И не си пуска водата, та се налага да ходя след нея да го правя аз 
Само, дето половината не знам с кои никове сте 
Пих един парацетамол, пък дано мине, че довечера съм на пицария (и ще пия бираааааа).
"боли ме главата" та забравих
То по снимките на Боян и Калина си личи. А, и хиляди снимки от разни партита. Ех, какви времена бяха... 
На някои, които не са много активни ми е трудно да се ориентирам, но като отворя и видя бебчетата, пък взема, че се сетя.
Иначе и аз търсих за кърмачки ама уви. В Карфур харесах една туника днес, която би станала за кърмачки понеже деколтето само беше от тип "прегърни ме", но много вталена и ужасно дълга дори за моите 1,80м
ай сиктир. Побеснях. Проблемът беше, че не можеше да говори по телефона. Не била длъжна да ми слуша детето. Ми и аз не съм длъжна да и слушам разговорите. КАзах и кат не и изнася да си запуши ушите

ееее вече се напиках

ееее вече се напиках

Твойта се оплаква от болести, мойта пък от безпаричие. Но днес вече биха рекорда, преди една седмица първа братовчедка на ММ дала един чувал дрехи от нейното дете уж за Вики, обаче ММ се скарал с баща си, защото е взел и скрил телефона на майка му, и сега Калин им казал нищо не иска от тях, викам ама те дрешките не са от тях, не ме интересува, не ща да ги чувам те са откачили 
този номер не го мога, да кърмя и чета да, ама чак пък да пиша...
Тя и без това ме кара да и опипвам циците, че имала бучки. та един триъгълник ли....А като дойде на гости и се къпе, аз и мия гърба, какво знаете вие. 

) и изтървах купона!Близначе,направо не искам да си тръгва твоята свеки.Толкова е забавно с нея 

Както и да е.Сега вече ти пратих
Може ли малко хелп https://www.facebook.com/PrimexBG?sk=app_613291325382153&cod … c75d50176dddf#_=_ че имам нужда от нови гуми Препоръчани теми