В момента чета ... 21

• 44 267
  • 753
  •   1
Отговори
# 360

...започнах тази  Mr. Green
Грабна ме още в началото!

Разбирам те - мен ме грабна от първата страница, буквално. Simple Smile Страхотна книга.

Иначе аз нямах никакво време тази седмица, дори през уикенда, но утре ще почна нещо ново и ще споделя.

Simple Smile

PS "Антихрист" на Емилиян Станев e яка.

Нова ли е тази книга? Мислех си да я търся в ел вариант, но ако е много нова няма да я намеря.
За Джон Сол ми е питането Simple Smile

# 361
Нова е, да. Последната му книга всъщност. На мен лично ми е любима (заедно със "Сенки").

Simple Smile

# 362
  • В две мънички очи...

# 363
Да следя темата  Peace

# 364
Търся А планините ехтяха

# 365
Търся А планините ехтяха
Книгата излезе сравнително скоро, трудно ще я намериш. Пък и това едва ли е най-подходящата тема да я търсиш  Peace

# 366
Търся А планините ехтяха
Можеш да попиташ ето тук:
Скрит текст:

# 367
  • София
Започнах тази сутрин-"Палм Бийч" на Пиер Рей.
Много добре започва.

# 368
Търся А планините ехтяха

Има я в продавалника на половин цена.

# 369
Здравейте момичета , бях обещала да пиша относно "Кристин - дъщерята на Лавранс" и мога да кажа че съм възхитена , "изгълтах" първата книга на един дъх , ще се поразровя и за други книги от същата писателка -Сигрид Унсет , а сега продължавам с втората книга  smile3508

# 370
За една вечер минах първите 50 стр. на "Джойленд" на Стивън Кинг. Абсолютно удоволствие. Simple Smile

# 371
Търся А планините ехтяха
Мисля, че една приятелка я има в електронен вариант, ако искаш мога да попитам и да ти я пратя? Wink

# 372
  • София
За една вечер минах първите 50 стр. на "Джойленд" на Стивън Кинг. Абсолютно удоволствие. Simple Smile
Охо, примлясвам доволно  Grinning! Поръчах я в събота и чакам да ми я доставят днес или утре, а нямам търпение!

# 373
Чета "Серенада" на Зюлфю Ливанели.
Нещо съм разсеяна и бавно върви.
Най-общото ми впечатление е, че силно напомня за "Копелето от Истанбул" на Елиф Шафак. Много сходна тематика, но по-малко чувство за хумор. На места диалозите ми се струват неестествени. Не знам турците като си разговарят непринудено, действително ли използват толкова често обръщения към роднините си. Последно много ме подразни един диалог между главната героиня и брат й, в който след всяка дума му казваше "Бате". А не е да речеш малко дете, голяма жена е.
Почувствах се като на руския пазар. Там си падат по батковците и какичките.

# 374
В момента чета "Преспанските камбани" на Димитър Талев. Преди това изчетох "Железният светилник", който много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт