ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 25 414
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
ЛИпсва ми мнението на Луиза по въпроса с трънчетата. Луиза, къде си Simple Smile

Джине, страхотна е тази маца Simple Smile) Искам и аз такава. благодаря ти за отговора за обръча. Изградила съм си някакъв образ а теб в главата и някак си не си те представих да правиш тези неща Simple Smile)

Нещо ми е лошо тази вечер,лягам си. лека нощ и спящи бебета

П.с Флайче, Радвам се че се появи Simple Smile

# 451
  • varna
Минавам и аз да се отчета  Mr. Green Днес бяхме на консултация - беба е наддала почти килце и е пораснала с 3 см - доволна съм, дохранването върши работа, че това ми е най-големия зор.
Катенце, завид за спането и кърмата пък!
Жалина, завид за ризите - аз с тоя бюст Е чашка има да си мечтая скоро да облека риза... И да, оставям я понякога да поплаче, защото играе номера, да види дали ще се върна  Twisted Evil А баба й я глези, при първия звук и търчи да я вдига, тя умира от кеф.
Тва с трънчетата ми звучи странно, няма да го пробвам пък.
Пина, Ема също редовно я взимат за момче точно поради същата причина - еми няма да става кифла я!
За суеверията, и аз като се върна се поглеждам в огледалото и гледам да не ми минава черна котка пътя.
Джине, страшна физиономия има котето  Laughing

# 452
Момичета, аз пробвах тази вечер тези работи с трънчетата - според мен това е от косъмчетата. Просто при завъртането в кръг се събират косъмчетата, които така или иначе падат с времето и се оформят като трънче или поне аз така го видях.

Бебо, май ще се окажеш права. Това ми се струва логично обяснение. Утре пак ще обърна внимание де. Те и преди това сигурно са се появявали като съм го масажирала, но не съм обръщала внимание.

# 453
Хера, аз пък да ти завидя за чашката Е. Моята не порасна и съм си още Б Sad ... Нищо чудно, че все закъсвам с млекопроизводството Simple Smile А така си мечтаех временно поне да съм с хубави големи гърди като разбрах, че съм бременна!!

# 454
Искам да ви питам отесняват ли ви вече кошовете за новородено?Йоан изпълва коша на Спринта без някакви си 5 см(Мисти,ти имаш Спринт,как е при вас?),портбебето също му опира и на краченцата и на главичката  Rolling Eyes , добре,че е Зупъра да има в какво да возя малкия навън!  ooooh!

# 455
Skrech, благодаря!
Какви са тези трънчета Shocked ще се върна да прочета, че ме Шокирахте отново!
Близначе, къде е тази борса, нали си в студенски? Преди купувах турски памперси от Пловдив, но тези на Хъджис и бях много доволна, някой ако знае къде в Софи могаа да немеря, много моля да ми каже!

# 456
  • Бургас
за трънчетата тази вечер ги огледах по добре. Това според мен е от власинките от дрехите които като започне да се прави масаж се събират и се завалват, а от олиото потъмняват леко, това което разгледах беше като дребни боклученца които се закачат по мъхчето (косъмчетата) по гърба на бебка. Няма никви тръни, никви щуротии...

# 457
  • Бургас
пускам ви 1 линк, дано да ви е от полза Simple Smile http://www.moetodete.com/content/view/131/66/

# 458
  • София
Еее, Таничка, бива ли така да пускаш бомбата, а пък после нямало трънчета, боклучета били  Crossing Arms Ще разиграва тя нас, майките - заетите жени  Naughty

Аз днес не съм ги вадила тръните, че се запилях с една приятелка по кръчмите в сладки приказки, та ММ оправяше вечерния тоалет. Но утре непременно ще пробвам! Очаквам да извадя от гъза й вече целия набор от съкровища: бодливи тръни, четина от прасе, косми от мъжка брада, боклуци от дрехи и памперси. Приготвям си и голям чувал, че да има сувенири за бабите. След това ще го подпаля, ще го оплюя и ще му набая с най-мръсните думи, които знам на всички езици. Остатъците ще заровя от северната страна на двора заедно с нокти от птеродактил и умрял плъх. А на пролет ще разровя да проверя има ли червеи.

Не, ако съм сериозна, то утре се зареждам с фотоапарат и поне двама фотографи, зехтин, и както е писала една мама от темата: ако извадя някакви трънчета от бебето, ще процедирам по същия начин по всичко живо вкъщи, никой няма да се отърве от масажи над ягодите  Naughty Събирам тръни и косми, наснимвам едно хубаво и ги пускам в интернета да се джуркат! Да видим тогава дали ще посмее някой да се разреве в мойта къща, ааама-ха!

Аз си търся вече Молфикса. Хем евтинджос, хем добра работа ми върши (последно взех от Кауфланд номер 3 - 68 бр за 17 лв, а после видях в друг магазин да ги дават за 15 лв, та се изядох от злоба за двете левчета. Но следващия път няма да се мина  Crossing Arms Обикалям плътно целия град, и тогава взимам.)

