Вижда ли,чува ли и разни такива...днес за първи път почна да гука....направо се размазах.
Неговите родители живеят в Кипър и за тях да си кръстник е голямо нещо. Те като че ли се радваха повече когато му казахме,че ще я кръщава. Преди три дни дойдоха (не са си идвали две години) да си видят внучките и децата и са донесли на малката всичко необходимо за кръщенето..от хавлията до роклята...включително и подаръци за гостите. И Емил ни попита съгласни ли сме да я кръстим до края на месеца..те дотогава са тук...нямаше как да откажем. Ако видиш с какъв ентусиазъм ходи и организира..чак ми става неудобно...плати ритуала (100 лв "Света София),плати предварителната сметка в заведението (около 500 лв) и всичко останало там...дрешки и т.н. Рокличката е невероятна....нямам търпение да я видите...има и специална шапка,която си е техен обичай...аз за първи път видях такова нещо. Но идеята ми е че се вижда какво означава за него този жест....а баткото когато го кръщавахме кумовете ни му купиха едно боди и му дадоха 10 лв...ако знаете колко съм плакала. Наистина времената са трудни,ама чак пък толкова не очаквах тогава...а знаеха два месеца предварително.
Мойта количка е Зупър Буги и нямам такова зимно чувалче (
Защоооооооо ) ,та трябва да си купя.

Това дете ме побърква спи от 00 до 6, поне в 7 и намерих цаката с музикалната играчка та ме остави да поспя още 2 часа. 
, май никога.
.
.Чувствам се много силна
Само след минута горилата се засилва и скача на моя остров
Хуквам към вратата,бързо се прибирам и заключвам.Поглеждам през прозореца,а на вън вече е пълно с горили. 

Аз тия дни нали съм без баткото и гледам да поушетам и свърша неща, които с него не мога. Е, и похайманосвам качествено също. Днес мисля и аз да се разходя до Карфур да видя какво е останало. Моите родители ще идват и ще измисля някакъв начин да им оставя и двете деца 
, а то релано пак с неговите памперси (тогава още ползвахме) играх за проходилка пак, но тип количка за изтласкване. Препоръчани теми