Близначе, стига го мисли Бобо - не е дебел, детето си е супер. Мишо е 6 кг и четвърти номер от 7 кг си му е много добре.
но се свиква.

Чудех ти се преди защо таиш лоши чувства към кърмачеството...
то било същото като при мен.Бррр
Но заради теб ще го извадя и обещавам да ти го вдигам
За кърменето напълно те разбирам. Аз чак да го мразя - не. Но не е за мен. И аз с шишенцата съм доволна. Опитах - не стана. Е, и? Майка ми навремето също не е имала кърма. Кърмила ни е някаква циганка която имала в промишлени количества.

))

Иначе сурови ядки ям, пия лактогонни чайове, за съжаление рядко се храня че малката когато не яде, реве, а спи само в мен и няма как нито да сготвя, нито да ям...за съжаление и не почивам и не поспивам, че малката плаче много
Стискам палци бързо да се оправи детенцето ти!

Ема е вече 4650 грама и 56 см. Ходихме и на котролна ехография на фонтанелката и там всичко е наред. Исках да ви споделя поредното безумие на нашите лекари. Изписали са ни от педиатрията с назначение за такава ехография до два месеца при тях..контролно. Какво се случва обаче - обаждам се да запиша час,при което ми се казва,че по здравна каса има часове чак за януари 
Имам нужда от малко положителна енергия и смях 
И аз включително де
Имаше доста детето...но не съм забелязала да спре да плаче....Ема сега няма нищо... 

Препоръчани теми