Като се обажда,т.е. когато мм й се обажда и тя го пита "Вие как сте?"той й отговаря "добре" и тя подробности не иска.Не че ми пука особено,но очаквах малко по-голям интерес към детето.Като родих и прати на беба 2 одеалца с касовата бележка
Единствено нощем когато заспи дълбоко я изпуска и не я търси.Кажете това нормално ли е?Вашите бебета колко често ползват залъгалка?

Жената, която продава свещичките е казала на мъжа ми да носим питка, вино и мед, а и пари. Днес сутринта съм търчала до хлебопекарната да взема поръчаната питка/вчера я поръчах/ и като отидох в църквата и попа като видя, че нося всички тези неща се хвана за главата - скара се на жената. Тя пък ми се извинява и ми вика объркала съм ви с друг, като си тръгвате си вземете нещата
Кипна ми и добре, че валеше, инак щях да се върна и да й платя един по-...! ММ излезе от работа да ни вземе с Маги, че бяхме мокри и мина през църквата, дал им 5лв., искал касова и си тръгнал. За касовата оная се разсърдила. Няма такова чудо просто, само в България може да се случи такова нещо в една църква...И такива ми ти глупости
Поне се махна и това от главата ми.
))) А като си дойдем в София ще пием Ариана на Ариана, обещавам
)))) Не съм чела последните 3-4 странички, само видях, че Дени нещо се е алергизирала, стискам палци да минава гадната реакция и да не се повтаря, наистина е добре да се разбере от какво е, дори с цената на опити по малко, за да се види ще има ли пак лека реакция или не.
, напоследък много си смуче ръцете и затова толкова настоявам, че и палците си откри вече и са й много сладки, а като й дръпнем ръката от устата и настава ужасен рев, та аз искам да я науча, ама не става...а, мисълта ми тук беше, че Стани няма проблеми със захапката, а и много по-добре биба отколкото палец, затова толкова настоявам при Калина, ако не си смучеше толкова палеца нямаше да ми пука много, ама...
Изобщо. Изтрябвала ми е, да слушам за болести само и да не може грам да ми помогне (просто защото е неспособна). Обаче ММ се сърди. Ти вика, не може така да не искаш майка ми, и тя има право да идва на гости. Има, ама мен пита ли ме някой дали я искам
Едвам ще я изтрая...Казах му че не отговарям за държането си, тъй като съм изнервена и недоспала. И че ако една дума чуя за болести я гоня. На всичкото отгоре той заминава в командировка за една седмица и говорил с нея моля ви се да дойдела при мен да не съм сама. Естествено, че го насметох
Казах му че помощ от нея аз не ща. То па една помощ...тя нищо не умее. Ще се справя някак. Той обаче казва, че ако тя изяви желание все пак да дойде, не можело да и откажа. Ще видим.... 

Надявам се бързо да се оправиш, да не се завръща с нова сила реакцията и да се успокоиш!

Все пак не е нужно да водиш с нея високоинтелектуален разговор.Сложи я да ти свърши някоя домакинска работа,пък макар и да не я свърши добре,не й се сърди.Поощри я.Тя ще е доволна да ти бъде полезна.И един съвет:никога не говори лошо за свекърва ти пред мъжа ти.Помни,че тя е негова майка и дори и той сам да вижда недостатъците й и много добре да знае,че си права,не би му било приятно да го чуе от когото и да било.Споделай тук,с приятелки,но пред него ако трябва играй.Знам,че ти е трудно(ти си като мен-обичаш да си кажеш),но опитай.Има една стара приказка "Обичай свекърва си,за да те обича мъжът ти" 

(все още не сме ходили
) И така наплющях си се едно хубаво с пица и по едно време усещам болезнена контракция (до преди това не бяха болезнени) и почнах да засичам през 30мин. Нищо не казах на мъж ми да няма паника. Вече вечерта към 21ч му казах и че е време да засичаме на колко време са. Почнаха от 10мин.
Напъните не ми бяха мн лесни, но слава богу мина вс без усложнения и най вече без болка. След раждането възтановяването и престоя в б-цата ми беше гадно, но и това мина е имаше и шеф и кройка ама това е положението. На кратко пак бих родила и пак с епидурална упойка.
Вчера минахме и през ортопед вс е наред. Ооо да и погача направихме, да си призная беше лудница, ако имаме 2ро ще се замисля дали пак ще правим. 
Не вярвам нещата да се стабилизират да видим обаче накъде ще идат.. 
съчувствам ти, те викат, че ще ти е от помощ, ама ако е като моята свеки, дето гледа в буквалния смисъл в бебето, докато аз чистя примерно, мерси ти от такава помощ, и като се разхвърля багажа й навсякъде, и стана по-зле от преди това, добре че моята беше за малко, но нали и ММ беше на работа, а аз тука се чудех какво да си говоря с тях.
то направо си е за завиждане
абсолютно същият е, даже и това за работата съм го чувала поне 100 пъти, а като се върне от работа пък е достатъчно изморен, че да не може да ме смени задълго
абсолютно същият е, даже и това за работата съм го чувала поне 100 пъти, а като се върне от работа пък е достатъчно изморен, че да не може да ме смени задълго
Супер удобен е