ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 25 483
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Джине, използва моята баня  Crossing Arms И не си пуска водата, та се налага да ходя след нея да го правя аз  Sick

# 361
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз У фейсО ви имам всичките пък  Whistling Само, дето половината не знам с кои никове сте   Blush

# 362
айде сега, тази красавица прекрасна която приех, да каже коя е  Blush

Кате аз съм Таня Василева  bowuu То по снимките на Боян и Калина си личи. А, и хиляди снимки от разни партита. Ех, какви времена бяха... Tired

# 363
  • София
Джине, използва моята баня  Crossing Arms И не си пуска водата, та се налага да ходя след нея да го правя аз  Sick
Отказвам да го повярвам.

# 364
Аз У фейсО ви имам всичките пък  Whistling Само, дето половината не знам с кои никове сте   Blush

И аз така. И аз по едно време приемах момичета дето са от нашата тема, ама като не знам коя коя е?
Скоро между другото мисля да правя чистка на фейсо, та не се сърдете ако изтрия някоя от вас. Пишете ми коя коя е и пак ще ви приема. Понякога ми се събират познати дето не съм имала контакт с тях от 10000000г и най вероятно няма и да имам повече та си правя една чистка, че все пак макар и рядко публикувам там някоя и друга снимка, пък не искам да ме гледа целия свят.

Аз днес уважих Уайкики за пореден път, но явно слънцето ме шибна яко в главата та сега боли ли боли  ooooh! Пих един парацетамол, пък дано мине, че довечера съм на пицария (и ще пия бираааааа).

Щях да питам нещо, ама  ooooh! newsm78 "боли ме главата" та забравих  Embarassed

# 365
Кате аз съм Таня Василева  bowuu То по снимките на Боян и Калина си личи. А, и хиляди снимки от разни партита. Ех, какви времена бяха... Tired

Ааа, теб те знам  Hug На някои, които не са много активни ми е трудно да се ориентирам, но като отворя и видя бебчетата, пък взема, че се сетя.

Агнес, аз ходих миналата седмица с Уайкики да си търся блузки за кърмачки, ама нямаше. Дали по принцип продават такива или само за бременни се намира някоя заблудена тенисчица  newsm78

И един въпрос към ЛЛЛ:
Колко време мога да държа кърма в камерата? Камерата се намира в самия хладилник.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 17:45 от Katencetoo

# 366
Аз купувам от там предимно детско  Crazy Иначе и аз търсих за кърмачки ама уви. В Карфур харесах една туника днес, която би станала за кърмачки понеже деколтето само беше от тип "прегърни ме", но много вталена и ужасно дълга дори за моите 1,80м  Shocked Та ми се размина.
До сега не съм открила нещо подходящо за кърмене. Не че не кърмя по улиците, но поне гледам да не бия на очи. Сега съм хванала цаката с пелената на Ого, но тя пък е по дебела, та се спарваме и двамата. Но пък нищо не се вижда - все едно съм го гушнала.

Днес в тролея Ого се разрева ама качествено. Днес явно не му беше ден на детето и само мрънкаше и искаше да суче. Дори в КАрфур в пробната си хапна. И кондукторката (която още не беше на смяна) така ми се развика да съм го правела това дете нещо, от кога ревяло. И ко да го правя в тролея. Не че и останах длъжна. Да съм си вадела циците да ядяло ако трябва  #Crazy ай сиктир. Побеснях. Проблемът беше, че не можеше да говори по телефона. Не била длъжна да ми слуша детето. Ми и аз не съм длъжна да и слушам разговорите. КАзах и кат не и изнася да си запуши ушите  Crossing Arms

# 367
Джине, кой държи голи барбитата - свекървата или детето?!  Thinking

Терп, ти ли си тази красавица, която приех току що? Ауу, пу-пу, както се казва...

Близначе, гледай да не иска да ѝ оформиш триъгълника, както е тръгнало...  Rolling Eyes

Скреч, нищо особено няма във Фейса. На мен тук ми е по- интересно. Тук някак има живот, диалог. Там само лайкваш снимки, без всеки път да ти е ясно чии са, разговорите са с по 3 думи, че с тоя дребен шрифт не е удобно, постоянно нещата се изместват надолу, разбъркват се, все нещо се оказва, че не си видял, прескочил си и така.

# 368
Близначе, гледай да не иска да ѝ оформиш триъгълника, както е тръгнало...  Rolling Eyes

smile3532 smile3532 smile3532  ееее вече се напиках  smile3532 smile3532 smile3532

# 369
Агнес, и на мен ми е голям зор с това кърмене по улиците и Маги пък все решава, че е гладна на най-оживеното и неудобно място. В Продавалника една мацка продава готини блузки ка кърмачки, ама много несериозна - исках й размери, тя ми каза ще меря и ще пиша...та още ми пише, вече 3 дни мери  Tired

Ох, отивам малко да се изцедя, че на обяд дадох на бебката да цока погрешка от нощната цица и дневната сега ми прелива  Crazy

smile3532 smile3532 smile3532  ееее вече се напиках  smile3532 smile3532 smile3532

Пусни си водата  Joy

# 370
Хм, колко му е..и триъгълника ще оправим  Sunglasses Тя и без това ме кара да и опипвам циците, че имала бучки. та  един триъгълник ли....А като дойде на гости и се къпе, аз и мия гърба, какво знаете вие.