Момичета, промоция има сега в Карфур - до 15 септ. включително - 30% оф на всички видове памперси и детски храни. Аз лично утре съм в Карфура, който иска - среща там
 Mr. Green

На мен отдавна не ми се е случвало бебето да изтерясва или да реве без причина, която да мога да разбера. Обикновено иска да има човек при нея просто да стои. Да не скучае. Но днееес! Какви номерца си въртяхме! Зацърква мишокът, аз го взимам и го пренасям при нас на шезлонга. Цоп там - веднага включи алармата. Взимам я - копчето се изключи. Занасям в леглото - включва. Взимам - изключи. Слагам в шезлонга - включва  #Crazy Ах, че хитрушааа - сега пък иска на ръце, ясно ми е. Но нямаше как точно в този момент. Понеже днес разкопахме и последната стая да оправяме, вкъщи имаше сумА ти помагачи, а аз трябваше да ги координирам и да пренареждам багажи, а и бях ужасно мръсна. И затова - бум в леглото бебето с думите: "Сега. Обръщаш се на другата страна и ако щеш, заспиваш, ако щеш - броиш овце. Гък да не съм чула повече  Naughty " (Като лелките в детските градини  Mr. Green ) Бреей, това ми ти бебе как разбра, какво разбра... застана си обърнато, и само ми хвърля по един баш обиден поглед, но мълчи!  Twisted Evil Такъв смях ме запуши, картинката беше неповторима! А, и обърнало долната устничка, молявисе  Crazy
(Много е смешна и тооолкова сладка като обърне долна устничка  Heart Eyes Ние обаче й се нахвърляме да я целуваме по тази устничка, та тя май взе да ни манипулира с това.)

Пине, ама и на мен Ю ми прилича на момченце в момента  Embarassed Ама всички, не само тя, всички момиченца ми мязат на момченца откакто наддадоха. Да са живи и здрави, ще се вталят нататък!

Вярно, че и Луиза потъна някъде  newsm78  Луизееее, ела насам бе, само ти ще останеш без трънчета по бебето  Laughing

Абе, Джине, страхотна помощничка, виж как добре е намъркала бебето, чак ушите й са клепнали от арбайтен  Hug Предложи й подобаващо заплащане и си гледай кефа!

Гифт, ааа, помня го аз тоз твой култов сън, помня! Само ми липсва свеки в него, затова номер 1 от твоите на мен ми е със земетресението и свеки  Mr. Green

Предните ми деца си връткаха също главите, да. Ама туй - не. Това ще го правим бояджия. На модерно му викат дизайнер  Mr. Green Щото навсякъде, абсолютно навсякъде с неподправен интерес изучава таваните. Не ни давай на нас активна гимнастика и музикални играчки - нови тавани ни дай  Laughing

Айде, лека и да не сънувате трънчета, сакън!

# 459
  • Бургас
Еее, Таничка, бива ли така да пускаш бомбата, а пък после нямало трънчета, боклучета били  Crossing Arms Ще разиграва тя нас, майките - заетите жени  Naughty

Аз днес не съм ги вадила тръните, че се запилях с една приятелка по кръчмите в сладки приказки, та ММ оправяше вечерния тоалет. Но утре непременно ще пробвам! Очаквам да извадя от гъза й вече целия набор от съкровища: бодливи тръни, четина от прасе, косми от мъжка брада, боклуци от дрехи и памперси. Приготвям си и голям чувал, че да има сувенири за бабите. След това ще го подпаля, ще го оплюя и ще му набая с най-мръсните думи, които знам на всички езици. Остатъците ще заровя от северната страна на двора заедно с нокти от птеродактил и умрял плъх. А на пролет ще разровя да проверя има ли червеи.

ей, ще ме умориш значи Simple Smile

# 460
Ох, Сандалка,  Joy hahaha

# 461
  • София
Добро Утро!
Гифт, как съм го пропуснала този твой сън Laughing
Флай, да не давам вода, но нали е изцяло на АМ, да не вземе нещо да се дехидратира...
Сандалич, ще взема да се занеса до Карфур и да купя промоционални памперси, но се чудя какви newsm78 Когато голямата беше на няколко месеца имахме страхотни проблеми с подсичането и всичко беше от памперса. Тогава какви ли памперси не пробвахме, даже и от Австрия баща ми носи, а това дете все беше със "запалено" дупе и никое мазило не можеше да го оправи. Накрая оздравя благодарение на едно правено кремче, с каквото мажат дечицата в домовете и памперси Либеро. Да, ама сега Либерото са по-различни от тогава, по-гадни. На Марина до сега съм и слагала Либеро /не ме кефят/, белия памперс /цената не ме кефи/ и Пуфис /доволна/. Чудя се дали да не взема Молфикс да пробвам, а имат ли някакъв балсам в тях, на мен ми трябва да няма? Страх ме е, заради желанието ми да оптимизирам разходите, да не взема да подсека и това бебе. А, иначе на котарана ушичките са и такива, самата порода е с хрущялен дефект. Heart Eyes
Иришка, а как е Рашо?
Хера, има ли развитие с дядо ти? Дано да си има дни човека, поне да види Ема как тича и играя Praynig
Ама Близначе, ти върна ли се от софийкиното село? Мислех, че ще поседиш поне седмица там, а ти, какво беше това, един ден- гъз път да види ooooh!
Снощи и аз пробвах да вадя тръни. Търках, масажирах, натисках, гръбчето и почервеня, но нищо... Сега пък се чудя защо няма, не може другите да имат, а тя не Crossing Arms Както казвате, да вземе Луиза да се произнесе по въпроса, че да мирясам. Grinning
Глупи, а вие какво решихте за малкия, ще го давате ли на градина или ще продължи с полудневна занималня?

# 462
Гифт,аз съм мамата с апартамента.Кръстихме малката Илона-взе само първата буква на дядо си.АПартамента вече го избрахме и чакаме чисто формално да се оформят документите.Даже свекър толкова е ентусиазиран,че руши даже да го обзаведе.Пожелавам на всеки такъв свекър като него.Голяма радост беше за малката.Умира за нея.

# 463
Флай Вики е същата, ако много хора са й се радвали- основно говорили на бебешки и друсали на ръце, после е абсолютен нервак, и успокояването е същото като при вас, само дето понякога ако не помогне, кърмене винаги помага. А за промоцията съм си наумила днес да взема и аз една 3-ка, щото след 2 седмици като свърши 2-ката, ще сме на 2 месеца и с тези темпове на развитие ще е около 5,5 кг и надали ще й става 2-ката.
Гифт миналата седмица беше 4,720 ,нали сме от последните родени, иначе като изключа вчерашният ден на всяко ядене отгоре налива отдолу излива  Mr. Green та отиват по 6-7 памперса на ден, само вчера беше много икономична, само веднъж, но качествено, като свърши работата 4 пъти един след друг в памперса, та протече откъм гърба  Mr. GreenИначе щом мъжа си сънуваш пак е добре положението, аз последно онази вечер сънувах, че свекървата прави лютеница  Joy което откак я познавам не се е случвало Joy
Трънчета не излязоха, яко масажи на гръбчето беше снощи, или нещо съм сбъркала или няма никакви тръни нашта, Бейби с какво го прави този масаж, аз го правих с млякото на мустела, кръгови движения по гръбначния стълб навсякъде от плешките до опашката
Близначе португалска филология записа студентката
greenorchid то не зависи от размера, аз с чашка вече Д обаче нямам кой знае какви количества кърма, има като за бебето, но не остава за замразяване примерно.
Бейби коша на спринт+ си ни е екстра, но все пак Вики е 54см, надали е пораснала кой знае колко от миналата сряда до сега  newsm78
Сандалке  Joy hahahaскъса ме от смях просто.

# 464
Мистиии, страхотна специалност ! Имам близка която я завърши таз португалска и е доволна, това все пак е рядък език.  Peace

Сандалке, и аз съм доволна от Молфикса. Само дето на кюфтето 3-ката му е малка, та ще мина на 4-ка.

Евето78, въпреки , че Илона няма нищо общо с Иван, все пак много се радвам че дядото е толкова щастлив !  Hug Да кажеш като се нанесете в апартамента и да почерпиш виртуално Wink

Бейбииии, казах ли ти аз че Зупъра са трепач колички  Peace Аз съм супер доволна от моята, не мога да и се нарадвам. Толкова е лекичка, и уж малка а що място има в нея за бебето ! Бобето (дето както казах е тлъстаче) бая място има още докато я изпълни. И материята е много хубава, и екстри има...Абе за 225 лв ударих джакпоДа  Laughing

Таничка, дано си права за тия трънчета, че направо се шашнах. Викам си кой знае какви извънземни бебета сме родили  Rolling Eyes

Нелва, борсата е някъде по пътя за Тина Киркова, като бях бременна все там се отбивахме. Ама къде точно.... Blush Обаче имат само Памперс, 32 лв за джъмбо пакет. А и Пуфис май има....

Джине, пробвай и ти Молфикса бе, или ако искаш аз ще ти донеса от моя 2-3 и ако ти харесат ще си купиш. Само да купя де, че за сега още ползвам други. В тоя ред на мисли, айде вземи ми се обади да се разберем за чувалчето. Човек да иска толкова да те види, а ти се скатаваш  Crossing Arms  И да, върнах се от Софийкиното село, за щастие. Резултата от ходенето - леко настинало Бобенце, кихащо нон-стоп. Те там са на около 800 метра надморска и е доста по-студено.

Общи условия

Активация на акаунт