В момента чета ... 21

• 43 243
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Честит празник ,

"Запали се огън ти от добротата, от смелостта и красотата, запали се всичко лошо да изгориш и най накрая България да просветлиш......................"

Aз започнах вчера "Един след полунощ" , а вчера ме зарадваха с "Да дойдеш на света" и сега нямам търпение да я започна и нея.

# 736
svet65,  smile3501 чудесна идея, по този повод ще започна "Възвишение"
мαрия, помниш ли онази августовска вечер, когато бяхме толкова близо до Милен Русков!  Heart Eyes

Aз започнах вчера "Един след полунощ" , а вчера ме зарадваха с "Да дойдеш на света" и сега нямам търпение да я започна и нея.
petq B, да не ги четеш едновременно! Пий от тези две бездънни чаши поотделно... (мразя да давам съвети...  Laughing)

# 737

petq B, да не ги четеш едновременно! Пий от тези две бездънни чаши поотделно... (мразя да давам съвети...  Laughing)

Няма , Simple Smile не мога да чета така.Просто мисля днес и утре да успея да прочета "Един след полунощ" и после да се отдам на "Да дойдеш на света".

# 738
Помня, помня  Grinning, много се зарадвах, че той получи наградата "Елиас Канети"  Peace

# 739
Невероятно забавно четиво, което от вчера ми е трудно да оставя, се оказа "Фън Шуй за откачалки" на Брайън Галахър. С толкова ирония, чувство за хумор, гротескна реалност е заредена книгата, че на моменти цвиля от смях, на моменти ми става ужасно тъжно.

Касита, съгласна съм с твоето мнение , това е най- забавния чиклит за мен, наистина съм се смяла с глас, много зареждащо ми действаше , въпреки че главната героиня ....милата хич не й беше до смях  Laughing

# 740
  • на североизток от Рая

Честит празник, момичета!

Аз не чета българска книга в момента, но пък мисля да отида до Хеликон, да си купя нещо. Или поне до библиотеката.

Свет, тази книга на Керана Ангелова ме заинтригува. Обаче ще плача докато я чета. Откъсите това ми подсказват.

# 741
Започнах "Момчешки живот" на Робърт Маккамън. Още съм в самото начало, но мисля, че ще ми хареса Simple Smile. Прилича на книгите, които обичам да чета.
Паралелно с нея на работа чета "Стрелецът" на Стивън Кинг. Мисля да прочета всички книги за Тъмната кула, да видим дали ще успея.

# 742
  • Варна
Честит празник на всички!   bg 
Довечера започвам Решението- Пени Виченци, има ли някой,който я е чел? Струва ми се интересна.. bowuu
  bouquet

# 743
Честит празник, четящи дами - будителки!!!  Hug

На мен "Фън шуй за откачалки" хич не ми беше харесала... Даже съм й поставила 1 звезда в ГР  Mr. Green
Хич не ми беше забавна, а по-скоро тъпа. "Повредата" явно е в моя телевизор  Mr. Green Отдавна съм разбрала, че имам някакви "отклонения", тъй като вниманието ми се задържа предимно от книги и филми за страдащи хора ... Луда работа... Crazy

# 744
Честит празник, четящи дами - будителки!!!  Hug

На мен "Фън шуй за откачалки" хич не ми беше харесала... Даже съм й поставила 1 звезда в ГР  Mr. Green
Хич не ми беше забавна, а по-скоро тъпа. "Повредата" явно е в моя телевизор  Mr. Green Отдавна съм разбрала, че имам някакви "отклонения", тъй като вниманието ми се задържа предимно от книги и филми за страдащи хора ... Луда работа... Crazy

mijjjka, мисля , че всички хора сме много различни и няма как на всички да ни харесат примерно един тип книги , всичко е много относително , примерно аз бях започнала преди време "Цар плъх" еми какво да кажа , аз съм единствената сигурно , която не я хареса и не я дочете(а навсякъде я хвалят много)  Embarassed , затова има хиляди книги сред които да избираме  Hug Hug

# 745
  • Берковица
В момента чета , стигнала съм до половината и ми харесва много.

# 746
Честит празник!  Hug
Свет,разбира се,че сме мини будителки!
И мен ме заинтригува с тази книга. Не съм чела още нищо от Керана Ангелова.
Аз днес може би ще успея да довърша Мураками. Харесва ми.  Peace

# 747
  • София
Честит празник!   bouquet

Керана Ангелова и на мен ми е интересна. Ще си взема новата й книга също.

Аз посрещам празника с втората част на "Кристин, дъщерята на Лавранс".  Laughing

# 748
  • Пловдив
Добър вечер  Flowers Bouquet
Мисля да прочета книгата "Убивай ме нежно". Неин автор е Ники Френч. Преди няколко седмици гледах филма и страшно много ми харесва.  Flushed(

Преди 2-3 години си купих книгата на английски с идеята да науча малко нови думички, понеже английският ми е доста слаб лексикално... Лошото е, че книгата започва със сцена в планината, където се описват доста подробно части от алпинистката екипировка... Амбицията ми продължи десетина странички  Crazy Но все си мисля, че някога, когато ме хване пак маниящината да понауча нещо, ще си я почна пак, вече с по-реалистични очаквания  Mr. Green

# 749
  • на североизток от Рая
 Аз нито до Хеликон отидох, нито до библиотеката.  Blush

Но пък ровя из сайта на Сиела и искам да си поръчам нещо. Но не мога да си избера заглавия...

Помня, че сте споменавали добри думи /сякаш/ за "Трънски разкази". Някой ще се включи ли отново с мнение за книгата?!

"За любовта  и други демони" е на промоция, цена 14 лв  и май не попада сред книгите, ползващи 50% отстъпка, нали? Загледах се, сложих книгата в кошницата, но цената й остана 14 лв.

Имах и още въпроси, но ги забравих.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт