Днес е някакъв ужасен ден, Ема не иска нито да спи, нито да стои в легло, на възглавница, диван или където и да е. Иска само в мен или в баща си нон стоп, иначе реве, та се къса, даже и да задреме, не отива повече от 30 мин максимум. Не съм мигнала грам от 5 сутринта, побъркващо е
Дано да е някакво временно състояние, може защото днес не сме били навън заради ужасното време, иначе не знам как ще я караме нищо като не помага...
И в болницата ли ви държаха нощем лампите? Казаха ли поне някакви аргументи, или да се разбира - бебето го е страх от тъмнината?
Църка на тъмно, защото така е свикнало и не може добре да вижда мама, това е засега. Но нататък може да развие много по-развинтена фантазия в тъмнината...
Действай, действай, и когато влезете в релси, ела непременно да разкажеш, ще завиждам яко
И ще си ги носИМ пък, ако ще Бемол да НИ гледа отвисоко с градския си поглед 
Попаднала си в най-несериозната бг-мама група. Виж, че е по-вероятно да заминеш в друг град нейде из България, за да срещнеш съфорумка, отколкото в София 
Е, като излизаме, гледам да й изгладя, че да е в приличен вид 
А, как ме разсмя истински за космодиска, ха ха 
кажи му, че кърмата идва от кръвта, а не от стомаха бре 
Ние даже в болницата си гасихме лампите... А и мойта най - добре спи на тъмно, светлината й пречи 
Моето детенце е с моята кръвна група (отрицателна е) и не ми биха, обаче в епикризата пък пише, че е ползвана 
Аз й свикнах вече, занимавам я с глупости и тя заспива за десетина минути 
)
)
дано и при нас да няма Т.
то не че имам много време де. Моля за помощ, мислех си да му поръчам тениска със снимка на четирима ни или чаща за кафе, но не съм сигурна дали не е много банално. Някакво свежи идеи
В болницата не се аргументираха,ама и аз не питах
Ще се пробвам тази нощ да я оставя на тъмно пък да видим. Препоръчани теми