Ей,привилегии имате вие,кърмачките.Давате цица и готово
айде,пак ще ревна.. така намразих кърменето,кърмата,цеденето и всичко около процеса.
Момичета, смея се с глас с тия трънчета. Аз вчера забравих да погледна има ли такива неща, защото се бях зазяпала в Х-Фактора, но и аз мисля, че са разни власинки, които просто се събират в едно и се получава космарлък 

Добре, че като позабременях малко и след раждането се увеличиха с 1-2мм., че все бяха изчезнали.

Сериозно, аз сега ще храня и се мяткам натам, та до 11.30 сигур ще докъртам. А Молфикса е без мазила по него, поне аз не подушвам, опаковка не съм чела. И ако си там по това време, да ти метн няколко пампита за проба?
Дебелокожо е явно
Португалският е моята любов несподелена, как се надявам някой ден да го изуча този език и да заговоря на него... И да - ще бъде много доволна нататък от реализацията си, няма да се притесняваш 
А сега като му гледам чашките - сме-шки
Дединото ще бъде то, явно. Да драсваш и тук по някоя умилителна случка, не пропускай
Аз специално имам голяма слабост към дядовци, които са влюбени във внучетата си.
Дала си му, каквото си могла, пък и това е един чудесен срок, в който се е закрепил организма му.
И аз бих дошла,ама ние нали току под прозореца имаме Карфур, по-вероятно е тука да ида.
Доки обаче каза, че не е . Просто от прах ли, от дрешки ли, от времето ли....кожата е загрубяла. Препоръча олио за вана. Взех такова на Д-р Тайс (Нахткерцен), както и крем за много суха кожа. (пак Нахткерцен) Слагам олийце във ваната при къпане, после мажа с крема. Ми кожата му стана супер ! Оправи се за нула време и вече е едно малко кадифе
Та споделям, в случай че някой се припознае в моя проблем
Някой да не знае къде ги има по- евтино? (Апропо чете се Джан, ама явно никой не знае.)
)))))
))))
РРРРР
А ти защо не се включваш?ДАй един бърз отчет как сте с бебчето?Растете ли,дебелеете ли,трънчета вадите ли?
Ти остави,че къса,ами и тясна.Раменцата на детето опират в страните.Абе ужас ти казвам. 
Добре, че като позабременях малко и след раждането се увеличиха с 1-2мм., че все бяха изчезнали.

Някои ме съветват да го кастрирам, други казват, че нямало да помогне. Това ми е последната надежда, защото той го прави, независимо от факта, че вече си лежи до нас с нея, галим го, играем си с него, обръщаме му максимално много внимание. Но ако продължава така, ще трябва да се разделим с него. И сега хем ми е много мъчно, хем адски ме е яд на него, че ги прави тези глупости тъкмо той и тъкмо, когато се успокоих, че тя не е алергична и ще можем четиримата да си живеем щастливо. Но не мога така. Ами утре, ако се изпишка на нещо нейно? Или пък не дай си Боже, ако прояви агресия към нея? (Тя е близо 5 кила, а той вече не зная колко е, но е много по-тежък и едър от нея). Много ми е тъжно, защото най-малко от него съм го очаквала. 6 години беше послушен до небето и обратно, умен и като му кажеш, всичко разбираше. И най-тъпото е, че ако тряба да се разделим, няма на кого да го дам. Той за по села сам да си осигурява храната, не е, защото гладен ще умре. А кой ще го вземе такъв калпазан? Не зная, постоянно ми е в главата, тъжно ми е, а нямам решение на проблема.
Не спирайте да й показвате на вашата хуавица колко много я обичате, защото те също могат да се съмняват в любовта ни. А веднъж разрушим ли доверието, не зная после дали можем да го спечелим обратно.
Другото е, черната котка - може да обиколя цяяяял квартал, само и само да не ми мине пътя
Червено конче задължително на бебка, преди имах и аз, но падна
И отново ще разкажа историята си за червеното конче:
Днес очаквам истерии довечера 
Е, ние явно си имаме грижи и затова не можем така

Препоръчани теми