/за моделство едва ли ще има данни, красотата не ни е сред гените 

Изкъпах се и видях, че има още един помощник за бебето:

.Тя, откакто се върна от вилата, пише постове като фейлетони, а твоите са едни минорни, беше се оплакала от някакво неразположение, оправи ли се?

Какво казват педиатрите? Аз утре ще пробвам да видя Бобето има ли. Ужас, само за трънчета не бях чувала
Пък иначе като човек е толкова добродушна да му се не види ! да беше и малко по-умна.... Сега пък е решила , че има диабет и пие силни хапчета. Държи да ги пие, а тя диабет няма. Захарта и е 5. Днес я заведохме в една голяма борса за перилни и почистващо препарати, с ясната идея да си напазарува на евтини цени каквото и трябва. След половин час моткане излезе с....гъба за чинии за 50 стотинки
ММ се скъса да я навиква. Каза и, че ние редовно пазаруваме от тук за поне 50 лв, че хората ни познават, че се излага с тая гъбка и ако не е имала намерение да купува хич да не беше взимала гъбата. А аз си представих склададжията как е взел стоковата разписка и в огромния склад е търсил....гъба
И Флайчето е права, не звучиш добре, тъжна си някак 
.Нали само се правят кръгови движения върху дупето с намаслени ръце и трябва да има резултат?
.Нали само се правят кръгови движения върху дупето с намаслени ръце и трябва да има резултат?

Препоръчани теми