ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 25 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Запис и от мен!! ще пиша като се нахраним какво се случва с нас!!  Hug

# 151
  • София
Ей, няма да наричате кюфтета и тюфлеци дечицата  Naughty
Може само така: "Кюфтеннннце, кебапченнннце  Heart Eyes "
Я го гледай Бобчо какви широооки усмивки праска - ще си скъса джуката сладка  Heart Eyes Да ти е жив и здрав, и той много порастна, видимо е!
Близначе, в Снимката не са най-актуални снимките, те всички бебоци сега са напълняли доста.
Аз дори скоро си размишлявах докато ми се мяркаха снимки във фейса (там са най-пресни), че всичките ни момиченца са заприличали на момченца - толкова са напълняли в личицата Simple Smile Само по дантелките може да се каже, че е мома  Laughing
Костюмчето на бебка го изплете свеки, наистина е приказно. Яд ме е, че само 3-4 пъти досега сме успяли да го облечем... отива и то на омаляване... а е толкова труд и търпение вложено...

Ама аз си ти отразих поста за Весето. Но наум.  Laughing Казах си: "Их, вярно, че Весето на вилата щеше да ходи!" И се упокоих, че са наред и те. Благодаря ти инак за информирането  Hug Ама не съм писала, защото ме е овладяло спокойствието. Честно, хем зная, а и признавам правото на всеки да пише или не, да чете само или да не прави нито едното, но някак започнах да се притеснявам, когато някой зачезне... егн, егн...
А пък аз да съобщя, че Джина е ок, ама явно нещо няма време да пише. Джине, намери няколко минути да драснеш 2-3 свежи-свежи майтапа  Hug Ти все привличаш по градинките разни образи със скандални изказвания  Mr. Green

Глупи, ако е наистина начесто, течно и обикновено в малки количества... прилича ми на разстройство. Но нека лекар да погледне, то и по телефона едва ли ще може да определи  Thinking Дано да е фалшива тревога!

Гърлче, моята тайна за "справяне с всичко" - като се натрупа туй ми ти всичкото, тегля му една дълга и сосна и си подкарвам това, което ми изнася на настроението  Mr. Green Особено пък домакинска работа колко имам натрупана... но нали не е заек, къде ще избяга  Mr. Green

Мисти, и моето бебешко напоследък спи по-малко. 12-13 часа и аз наброявам. Така ще е сигурно, все по-мъничко ще спят... Ох, ама то къде по-малко от 12 часа, не е на добре май  Thinking
Но при нас има дни, когато наваксва явно - спи като пич ностоп. Но понякога общуването явно е на преден план, та разиграваме пиеси от Болшой театър - "Стой при мен в стаята", "Не те изпускам от поглед", "Много си ми смешна, ще ме умориш!" или "Не само професионалните оперни певци имат широк диапазон"  Crazy

Хей, момичета, благодаря ви още веднъж  Hug Вие явно си просите почерпката, затова направо я да стягаме количките и да направим по някоя Ариана на Ариана  Laughing Кога?

# 152
Сандалич има накъде по-малко вярвай ми, не съм знаела, но днес определено е по-малко, нощен сън - 6 часа+пресекулки 1час навън+пресекулки 1/2 час следобяд, докато я хранех, та общо 7,5 часа Shocked, по едно време следобяд аз съм заспала, тя не, а онази голямата още не е станала  Shocked, вече е 18:10 изобщо нямам думи, егати и децата  ooooh!

# 153
Katencetoo, още е малка твоята бебка, според мен има време за биберона. Моят момък я засмука на два месеца и малко и то не всеки път. Но нощем ми е по-лесно. Натиквам биберона и го затискам с гърдата  Mr. Green

Пина, нали казват, че броят хранения не важи за кърмените бебета. Ти защо искаш да ограничаваш малката сладурка?

И аз нямам епикриза от болницата.

# 154
Включвам се за секунда с поздрав за Пина и отивам да яммммм!

Пине, както обещах:
Скрит текст:

# 155
Момичета,
набързо разгледах снимките - бебетата са повече от ПРЕКРАСНИ!
 Hug Hug Hug

Аз вече изперквам, защото ММ има невероятни теории против биберона, а всъщност при истерия това е единственото нещо, което помага. Давам й го и точно след 3 минути имам прекрасна спяща красиваца в леглото. Но не мога да го убедя Simple Smile Мисля си вече да се регистрирам наново и да пусна тема за биберона залъгалка и да си коментирам колко е хубаво и после да му я пратя  Sunglasses Вие нали ще се включите в пъкленият ми план  Twisted Evil
Наистина не знам как да я оправям без биберон - вода не иска, в един момент не иска и да яде от мен. Той има гениалното предложение да й предлагам мляко в шише и тя като не е гладна нямало да иска да суче Shocked Тинтири минтири!
Оф, много е трудно с тоя човек, от инат го прави. Всички казват - давайте й биберон, нищо няма да му стане на детето, само той не та не. Тъпото е, че намерих една тема в бг-мамма и там естесвено въпроса е според и наистина е спорен....А честно казано не мога да се обърна и да свърша нещо ако не е бибата - тя просто реве и не спира, не иска да се занимава сама. Лошото е, когато започне и гуш да не помага и даването на гърда също - просто отказва да яде и се сърди.
Офффф ще полудея! Днес даже й се развиках, но си давам сметка, че трябва да викам по ММ...инат лъвски, а и тя е лъв, така че не знам докъде ще го докарам в този живот с тях двамата  Confused