Wink

# 371
БлизначеКак не си пуска водата, естествено жената ти икономисва водата ти пак си недоволна  hahaha Твойта се оплаква от болести, мойта пък от безпаричие. Но днес вече биха рекорда, преди една седмица първа братовчедка на ММ дала един чувал дрехи от нейното дете уж за Вики, обаче ММ се скарал с баща си, защото е взел и скрил телефона на майка му, и сега  Калин им казал нищо не иска от тях, викам ама те дрешките не са от тях, не ме интересува, не ща да ги чувам те са откачили  Mr. Green най-после дойде на моята, откога му разправям аз, че се държат странно Mr. Green Приеми ме  Mr. Green да позяпам снимки hahaha
Кате тази сутрин някъде мернах отговора на въпроса ти - 6 месеца
Терп хайде довечера като се разреве, ще сглобяваме гимнастиката, дано й обърне внимание, а ти как кърмиш и пишеш  Thinking този номер не го мога, да кърмя и чета да, ама чак пък да пиша...

# 372
Хм, колко му е..и триъгълника ще оправим  Sunglasses Тя и без това ме кара да и опипвам циците, че имала бучки. та  един триъгълник ли....А като дойде на гости и се къпе, аз и мия гърба, какво знаете вие.

Wink

Напомни ми как на времето баба ми Бог да я прости, като и ходех на гости събота и неделя и ме караше да и смъквам кирта от гърба, че там не стигала.

Което пък ме подсети за турската баня. Някой ден като ме заведе ММ на почивка в Турция и ще мина и тоя атракцион с пълни екстри. Казаха, че си заслужавало.

Аз щях да ходя да купувам мляко тук от един чичко дето носи уж истинско ама се напиках, та си останах в къщи  Joy
И как така ша пускам водата?  Shocked Това са пари в тоалетната  Crossing Arms

6 месеца във фризер се държи кърма, а в камера е доста по малко.
Скрит текст:
СЪХРАНЕНИЕ

Откри се, че кърмата има свойства, които я предпазват от бактериално замърсяване, което позволява тя да бъде съхранявана по- дълго време, отколкото се мислеше до сега. Указанията за съхранение на кърма са както следва:

•   Прясно изцедена кърма може да бъде държана на стайна температура до над 10 часа (коластрата, или млякото което се образува до 6 дни от раждането, може да се съхранява 12 часа на стайна температура).

•   Прясно изцедена кърма може да бъде съхранявана на температура малко под стайната температура (например в хладилна чанта или друг охладител) за над 24 часа. Ако млякото е било държано на стайна температура преди да бъде поставено в охладителя, времето за безопасно съхранение в охладителя може да бъде намалено.

•    Прясна кърма може да бъде държана в хладилник за над 8 дни. Съхранявайте млякото на гърба на хладилника, а не на вратата. Ако млякото е държано на стайна температура или в охладител преди да бъде поставено в хладилника, времето за безопасно съхранение може да бъде намалено.

•   Прясна кърма може да се остави в камера в хладилника за над 2 седмици. Ако преди това то е държано на стайна температура, в охладител или в хладилник, времето за съхранение може да варира.

•   Прясно изцедена кърма може да бъде държана в камера със самостоятелно отделение в хладилника за над 3-6 месеца, в зависимост от това колко често се отваря вратата. Съхранявайте млякото в дъното на камерата. Ако млякото е било съхранявано на стайна температура, в охладител или в хладилник преди да бъде поставено в камерата, времето за безопасно замразяване може да бъде намалено.

•   Прясна кърма може да се остави в отделение за дълбоко замразяване (фризер тип „сандък”) за 6-12 месеца. Ако преди замразяването му е било съхранявано на стайна температура или в охладител или хладилник, времето на съхранение може да варира.

•   Предварително замразено мляко може да бъде държано в хладилник за над 24 часа след пълното му размразяване.

Едно последно нещо относно указанията: Въпреки че горното е най- последния публикуван набор от указания относно безопасното съхранение на кърма, имайте предвид, че това са все пак просто указания. Разумно е да опитате да се придържате колкото се може по-точно към тях, но мляко, което е по- старо от посочения безопасен период не трябва автоматично да се изхвърля. Млякото, което наистина е лошо има забелижим кисел вкус и мирис. Дори ако изцедената кърма е „с изтекъл срок” пак може да е безопасно да се даде на бебето, щом като още има пресен мирис и/или вкус.

# 373
Ей скокнах за малко до кухнята(сготвих превъзходна манджа  chef) и изтървах купона!Близначе,направо не искам да си тръгва твоята свеки.Толкова е забавно с нея smile3532
А Весела все си е весела! hahaha
Ако някой съм изпуснала ме намерете, аз поне съм лесна все съм си Весела.
Брейй Джине,права си.Ма защо си мисля,че ти бях пращала newsm78 Както и да е.Сега вече ти пратих

# 374
Момичета, ухапа е ШТъркела и се включих в игра със снимка  ooooh! Може ли малко хелп https://www.facebook.com/PrimexBG?sk=app_613291325382153&cod … c75d50176dddf#_=_   че имам нужда от нови гуми  Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 18:28 от agnesana

Общи условия

Активация на акаунт