Попътен вятър на порасналите ни деца- 18 тема, листата вече жълтеят

• 44 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • София
 Joy
нещо ревност долавям май  Shocked
Абет, как е Ангел в Рим? Да си изкара хубаво и да се върне с много снимки.
Joy Joy Joy
Айше, ма какви деца бе. Тая среща на майките ли е или на децата, а? Те що не ни водят на техните сбирки? А? А?  :
Мацки, оставям ви, че имам страшно много работа. Хората си купуват коли бе.
Значи, се уточняваме - само мамешка среща.
А дано изкупят колите и да започнат да зареждат на бензиностанциите.
Че и ние да се преработим.

# 601
  • София
Ауууууууууу колко е  хубаво пак някой да ревнува от мен  Joy  
 Айде наздраве, мацуранки  newsm24

Значи говорих и с Нези, и с Малинка, и Стефанията. Всички ще са на линия. Е за Стеф не е сигурно, ама все пак. Трябва да организираме грамота, диплом и поздрави за Владо.  Laughing

Бибиту, той буса малък, ама ша правя кръгчета бе, няма проблем. Целта да се постигне, туй е важното  Laughing

Старосел ли си избрахме?  Hug

Ангел ми изпрати страхотни снимки от Рим. Ако се справя с Ипхонето ще ви кача малко.
Айде, че ми се стопли ракията. Цун, мун, гун.  Heart Eyes

Айше, писали сме заедно  Peace

# 602
  • София

Хайде потопете се в Рим!!!

# 603
Албенката да не се надува толкоз Hug Hug Hug Hug Ся тука перголата я обича, утре може и да не я обича, казва ли ти някой..пък и смееш ли да питаш, пък и да питаш кой ша ти каже
Ей ви малко снимки от Старосел, дружките надявам се да не ми се сърдят,че съм ги изтипосала в мамата. В Старосел в избата ни посветиха в тайните на тракийското вино, а каква Сира правяяяятттт.
Не знам какво стана с размера, ама не ми се повтаря процедурата втори път Simple Smile Големи са ама...

# 604

Хайде потопете се в Рим!!!

Да се потопим, ама - не ще !  Sad

Ауууу, Тини, направо ми взе акъла ! Crazy Ей тук искам, ако можеше и тутакси.....ама ще стисна до юни !  Party Party Party

# 605
  • София
А аз се потопих успешно в римските снимки. Много ни е хубаво Ангелчето, няма спор.
И Старосел разгледах. Чета за вино, а днес съм на лунна диета и съм обезумяла цял ден от вода.
Дали да не нагледам винцето в хладилника? Ми и то е течност, все пак.  Embarassed
Аненце скучае в Пампорово, време не минава като няма работа. Днес само 1 маникюр сътворила и гледала филми.

# 606
Видях ги снимките !  Peace Ма много му отива Рим на Ангелчето !  Heart Eyes
Охххх, таман го бях позабравила тоз мерак и сега ...пак !  Embarassed

# 607
И аз като Госпожата ще кажа ,че на Ангел много му отива Рим!  Heart Eyes
И аз не съм го видяла,Рим де, а много ми е мерак. Crazy  Току виж някой ден си направим екскурзия и до там !   Simple Smile

# 608
Ма нямате проблем с Рим, Госпожата има пътеводител Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Там сме!!!!
Колко е спокойно в Рим през януари, и сладоледааааааа - зе ми акъла, надявам се Айшето да не е пометнала при вида му щом е само на вода днес Hug

# 609
  • София
Нези, каква муха пусна току що  Crazy Да му мислят мъжете  Joy
Като едното нищо другата ни национална среща ще е в Рим  Hug Joy

Тини, пътеводителя на госпожата пак е там бе. С Ангел  Joy Joy 

Мале колко е хубаво на тоя Старосел. Леле, леле.  Hug СТРАШНО МИ ХАРЕСВА.

Марианка нещо се покри. Женоооооооооооо.

Пергола, нали няма да се разлюбваме  Praynig   

newsm51

smile3534

# 610
Бени,какво доживяхме-аз да пускам такива мухи!  Mr. Green
Първо да стигна до Старосел. Joy
Тини,чудни снимки!  Simple Smile

# 611
Алелееее, много Убаво на тоз Старосел, чудно ...
Национална среща в Старосел, интернационална среща в Рим - ей на туй му викам аз женски мерак  hahaha Joy Joy Joy Joy
И Алекс се губи нещо, дано с нея успеем да се видим до срещата, че срамота  Rolling Eyes С нея, Тини, Мария Ч. и Пергола местата са заети в нашата кола. Дано всяка да не помъкне по две чанти, че тогаз трябва ремарке да търсим  Mr. Green

# 612
И аз като Госпожата ще кажа ,че на Ангел много му отива Рим!  Heart Eyes
И аз не съм го видяла,Рим де, а много ми е мерак. Crazy  Току виж някой ден си направим екскурзия и до там !   Simple Smile
Ма едвам ме нави, значи !  Mr. Green

# 613
мммм, леко съм скептична за Рим - в Италия по ми лежи на сърцето Тосканата

ма като гледам  и на Старосел ще кандисам Mr. Green

abet, ти си знаеш Flutter

# 614
Кандисвай, кандисвай, че няма всяваш раздор в интернационалните планове я Mr. Green
Тоскана е прекрасно хора - разкошни каменни къщи с по една пиния и /другото дръво не се сещам кво беше/ отпред, маслинови и лозови масиви, много спокойствие. Ама Рим.......там просто преставаш да мислиш за друго освен за история, потапяш се като че ли под земята и чуваш -  Марк Аврелий туй, Диоклециан......онуй, да беше Госпожата да го опише с думи, все пак съм електроинженер Laughing

Общи условия

Активация на акаунт