Отговори
# 420
И каква стана тя, Серито е отрекла в туитъра си, че е гадже с този Памир. Несито го е превела в ПО, затова не вярвам на  разни писаници .

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чей прикадим за СерТай.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Сао ВлъХакан, ЗизуЗан, Тиън... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

нека да прибъдат  bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Чей че намерих още... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 422
Такаааааа, да обобщим... newsm12

Серка отрекла връзка с Гюзелито. Ча отрече връзка с ДеритУ.
Та в този любовен триъгълник Серка, Ча, Хазал...единствената заета е Хазал и то не с някой случаен...а с Боно. Mr. Green

СерТай Форевър!!!! newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 423
  • София
И каква стана тя, Серито е отрекла в туитъра си, че е гадже с този Памир. Несито го е превела в ПО, затова не вярвам на  разни писаници .

ooooh! тя пък побърза да уточни, че не било вярно  ooooh! тцтцтц аз ви казвам, че тая точи лиги по Ча, на какво ли се надява, абе сега тя нека си се надява, кво ли си вика  в ПЕ се загаджоса УЖ с Гизем, ся може и  мен да мъ огрей аз и без туй съм по-красива и талантлива от Гизем / ох 100% така си мисли тая  Joy Joy /, е да ама нема стани тоя път  hahaha ама тя надеждата умира последна  Joy  Абе незнам, ама Ча не трябва да повтаря същата грешка и според мен няма да го направи, сърба я вече тая попара с Гизем, че ще има разни слухове, сигурно ще има, но дано си останат само и единствено слухове!  Praynig  Wink

# 424
  • Още у мъглата ...
Опппааа   jumpuu
Привет на вечерната сесия  Hug Heart Eyes

Днес си поиграха на тука има, тука нема, малко закачка, после откачка  Joy
И къв е изводът  Mr. Green

ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes  ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes  ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes  ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes

# 425

ooooh! тя пък побърза да уточни, че не било вярно  ooooh! тцтцтц аз ви казвам, че тая точи лиги по Ча, на какво ли се надява, абе сега тя нека си се надява, кво ли си вика  в ПЕ се загаджоса УЖ с Гизем, ся може и  мен да мъ огрей аз и без туй съм по-красива и талантлива от Гизем / ох 100% така си мисли тая  Joy Joy /, е да ама нема стани тоя път  hahaha ама тя надеждата умира последна  Joy  Абе незнам, ама Ча не трябва да повтаря същата грешка и според мен няма да го направи, сърба я вече тая попара с Гизем, че ще има разни слухове, сигурно ще има, но дано си останат само и единствено слухове!  Praynig  Wink
Ай дано бъдещитИ слуховИ станат истинаааааа... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 426
  • Още у мъглата ...

Уф, бре, видяла жабата, че подковават вола и тя дигнала крак  Mr. