) Искам и аз такава. благодаря ти за отговора за обръча. Изградила съм си някакъв образ а теб в главата и някак си не си те представих да правиш тези неща
)
http://www.moetodete.com/content/view/131/66/
Ще разиграва тя нас, майките - заетите жени 
Събирам тръни и косми, наснимвам едно хубаво и ги пускам в интернета да се джуркат! Да видим тогава дали ще посмее някой да се разреве в мойта къща, ааама-ха!
Обикалям плътно целия град, и тогава взимам.)
Ах, че хитрушааа - сега пък иска на ръце, ясно ми е. Но нямаше как точно в този момент. Понеже днес разкопахме и последната стая да оправяме, вкъщи имаше сумА ти помагачи, а аз трябваше да ги координирам и да пренареждам багажи, а и бях ужасно мръсна. И затова - бум в леглото бебето с думите: "Сега. Обръщаш се на другата страна и ако щеш, заспиваш, ако щеш - броиш овце. Гък да не съм чула повече
" (Като лелките в детските градини 
Ние обаче й се нахвърляме да я целуваме по тази устничка, та тя май взе да ни манипулира с това.)
Луизееее, ела насам бе, само ти ще останеш без трънчета по бебето
Предложи й подобаващо заплащане и си гледай кефа!
Ще разиграва тя нас, майките - заетите жени 
Когато голямата беше на няколко месеца имахме страхотни проблеми с подсичането и всичко беше от памперса. Тогава какви ли памперси не пробвахме, даже и от Австрия баща ми носи, а това дете все беше със "запалено" дупе и никое мазило не можеше да го оправи. Накрая оздравя благодарение на едно правено кремче, с каквото мажат дечицата в домовете и памперси Либеро. Да, ама сега Либерото са по-различни от тогава, по-гадни. На Марина до сега съм и слагала Либеро /не ме кефят/, белия памперс /цената не ме кефи/ и Пуфис /доволна/. Чудя се дали да не взема Молфикс да пробвам, а имат ли някакъв балсам в тях, на мен ми трябва да няма? Страх ме е, заради желанието ми да оптимизирам разходите, да не взема да подсека и това бебе. А, иначе на котарана ушичките са и такива, самата порода е с хрущялен дефект. 

Както казвате, да вземе Луиза да се произнесе по въпроса, че да мирясам. 
което откак я познавам не се е случвало 

скъса ме от смях просто.
Да кажеш като се нанесете в апартамента и да почерпиш виртуално 
Аз съм супер доволна от моята, не мога да и се нарадвам. Толкова е лекичка, и уж малка а що място има в нея за бебето ! Бобето (дето както казах е тлъстаче) бая място има още докато я изпълни. И материята е много хубава, и екстри има...Абе за 225 лв ударих джакпоДа
Обаче имат само Памперс, 32 лв за джъмбо пакет. А и Пуфис май има....
И да, върнах се от Софийкиното село, за щастие. Резултата от ходенето - леко настинало Бобенце, кихащо нон-стоп. Те там са на около 800 метра надморска и е доста по-студено. Препоръчани теми