В момента чета ... 21

• 44 267
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Караме те, прочети я  Grinning  Hug!

Дръпнах си я  newsm43 ще я подхвана след "Вакантен пост", после ще пиша  Simple Smile

# 151
Караме те, прочети я  Grinning  Hug!

Дръпнах си я  newsm43 ще я подхвана след "Вакантен пост", после ще пиша  Simple Smile

Разходката изобщо не е страшна Simple Smile

# 152
  • София
Човече, гледам, че си залегнала под стола и си се приготвила за някоя ужасия май  Laughing. Да, книгата е страшна, но в онзи смисъл, в който казваш за нещо: "Ето това беше страхотно!".
Чела ли си нещо друго от Кинг?

# 153
  • София
Имам чувството, че Стивън Кинг и само "Дългата разходка" да беше написал, пак приносът му към литературата и човечеството щеше да е нещо изключително. По средата съм, но възхищението ми расте! Много интелигентна книга, която поставя много въпроси.

И Зеленият път. yes omm

А "изкуплението Шоушенк"  Laughing Laughing? Или "Тялото"? За "Дългата разходка" подкрепям на 100% Simple Smile!

И "Добрият ученик" и "Огън" в този ред на мисли  Wink .
Въпреки, че има още много и много.

# 154
Чела ли си нещо друго от Кинг?

Да  Simple Smile

То
Мъртвата зона
Тъмната половина
Гробище за домашни любимци
Куджо
Мизъри
Долорес Клейборн

# 155
Е, то ти си прочела страшното вече, какво те плаши сега?

# 156
Караме те, прочети я  Grinning  Hug!

Дръпнах си я  newsm43 ще я подхвана след "Вакантен пост", после ще пиша  Simple Smile

"Дългата разходка " е много интересна и не е никак страшна, няма нужда да се пъхаш под стола  Wink

Не се сърди, човече, опитвам се безуспешно да се сетя как ти беше стария ник? Ще ми помигнеш ли  Crazy

# 157
  • Ямбол
...
Не се сърди, човече, опитвам се безуспешно да се сетя как ти беше стария ник? Ще ми помигнеш ли  Crazy

Никол. Simple Smile

# 158
Вярно! Crazy

Сори за спама  Blush

# 159
Е, то ти си прочела страшното вече, какво те плаши сега?

Прекалено реално си представих играта. Но щом толкова народ ме успокои, ще я преборя  Simple Smile

# 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, да, обърках имената на книгите, Джой, извинявай! А чела ли си друг роман за тях? Би ли препоръчала нещо?
Отново от Филипа Грегъри- "Шутът на кралицата", в него фокусът е върху Дъдли и влюбена в него девойка, не върху Елизабет. Не е лош, но "Любовникът на девицата" е по-хубав.

В темата за исторически романи  бях питала за заглавия и получих този отговор:
Джой,ето две заглавия Elizabeth & Leicester: Power, Passion, Politics и His Last Letter: Elizabeth I and the Earl of Leicester  И двете не са издавани на български.Това е списък с книги с по-разширена тематика http://www.amazon.com/Elizabeth-Robert-Dudley-scheming-affection … lm/R2VERC9RWTBJH2
На български се сещам само за Любовникът на девицата на Филипа Peace

За съжаление заинтригувалите ме не успях да ги издиря.

Мога да ти препоръчам филм, не един и два, иначе Simple Smile.

# 161
  • София
Мога да ти препоръчам филм, не един и два, иначе Simple Smile.
С филмите мисля, че съм ОК. От темата за костюмните и исторически филми мисля, че наваксах, но благодаря  Hug.
Много ми хареса историческата поредица на Колийн Маккълоу, която ми препоръча преди време и се надявах да извадиш нещо подобно и за Елизабет  Grinning.

Човече, ти си идеално подготвена за Дългата разходка! Дано да ти хареса след всичките ни препоръки  Peace!

# 162
  • София
Ще ме прощавате за двойния пост, но прочетох, че в София ще има Алея на книгата за първи път и бързам да ви кажа!

# 163
Относно Алеята - с риск да прозвучи еретично - аз не съм спирала да чета, но бойкотирам българския книжен бизнес и няма да купувам нови книги от книжарници Naughty докато не си направят цените нормални. Не може в Европа и Щатите цените да са по-ниски от книжарниците във Видин и Хасково. Втора ръка, замяна, библиотеки, е-книги има милиони. Извинете за "спама"....

# 164
  • София
....Извинете за "спама"....
Едва ли е спам, Фри, по-скоро болна тема  Confused.

Общи условия

Активация на акаунт