# 156
Аааа, комареско е изпапал Стефето по челото направо го е центрирала тая гад. Лошото е, че не е от парка, а е в детската  и не го намирам Sad

# 157
Ох, че сте хубави, irishka! newsm10

# 158
  • София
И нашето бебе ака рядко, но аз реших, че не е страшно, защото е от доста време така.
Аз предпочитам, когато имам свободно време да полегна. Но то за съжаление почти го няма - чудя се кое по напред - готвене, чистене, пране, гладене.... И накрая и пазаруване, защото започна да ме обхваща депресия, че не мога да мръдна почти никъде и съм уморена. Ходя в Западния парк в почивните дни, но не ми стига. А и мъжа ми работи и не идва с мен, което допълнително ме скапва.
Качихи аз няколко снимки в албума, но не са от "най-пресните".

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 22:19 от verabel

# 159
Здравейте мами,

Сандалке и аз чета постовете ти с интерес, не мисля че са дълги Hug
Близначе, благодаря за хубавите думи bouquet
Глупи, по принцип знаеш как изглежда акото на бебо, ако ти се види по-воднисто и ако прецениш, че е по-често. Поне аз така си го мисля за моя бебок.
Мисти, за спането, в последно време Мишо спинка по около 15 часа, но много бързо си изменя графика. Като сме си самички през седмицата е спокоен и спи повечко, но като са почивни дни и всички се въртят вкъщи, излизаме по шумни места и спането намалява значително.
Жалина , за пъкления план - нямаш проблеми, ще пиша и аз  Twisted Evil Вече имаме 5 вида биберони, но малкия не желае да цока нито една, а много щеше да ми помага най-вече когато няма как веднага да заголя гърда и да му предложа успокоение.

Снимките на бебчетата са страхотни, такива сладурчета има Heart Eyes

Днес като бяхме на разходка установих, че коша за новородено още малко и ще е къс за Мишето. Най-много да му става до третия месец и ще трябва да слагам летния, който обаче се води 6+.
Вие сменихте ли вече коша за новородено?

# 160
  • София
Аааа, Жалина, аз отдавна да съм забегнала от ТМ към Сирия  Mr. Green  Ама нА, сега ти предстои възпитание на дете и мъж едновременно  Crazy "Лъ'о'е" - дето викаше един учител.

Ириш, вълшееебна снимкаааа, уаааа!  Heart Eyes

# 161
Момичета, много съм притеснена. Днес се чух с моя много, много близка приятелка. Бебето и изостава с около 4 седмици. Трябва сега да е в 35-36г.с, а бебето отговаря на 31г.с. Прегледали са я почти всички лекари от АГ, но всички вдигат рамене. Беше там сега за седмица да "напомпат" бебето, но май неуспешно. Каво може да се случи? Помня, че на някои от вас ви бяха казвали, че бебето не отговаря на седмиците, но какво стана после?
Отделно оше не могат да кажат какво е бебето. Единия лекар чак сега и казала момиче, а другия и казал момче. Аз съм и нагласила каквото имам от Ого да и дам, но все пак чакаме бебе изненада. Само помпа не мога да и дам, че и аз самата нямам. Та се чудя и каква да и препоръчам.

# 162
agnesana , на мои 2 приятелки така уж им изоставаха бебетата. На едната изписаха инжекции фраксипран за разреждане на кръвта, но знам че в по-напредналите седмици се спира, защото при раждане може да получи кръвоизлив. Така поне са ми казвали. И двете си родиха съвсем здрави дечица, без никакви проблеми, просто са с по-ниско тегло, което бързо си наваксаха Simple Smile . Понякога заради позата на бебето не може много точно да се измери на ехографа...

# 163
изписали са и 3 инжекции и си мисля, че са от тези за отваряне на дробчето. Тя е много дребна и ще е странно ако роди едро бебе, но все пак 4 седмици си е фрапираща разлика.

# 164
Близначе, какъв сладурси пост си написала!  Heart Eyes
Благодаря за комплимента Simple Smile Много обичам да си го контя, на мама гарджето Simple Smile Но да си призная, ползвам доста често услугите на втората, много чудесийки му накупих, даже едва ли ще ги износи.
А за вашия Бобко, такъв е Прекрасник с тези сини очета, че ще има да разбива сърцата на девойките! Хич не е кюфтенце, виж на Юли тумбачето, като гайдичка е, ама жив и здрав да ми е!
Мисти, Юли спи по малко. Вечер понякога прави сън от 8 часа, но през деня спи по 10 минутки и се ококорва.
Иришка, направо  Heart Eyes

Измислихме кодови имена на малкия и втората му братовчедка, тя е Кристина и да не е Криси, а Кики, а той да не е Юли, а July, та сега са July и Кики (звучи като Waikiki малко  Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт