Петно от шоколадов сладолед ...

• 4 025
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте ! Предварително се извинявам ако темата я има.
Имам бели дънки,които изцапах с шоколадов сладолед накиснах ги и ги изпрах 3 пъти с вениш, но без успех.Петната от сладолед дори не избледняха. Ако някой знае как може да се махнат,моля да каже.
Благодаря !

# 1
  • София
Честно казано, и аз не знам.
Направо в чудо съм се видяла с точно тези петна по дрехите на децата.
Явно слагат някакъв як оцветител в 'шоколада" на сладоледа.
Може би си купи препарат за петна и третирай преди да пуснеш в пералня.
Но старо петно, вече третирано, става много упорито.

А, сетих се - за бели дънки специално. Капни Доместос директно върху петното!

# 2
  • Пловдив
Да, тоя "шоколадов" сладолед много трайни петна прави. L'Agent , не е до препарат, пробвала съм 4-ри различни препарата веднага след като се приберем, петната си стоят. Това лято съсипахме около 10-12 тениски общо. И то все са от най-хубавите им тениски Close

# 3
За дрехите на моето дете / яде всеки ден по един, от тези на клечка, накрая почти тече по блузите, но е ината и иска сама/ ползвам домашен сапун. Но чист, правен на село, по старите рецепти. Изпирането е идеално, а дрехите и са светли. Може да пробвате

# 4
не се сещам дали точно петна от сладолед съм премахвала, но от шоколад, лютеница, сос от спагети и др-много успешно с "Оксиджин"-въпросът е като се напръска, веднага да се изпере.Досега не съм имала проблем с никакви петна.Ако случайно не излезе от първи път- това се случва, ако не съм имала възможност веднага да изпера дрехата, то втори път със сигурност се изпира.На 60 градуса, за по-нисък градус- не съм пробвала.

# 5
Светкавица, колко струва този препарат ?

# 6
Нямам спомен, защото го имам поне от година, доста голяма опаковка е.Някъде бях чела за него и го взех със съответната доза скептицизъм, но е икономичен и много помага.

# 7
MEGLIO, но ако са минали месеци едва ли. На същия ден както и през следващите няколко дена няма проблем. Чисти идеално както шоколад, така и най-различни други петна(мазни и немазни). След употребата му дрехата трябва да се изпере с обикновен прах или веро.

# 8
Здравейте на всички  Simple Smile
Намерих из нета една статия, в която пишеше, че памучни дрехи се изчистват от петна с белина, а ленени - с кислородна вода (става въпрос за бяло пране Naughty).
Изпробвах и получих успех  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт