. Остава само проблема с неудобството. Ако по принцип предлагаш само едната гърда, можеш да предлагаш и двете на всяко хранене. А ако предлагаш и двете, тогава може да опиташ да правиш пинг-понг кърмене(когато бебето е изсукало и втората гърда, отново връщаш на първата и после пак на втората. И така докато е склонно да суче). Компресията на гърдата също е полезна в такива случаи(ако не ти е ясно точно как се прави, ще обясня).

Ще го контиш то сега ти се е паднало, като порасне няма да ти разрешава
Много е пораснал, направо на последната снимка си е човече, а не новородено 

Леле не ми се мисли за тогава. До скоро гледах моя племенник (избиват му зъбки) и се видях в чудо с него.. Добре, че мойта е поспалана и сме имали само два дни, които беше неспокойна, а то защото й е чувствителна кожата и почнах да мажа с два крема за след пелените и е супер спокойно дете! Или аз имам късмет, че е такава или де да знам...
Плюе я и това е. Ще почвам пак, когато я захранвам.
Успокояваме, че има доста напишкани памперса 
А не мога да си намеря добър. Не ща да се връщам при предишната 

хаха, непоклатимата мъжка логика
Някоя от вас такова нещо има ли по бебето. Напоследък се били зачестили случайте на бебчета с такива неща, не могат да си го обяснят.
)
)) радвам се че вече си по спокойна. Като растат бебетата и ние успяваме да разпознаваме знаците които ни дават
(много срам брах). Потвърди, че е редичко, но че детето е видимо жизнено и хидратирано, затова няма нужда от нищо, само да го кърмя начесто, да наблюдавам памперсите и да го наблюдавам дали е хидратиран. Знаци за дехидрация били потънала фонтанела, детето е по- вяло от обикновено, "произвежда" по- малко мокри пелени, хлътнали очи, сухи устни (е, на нашия устните са му сухи по принцип). Една седмица по- късно нещата се нормализираха. Дано и при вас да е така. 

Някоя от вас такова нещо има ли по бебето. Напоследък се били зачестили случайте на бебчета с такива неща, не могат да си го обяснят.
Къде пишат "студенопресовани продукти от маслини", къде "студенопресовано олио от маслини" - това не е истинско!
Не съдържа кортикостероиди, което е съществено. И е с възможно най-чист състав. Него го препоръча веднъж тук Луиза докато бяхме бременни, аз си го взех и съм си мазала с него лицето - повлиява, добре оважнява 

Оздравявай вече, хвърляй гипса 
не се сещам какво можеш да направиш,но не бързай с летния.Освен ако летния ти няма легнало положение.Тогава няма проблем 

Не нямам такова нещо по бебето си,но за съжаление и не мога да ти кажа нищо по въпроса.
)
))) 
Спа си без проблеми по кръчмите до 00часа... На плажа гледаше от време на време и заспиваше
А и там нали се раждат деца бре... кое е толкоз различно? Единствено топихме крачетата във водата и се чудеше какво става 
Егати лудорията...
Ние не посмяхме да рискуваме тая година с морето. 
От 5 дни сме на новото мляко (нали смених ХИП-а с Лактана) и Бобето се прероди !!! Вече е мнооого спокоен и усмихнат, ака по 2-3 пъти на ден и то с лекота. Спи като къпан по 7-8 часа. А преди беше мъка - от болка и напъване се дереше до кръв ,и едвам се изакваше по веднъж на три дни, и то твърдо. Много съм доволна от това мляко, очевадно му действа много добре
А и вкусничко, аз скришом си хапвам тайно
Препоръчани теми