Отговори
# 105
  • У дома :)
Габи, лека smile3524

Скрит текст:

А таз коя е, да не е майка му? newsm78

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 02:55 от serena_bg

# 106
  • София
Габи, лека smile3524

Скрит текст:

А таз коя е, да не е майка му? newsm78

Joy ти пък, как това недоразумение на природата може да роди тая красота неземна   Naughty Stop ooooh! ooooh! ooooh!  Това е Аблова-пиявицата  Sick Sick Sick   #2gunfire #2gunfire предишната му мениджърка, сутринта останалите ще ти разкажат по-подробно  Mr. Green Mr. Green аз утре ще гледам по-рано да стана да не изпусна разказите  Mr. Green  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Филма беше страшен, счупихме се да се хилим, тия са големи откачалки  Joy Joy  ох припознахме се да ви кажа  tooth Joy Joy Joy Joy

И от мен лека нощ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
  • София
Добро утро ,красиви хора Hug
Скрит текст:

# 108
Добро утро.

# 109
Добро утро  Hug Зиз, благодаря за новата тема  Hug

Линче, Гале   bouquet

Не съм ви чела,че сега нямам време. Simple Smile Хубав ден ви желая и ми стискайте палци.  Praynig  Peace

# 110
  • София
Гале,Вани,добро утро,стискаме и на ръцете и на краката Hug.После да кажеш успяхме ли Hug?
Серена,това оная гад мениджърката бе джанъм,както ти е казало Слънцето,така се е била вкопчила в Чаатай,че не го е пускала да излезе,да даде интервю ,без да присъства с него.Клюките говорят,че му е давала и други уроци,ако ме разбираш,не само по държане в обществото и насоки в интервютата.По време на вторият сезон,постоянно е тръбяла ,че няма нищо между Хазал и Чаатай,по това време вече явно почва да губи и влияние върху него и с всички сили се мъчи да го задържи.Също така злите езици говорят,че имала заведение за гола плът,отделно ,когато арестуваха Чаатай и тя беше замесена в скандала с наркотиците.Пада си определено по агнишку Crazy и ги налапва още от конкурсите.Абееее,като хване нещо като питбул го държи.
Едно не може да и се отрече,явно добре се справя с работата си .Уф,че дълго....Да ме поправи някой,ако нещо сбърках Rolling Eyes.

# 111
Добро утро  Hug пускам кафенцето  Party
Скрит текст:

# 112
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Голяма забава сте си спретнали посред нощите.... Laughing

Зизу, Hug темичката е супер! newsm51

Клоди, Hug радвам се, че ни посещаваш от време на време, така няма да чувстваме липсата ти... Heart Eyes

Феичка, честит имен ден! Да си носиш името със здраве! Hug

Верче, Hug благодаря за кафенцето!  bouquet

Вани, Hug Линко, Hug  bouquet Гале, Hug  bouquet

Лек ден!

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 09:26 от ild7210

# 113
Гале,Вани,добро утро,стискаме и на ръцете и на краката Hug.После да кажеш успяхме ли Hug?
Серена,това оная гад мениджърката бе джанъм,както ти е казало Слънцето,така се е била вкопчила в Чаатай,че не го е пускала да излезе,да даде интервю ,без да присъства с него.Клюките говорят,че му е давала и други уроци,ако ме разбираш,не само по държане в обществото и насоки в интервютата.По време на вторият сезон,постоянно е тръбяла ,че няма нищо между Хазал и Чаатай,по това време вече явно почва да губи и влияние върху него и с всички сили се мъчи да го задържи.Също така злите езици говорят,че имала заведение за гола плът,отделно ,когато арестуваха Чаатай и тя беше замесена в скандала с наркотиците.Пада си определено по агнишку Crazy и ги налапва още от конкурсите.Абееее,като хване нещо като питбул го държи.
Едно не може да и се отрече,явно добре се справя с работата си .Уф,че дълго....Да ме поправи някой,ако нещо сбърках Rolling Eyes.

Добро утро, момичета! Hug Hug
Слънце, Линко, Благодаря Ви за разясненията!Направо съм ужасена, тя таз опасна била, ей.Ама доколкото разбрах се е отървал от нея, че иначе не отиваше на добре нашто момче.Аз тепърва  научавам неща от  живота на Чачи и Хазалчето извън сериала,така че ще ме извините, ако задавам въпроси за работи, които вие вече сте коментирали.
Айде и от мен кафенце и лееека закусчица

# 114
Добро утро, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug за всички,

Супер последен работен ден за седмицата, лека на тръстиката, а на почиващите весел и усмихнат ден!

Рони, стискам палци и на ръцете и на краката  Hug

Феичка, ЧИД,
Скрит текст:
Казват, че човек се ражда два пъти - веднъж, когато изплаче за първи път и втори път - когато му дадат име!
Някои индиански племена дават името на потомците си , едва когато проличи характерът им.
Името е пожелание, но и отговорност!
Пожелаваме ти да осъществиш най-доброто от посланието на името си и да го свържеш с още куп благочестиви значения!
И помни никога не спирай да опитваш
и никога не опитвай да спреш!
Много здраве, щастие, късмет   bouquet

Ирче, много ми харесват колажите  Hug Heart Eyes  smile3532, Дани, Габи  newsm51 newsm51 newsm51

Зиз, за теб чичек   bouquet, щото шефа е строг и не дава даже и да мислим за библиотека, утре като съм си у къщи ща те поздравя Laughing

Линко,  Hug, много ми хареса обяснението, хем деликатно, хем не си спестила нищо вжно  Joy Joy Joy

Мерси за кафенцата,  Hug, отивам да бачкам, искам да е 6,00 часа  Praynig

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 09:25 от Jane2013

# 115
  • София
.....Също така злите езици говорят,че имала заведение за гола плът,.....

Shocked Ужас!

# 116

Нещо съм пропуснала... Rolling Eyes За какво стискате палци на Вани?... newsm78  Embarassed

# 117
Илди, мила  не аз имам имен ден , а Феичка. Hug Hug

# 118
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи!

# 119
Илди, мила  не аз имам имен ден , а Феичка. Hug Hug

Hug Hug Hug Ами, от четене на толкова страници и в главата ми е каша... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт