Аз се пробвах за сухари, но нещо не ми се получиха

Тортата за РД ще бъде с орехов блат, няма да давам. Ако вече яде кисело мляко, ще й направя нещо само за нея
Преди време правих тези само с различни брашна, мая и вода, но пак станаха супер вкусни
!
). А иначе се прекланям искрено към хората, особено майките, които освен, че успяват да пооправят вкъщи, да разходят бебетата, също и да сготвят. 
/ ам чи тъй де, и Айшето хора! По време на бременността ми се наложи да лежа заради обилен кръвоизлив и сега така ми липсва да се въргалям като морж в леглото ....
). А иначе се прекланям искрено към хората, особено майките, които освен, че успяват да пооправят вкъщи, да разходят бебетата, също и да сготвят.
Все едно аз съм го писала това.Абсолютно същото е в къщи 
почва се с вършеенето напред назад, вече и до тоалетната трудно отивам, защото все в краката ми се бута това дете.

Аз също имам този проблем с кърменето в 5. Малката се ококорва и не иска да спи след като хапне. За сега имаме една люлка , в която още се събира и я слагам в нея. В повечето случаи се унася и заспива. 
Заспива в 9 и се събужда чак в 5 за кърмене. През деня има поне 2 часа и половина сън.
При нас целият цирк излезе зъби! Надявам се този спокоен период продължи по-дълго.