Готини сме ний мадами, ще бъдем Февруарски мами ! - Тема 5

• 36 982
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
Таня може да ме отпишеш. Flyin не коментираи неща които не те засягат! И не се кефи когато някои друг е огорчен това е ниско. Желая на всички останали мами прекрасни бебета на финала.

# 256
Таня може да ме отпишеш. Flyin не коментираи неща които не те засягат! И не се кефи когато някои друг е огорчен това е ниско. Желая на всички останали мами прекрасни бебета на финала.
Деси, не се кефя, а съжалявам, че има хора, които си изливат комплексите по форумите. Да си жива и здрава и да родиш здраво бебе Wink

# 257
Момичета, само и аз да кажа. Wink Да сме заядливи и огорчени е нормално!  НЕ ИЗБИВАМЕ КОМПЛЕКСИ! Форумът е за всеки ДЕСИ, не се отписвай, защо?? То и на мен не всеки ми обръща внимание, дори когато се обръщам персонално към тях, и ТО с положит. отношение:-). И аз съм доста чувствителна;-) Аз дори в началото не се представих на групата, просто се включих, НО Е ЯСНО ЧЕ 100 момичета не могат да общуват. Те не всички се включват... Моля те присъедини се към ФБ групата, там е много хубаво:-) и е доста забавно:-). Танчето е много готина и веднага ще те впише! ОК? newsm51

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 22:07 от ivy/bg

# 258
ULETO 88, това не са изблици на агресия, а емоционално преживяване! И нека не се обиждаме, кой ни търпи в къщи!!!!! Всяка бременност е различна! Нека се уважаваме!! Ние всички сме си на ниво newsm10, нека не се обиждаме;-)

# 259
Flyin, благодаря за инфото за гърдите. За мен лично беше полезно, защото някои знаещи около мен започнаха да ми дават съвети как трябвало зърната да се подготвят (стискат?) преди раждането, а на мен това ми звучи някак не естествено и анти-логично.

# 260
  • Варна, морето, сините вълни...
Ама бива ли пък вие само за БХС и ФМ и за изследвания и прегледи да пишете   hahaha Joy Аз съм изпуснала много забавни неща пък...ама така е като не влизам често.

Аз да се похваля че днес си усетих бебето (най-после  Heart Eyes)
Друго за сега няма че останах без думи докато четох последние тяколко страници  Crazy

# 261
mami az se izvinqvam che kopirah temata ama da si dobavq tam termina taka razbrah che stavalo ama nishto ne sum razbrala nie s tancheto se razbrahme izvinqvaite otnovo Simple Smile i izvinqvaite che ne pisha na bg no tuk na tozi komputar nqma celuvki i pak izvinqvaite Simple Smile

# 262
mimi_jobnoto,честити ритничета. Grinning
Цвети,споко де. Нормално е човек да се обърка.Просто ни беше любопитно защо,аз мислех,че нещо ни показваш. Grinning
ivy/bg,въобще няма да коментирам,че само се изнервям.А честно да ти кажа,не си заслужава да си хабя нервите за тези глупости.  Wink
Лека нощ момичета!Надявам се утре да заваря по-добро настроение тук.   Heart Eyes

# 263
Добро утро на всички ранобудни и не чак толкова ранобудни мами. Пожелавам ви един страхотен ден изпълнен с много хубави и положителни преживявания. Пазете си нервите,че ще ни трябват занапред. Както казва моята почти 10 годишна дъщеря-"Научно доказано е, че негативната енергия на родителите се предава на децата и те затова не слушат майките си." А тя от къде го чула или прочела нямам представа,но доста се посмях.

# 264
Добро утро и от мен   bouquet !
mery_mery  Joy  Joy  Joy  ейй опасни тези деца, много добре казано   Mr. Green

flyin  ясно , благодаря за отговора. Аз останах с убеждението, че трябва да внимаваме с  какво се мажем ( за да не попиват например някакви отровни вещества през зърното ), та затова така попитах. Иначе за масажирането знам .
Скрит текст:
ама ти си виновна намисала си "мазането : , а не  "масажирането "  smile3534 Mr. Green

Красе  за синузита: нагрявам едра сол на котлона (да е много топла, колкото можеш да траеш ), исзипвам я в кърпичка и я сладам на синусите (казвали са ми и на челото, но на синусите повече помага). АЗ го правех 2 пъти на ден за 3-4 дни , като още на втория почувствах облекчение, че иначе главоболието беше зверско.

Хубав и уснихнат ден от мен  Hug !

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 08:52 от iucka

# 265
добро утро мили мами. надявам се днес страстите да се поуспокоят.
лек ден за сега от мен.

# 266
  • гр. София
Добро утро и от мен,

Днес ми е последен ден преди лятната есенна отпуска Joy

mimi_jobnoto честити движенияяя, силен МЪЖ ще да е след като го усещаш толкова рано  Heart Eyes

Цвети вече си на 1 стр  Hug

Desi_89 имаш ЛС от мен в отговор на твоето. Искам да ти кажа, че определено не се чувствам добре от това, че младото поколение е изключително неграмотно. Нямам нищо против незнаещи и неможещи хора, но определено не мога да толерирам претендиращи за нещо  без никакви знания, компетенции и заложби. Спирам дотук, защото в момента е най-важно да си спокойна и бебето да е добре, а всичко останало е поправимо във времето. Още вчера съм те отписала от 1стр, но ако желаеш някога да се присъединиш отново - знаеш къде да ни намериш !

# 267
Добро утро и от мен:-) Успешен и усмихнат да е за всички!  Hug

# 268
Добро утро и от мен:-)
Мими,честити ритничета:-)
Танче,не се занимавай с Деси,няма смисъл,тя се е записала в друга тема,дано поуспокой страстите:-)
Сутринта забелязах че много ми пада косата,докато я мих.Четох че било нормално.Вие имате ли такъв проблем?Малкия ми мъж се събуди-май ми е гладен,хихихи
Хайде момичета,отивам малко на разходка и после искам само хубави неща да чета:-)
Танчето и Мони,да разкажете за лекцията:-)
Хубав ден,и дано не съм обидила някой нещо да се прибера и да видя че съм нахулена smile3533

# 269
ina_princess Здравей,имам същия проблем с косата ,някъде от месец ми пада (повече от обикновено) ,аз питах моя доктор и каза,че било нормално,естествено ако започне да пада ужасно много е добре да се направи изследване на хормоните за да може да се назначи адекватно лечение.
Относно ритниците ,аз не усещам все още нищо! Sad
За изследванията аз съм правила само веднъж за Даун и два пъти пълни кръвни + урина изследвания.
За настроенията съм доста заядлива,избухлива,крива,а бе ужасна съм си,понякога самата аз не мога да се понасям ,нз как ме търпят другите.
ФМ ще правя в края на месеца,надявам се всичко да е наред с малката ми госпожица.
Относно сърдитите мами ,на които никой не обръщал внимание,не мога да ги разбера,но всеки си има мнение! Simple Smile
Приятен ден на всички! Simple Smile
П.С.Моля някой да ми каже как да се запиша в тази група във ФБ,че на личните съобщения ,които пиша никой не ми е отговорил.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт