Ивета разбира се, че слабо я вълнуваше събитието и не можа да стане от кревата, но в понеделник заминава за Сф, сигурно един ден ще се удари в тиквата македонска, но ще е късно, или поне се надявам да се сети 
луда работа, я сметнете вашите деца по колко часа сън им се събира, не смятам има едни 5 до 10 мин дрямка, след която може да рита и ръкомаха по един час без да спре, как не се уморява не знам 
Сега остана да опитам още един вид и ако не стане...май няма да стане
а се отвива нон стоп... Аз като съм до нея, я завивам, но се сърди и се почва с ритане, докато не се отвие и я оставям... А в стаята е топло! Апропо как проверявате дали й е топло или студено? Аз уж се ориентирам по нослето и отзад на врата..
Нищо, че не съм активна в темата, но не пропускам постовете ти и на повечето момичета. Действат ми като мехлем на душата... Евала за позитивизма и винаги си търсиш правото.
))
За мен Викито си спи достатъчно часове.
Нямам против в интерес на истината, ама в края на месеца започвам у-ще и няма как малката да ползва сестра ми за биба, та ми трябва някакво решение...и май вече решението трябва да е спешно, защото не остана време 
И аз качих няколко нови снимки, даже едната е от днес.

И пораснаааал......
Браво !
А ти храниш ли се? Изглеждаш ми уморена и слаба 
Очарована съм !
Препоръчани теми