Попътен вятър на порасналите ни деца- 18 тема, листата вече жълтеят

• 44 858
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, момичета! Нали бях болничка, много съм пропуснала. Надявам се за утре да се класирам, пишете ме!

# 346
Добро утро момичета  Hug.
И хубаво, и весело в темичката   Heart Eyes.
Присъединявам се към чакащите пред компютъра за компроматчета  Mr. Green.
Пожелавам ви страхонта среща ,в което не се и съмнявам.
На Перголчето честит именик, с голямо закъснение. Да ти е жив и здрав   bouquet.
Абетче, дай боже в скоро време Макс да се прибере по живо, по здраво вкъщи  Hug Praynig.
Мама Тим и на мен ми звучи страхотно!
И тъй като ви въвлякох в моите притеснения за високия ми холестерол, се чувствам длъжна да довърша сагата - вчера ми излязоха резултатите - общия холестерол 6.4 ,така наречения лош 0.98. Дали се дължи на вълшебната закуска по рецепта на Абетчето или всички вие имате намеса с позитивни мисли, не зная, но аз мисля да си карам на здравословно хранене, чайчета и никакви лекарства. На по-късен етап, когато съм свободна, може да потърся специалисти, които са наясно с ползата и вредата от холестерола... и те така.
Моето дете продължава да се бори с вирус, аман от тези вируси значи..............
Баба и половина мaй няма много време, но то е разбираемо. Госпожо, бебе Риана е толкова прекрасна, че баща и отсега трябва да се въоръжи подобаващо Laughing.
Прекрасен ден на всички  Hug.

# 347
  • Ямбол
Добър вечер!
Чета за среща и веднага се записвам - аз с 2 девойчета. Едното е сигурно, другото за сега не знае, че не са се чували Ани и Ива. Но пък може Мария да я е информирала.
Информирана е и каза,ч е са се уговорили с Ани да дойдат  Hug
Тази вечер двете мацки са с Йори-тата си на заведение  Laughing

# 348
  • София
Алекс, радвам се за подобрението ти.
Сподели вълшебната закуска, моля. Може пък и на нас да потрябва.
Видях сладката кукла  Риана във ФБ. Направо завиждам за гушкането.
За днешните и утрешните планове на Ива и Ани вече сте информирани.
Аз продължавам операция "Парочистачка"  Cry
До събота съм така, само утре вечер имам свободно време.

# 349
Веднага споделям рецептата, с едно уточнение - аз слагам повече кисело мляко и направо закусвам с тази смес.
200 гр. овесени ядки, 150 гр. сусамено семе, 150 гр. ленено семе, 100 ябълков пектин. Сусама и лененото семе се смилат и се омешват хубаво с останалите продукти. От тази смес всяка вечер се слага една супена лъжица в чаша с две супени лъжици кисело мляко и малко водичка. Хубаво се разбърква и се оставя. На сутринта се изяжда на гладно.

# 350
  • Ямбол
Здравейте, момичета  Hug
Да споделя отново, че аз няма да присъствам на срещата довечера (за огромно мое съжаление), но пък ще си имам отмяна - и Ивка, и Руми (майката на нашия Йори). Признавам, че Ивито ми напомни за Руми, а тя беше тоолкова ентусиазирана, че ще дойде, за да ви види. Тя се познава вече с Аisha, Марианка и Госпожата, но сега ще има удоволствието да познава и другите мами.
Целувки на всички и весела вечер. И чакаме репортажи  Hug Hug Hug
P.S. Ивето е на зъболекар в момента и дано всичко е наред до довечера. Страхувам се да не би да го извадят пустият му мъдрец (това е диагнозата на Ивето де) и да не успее да дойде довечера. От няколко дни е с болки, ама все не намира време  ooooh! ooooh! ooooh!

# 351
  • София
 Joy Joy Joy

Здравейте, момичета.
Радвам се, че ще има нови попълнения, ама няма да е лошо все пак някой да ми казва, щото резервация вече има, а бройката се увеличава  Joy

Последно моля да се чуете с щерките, майките, Йоритата и да ми кажете колко човека ще сме, за да се обадя и коригирам резервацията  Peace

Ямболска  Hug

# 352
Бени за колко часа е резервацията?

# 353
  • София
Както винаги, Нези, от около 18 часа. Кой когато стигне  Laughing

# 354
  • Ямбол
Ямболската принцеса не е на сбирката, но ще публикува репортаж от мястото на събитието  Hug

Ето ги моите любими дружки заедно. Обичааам вии  Hug Hug Hug
Целувки за всички - Малинка, Нези, Албенка, Мимито, Айша, Ани, Мариянка, Руми (майката на Йори на Ивето) и Ивето, която прави снимката  Hug

# 355
  • София
Ето съм!
Първия компромат вече е тук. Другите очаквайте по-нататък, че да е интересно да влизате.
Направиха се доста снимки.
С Мариянка си тръгнахме  първи. Ани остана да си чака Йорито.
Както винаги беше много хубаво. Вече чакам седващата среща.
Мария, дано Руми да ни е харесала и да идва всеки път. А за да е в течение със срещите - инструктирайте я с Ива за темата, да се разписва.

# 356
Добро утро Hug.
Каква весела компания, очичките ви светят, светят!
Като ви гледам чашите - все винарки сте се събрали, пък аз как обичам червено виноооо, споделено с хубави хораааа....................
Айша, голямо слънчице е твоята Ани ,а ти ми се струваш отслабнала. Wink
Живи и здрави да сте всички и все така да се събирате, пък дай боже да ми се отвори възможност и на мен да дойда някой път .
Ще чакам и другите снимки  Heart Eyes.
Хубав ден на всички  Hug.
Нещо за сгряване от мен:

# 357
Ох, ох, ох, ох че ме е яд че не бях с вас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug По една прегръдка за всяка готина мацка.А аз милата, да пия лимончело, ма кат нямам още глю вайн, така е Sad
Добре поне че вие сте ударили по едно червено винце и заради мен Hug
Чакаме още снимкиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии.
Около мен - проза, битка с варненската и кьолнската бюрокрация. Децата се борят по-успешно и по евтино. Те вадят документ за 6 евро - аз за 18 лева, те слагат апостил за 6 евро - аз за 65 лева. На тях им трябва 1 час, на мен 1 седмица.При това те отиват в общината като редови граждани, аз с дебели връзки. Изобщо изпреварили сме ги германците по всички параграфи.

# 358
  • София
Здравейте, мацки  Hug
Ми много хубаво беше снощи. Много се смях и много глупости говорих де. Все пак не трябваще да изнасям лекция пред английската кралица  Wink Руми е голяма сладурка. Аз съм очарована. Благодаря на Малинка, че както винаги ме достави на адреса.
Благодаря на всички момичета, че както винаги ми доставиха толкова радост и прекрасни емоции.

Другия път да дойдат всички. Мероприятието ще бъде под наслов: "Терапия за стрес, предпразнично напоителна, смехотворно осигурителна, здравословно покъртителна".

Който не дойде, няма да получи поощрителна грамота и подарък, както потупване по гърба за достойното преминаване през изминалата година, прегръдка и топла целувка  bowuu

Оставям ви. Макс го изписаха. То нали и да умираш, пак те изписват, че пътеката свършила. Но, благодаря на Бога, вече са започнали да действат лекарствата. Ще продължат с изследвания и наблюдение. Нещо ме съмнява това внимание от докторицата, ама а да видим  Wink

Целувки, дами, хубава вечер и топла/ задушевна събота- неделя  Hug

# 359
Здравейте и от мен!
Прекарахме поредната страхотна вечер заедно!
Това споделих вчера и с моя мъж като се прибрах-уникално е как се събрахме и как си станахме толкова близки,без да сме непрекъснато заедно!
Очарована съм от новото попълнение-Руми! Много приятна дама!
Мария Ч. -пиша специално за теб-детето ти е страхотно,попаднало сред добри хора,толкова е мила и внимателна към Руми( и обратното също) ,толкова  е влюбена,че ми достави истинско удоволствие да я гледам. Бъди спокойна за нея,Мария!  Hug
Ани е много свежа и креативна, а и двамата с  нейния Йори са страхотна двойка!
Въобще радостно е  ,че децата търсят нашата компания.
 И сега снимките-

Общи условия

Активация на акаунт