и техните учители! Много здраве и успехи!  bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден на мама Тин! Много здраве, много любов, много успехи, много щастлива и горда майка винаги! Целувки, Тини!

Хубава седмица, момичета!   bouquet

# 98
Добро утро ! Успешна и усмихната нова седмица, любими !   bouquet

На добър час на всички деца, родители и учители - успешна и спокойна учебна година !  bouquet

# 99
Тиниии,  Heart Eyes Честита да си !
Бъди здрава и все така усмихната ! Благодаря за голямото ти сърце и затова, че те има в живота ми !  Heart Eyes

# 100
Eй, страшни сте Мариите, преди да почерпя и вече сте ме поздравили Simple Smile Обичам вииии Hug Hug

А сега по една тортичка за мое здраве Simple Smile

# 101
бре, МамаТин, как си мислех за теб тази сутрин
айде, жива, здрава и все така неуморима Hug

# 102
Добро утро .
Честит рожден ден, Мама Тин   bouquet!
Жива и здрава, винаги обичана и много щастлива!

Честит първи учебен ден
Макар че нямам ученици, за мен този ден винаги ще бъде празник .
На всички малки и големи успешна учебна година   bouquet!

# 103
  • София
Добро утро и от мен!
Тини, Честит рожден ден! Бъди жива и здрава, бъди много щастлива, успешна и късметлийка!  Благодаря за прекрасната торта!

Не съм писала, понеже прекарах вирус през уикенда.
Айше, много хубава е станало с кучо-мъчехте се и вие и то. Мария, свърши трудното, сега остава да се успокоите вече!
За Виена и аз отдавна мечтая и все нещо друго по-важно изниква!
На учениците, честит първи учебен ден!  bouquet

# 104
Честит празник на всички, които имат ученици! Успех на Теди в новото училище! Успехи на всички, които все още учителстват, вчера ми беше цял ден стегнато гърлото, след 15 години даскалуване, явно още не ме е пуснала емоцията от първия учебен ден.
Хубав ден на всички, отивам да пия кафе с любимия си мъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт