ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 26 070
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Ами ако знаеш как да се овържеш не би трябвало да имаш проблем, супер удобно ми е с него. Можеби нещо не го връзваш като хората знам ли?

# 301
Благодаря ви за хубавите пожелания за четиризнаците,в голям шок сме още всички,но добре,че кметът излезе разбран и постъпката му е много благородна!
Сандалче снимки от съвместни разходки ще има чак на пролет предполагам,голям им е проблемът с количката,но майчето е много пекано маце ще се оправи някак си.
Мисти  защо си мислиш,че само ти си с много килограми,аз съм с 20 отгоре и лошото е,че нещо не смъквам нищо.Е,не че бързам,не искам йо-йо ефект.
Моето Ели пак е подпряна с възглавница,за да не се обърне докато заспи,че и докато спи ако се обърне по корем се разбужда,нали не е опасна тази възглавничка,тя не е много голяма,но все пак нещо не ми е спокойно.Сега отивам да сготвя една манджа докато спят дечурлигата,че после ще излизаме на разходка.

# 302
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ами ако знаеш как да се овържеш не би трябвало да имаш проблем, супер удобно ми е с него. Можеби нещо не го връзваш като хората знам ли?

По-скоро ми е трудно да наместя бебето вътре, ама ще се науча - тренирам усилено  Simple Smile

# 303
  • Бургас
ами не знам, аз от първият път се справих Simple Smile
С тренировки може и да ти се получи Simple Smile

# 304
абе момичета, покажете ги тези слингове, искам и аз Simple Smile

# 305
  • Бургас
ще ви пусна една снимка във фейса в групата Simple Smile

# 306
Танче голям майтап, аз влязох първо във ФБ и те гледам бременна, и си викам каква е пък сега тази бременна снимка, и чак сега схванах че си със слинг  hahahaАз пък не искам и да чуя за такова чудо, боли ме гърба и кръста и без да влача бебето с мен навсякъде. А ти твоят мъж много го тормозиш  Mr. Greenчак пък разходка, аз искам само за 20мин да ме смени да вляза в банята да си пусна един душ. Разходката е сама или с някоя позната сутрин и  прибирането на количката е страшно, последният път, бебето реве и оглася коридора и както все разглобявам и качвам на части от зор да не реве, че почна да се занася качих количката без да я разглобя, и после не да ме боли кръста ами и гъза ще ме заболи. Но нали нищо не правим по цял ден, какво пък толкова  #Cussing out
Ели ми защото тук чета тази свалила вече всичко, онази даже е по-малко отколкото е забременяла, пък аз не съм свалила нищо  Embarassed

# 307
Ами да не говорим,че ти роди последна..,за другото лято вече и ние ще сме финни newsm03

# 308
  • Бургас
Мисти, да ти кажа като я мъкна на ръце и ме заболява зверски кръста и гърба, но със слинга няма болка, много ми е удобно и тежестта се разпределя равномерно..

Ели, за килограмите аз през бременността качих 5 килограма от болницата излязох -7кг, което е -2кг от теглото ми преди да забременея, сеха съм към -4кг от теглото ми преди да забременея. Явно неспането, неяденето, обиколките и преумората си казват думата.

# 309
Може ли някой да ме вкара в тази група, да видя слинга Simple Smile)
На мен с кенгуруто ми е доста удобно, но мисля че слинга е по безвреден.

Аз днес не знам как оцелях. Камелия не спря да плаче и да ака и да спи на присекулки. Марти видя едни багери навън, гоним ги и тях. Чак преди час се успокои Ками. Какво бе това чудо не знам

# 310
Добър вечер  Simple Smile

И аз се чудя кое да си купя слинг или кенгуро  Thinking  но от много чудене няма да си взема нищо. Кръст и гръб и мен ме болят за съжаление и затова искам да си улесня живота поне малко.

# 311
Слинга изглежда много удобен стига бебто да е навито да стои.
Аз отивам да я къпя и да видим колко време ще се приспиваме.
Гърлче, бързо да ти минава
Ради добре завърнала се

# 312
.....Е,не че бързам,не искам йо-йо ефект.

Не само, че нямам никакъв йо- йо ефект, ами имам сериозни проблеми с поднормено тегло, когато кърмя. Вчера с 3 изцеждания за 8 часа съм напълнила 450 мл кърма. Първият път ми правиха изследвания често, за да се потвърди, че не боледувам от нещо.

С това отговарям и на girlinblue, че цеденето няма да намали производството на кърма. Цедих се близо 2 години с първото си дете през деня и имах кърма 5 месеца след като спрях окончателно (43-45 кг тегло).

# 313
  • Бургас
Глупи, пуснах снимка със слинга и със снимка.бг

# 314
Глупи,дай линк към профила ти във фб!

Общи условия

Активация на акаунт