И сега вариантите са или да го пусна пред блока или да го занесем на селото на едни приятели. И в двата случая не мисля, че ще си намира храна сам и едва ли ще го видя повече.

Проблемът обаче е друг- кошницата за кола на Грако тежи изключително много. Поради тази причина аз си я оставям в колата. Иначе пък от количката съм супер доволна, нищо, че и тя тежи тон и половина.
Че без домати закъде сме
Свеки слага много,обаче не ги мели,а ги разрязва на две и в буркана...и като тръгнеш да готвиш трябва да се рендосат или на робота. Аз вече нали си имам моя кухня
Луда работа...
Много ми е кофти при такива случаи..ама то и ти няма как да се разкъсаш. Аз си оставих кучето при майка ми като дойдох тук и до сега ми е гадно..ама свеки не дава и дума да се каже да го вземем тук на двора. Дано се справите и да си се гледате с Рашо...може и него ревност да го гони...знаеш ли...
Не, че няма да си намери храна. В интерес на истината, ще си намери, животните се оправят супер дори и в клошарска обстановка. Но е дружка, недей да го предаваш
Малко търпение, ще се оправят нещата.
Все пак, нали и децата ни пишкат, акат, реват и не ни оставят да спим, нататък се и тръшкат, обиждат ни, крънкат ни пари. Но ние не им търсим нов дом, нали. Приятелчетата-животни са също наши дечица - ние сме поели отговорност за тях, те са ни възприели като най-близките си и доверени същества и трябва понякога да им помогнем да преодолеят трудните си моменти. Как ли се чувстват те прогонени далеч от най-близките си?...

Искам и аз!
Карфурски ми ти Фризолак с "30% намаление" - 11.60 лв. А аз го взимам от кварталната малка аптечка за 10.50 лв - без намаления!
Що ли ни взимат за маймуни?!?

Побърках се ви казвам.Петьо по едно време взеха да се карат и да се бият с детето на една приятелка,всички реват...идеше ми да се гръмна
Мина ми и тази щуротия от главата.Толкова съм ядосана ,че даже и подаръците не ми харесват,така съм се накокошинила 

Но аз съм му набрала още от четвъртък вечерта, когато се прибра от футбол. В 12 вечерта, отивайки до банята установих, че цялата баня е в кал и пръст, при положение, че няколко часа по-рано съм я мила с циф и доместос. Бил си мил маратонките. Викам, ти на нивата ли риташ, не те ли е срам и започнах отново да мия банята, а той вместо да се засрами, започна да ме хока какво съм трополела в 12 вечерта, щяла съм да събудя съседите, била съм маниячка...
Какво ли ти е било. Защо така е плакало това Тони бе, сигурно от многото хора. А и като е усетил, че на теб ти е нервно...
Купих си многократни пелени и сега се чудя дали не се набутвам на ток и вода спестявайки от памперси 

Присъединявам се към разочарованите Препоръчани теми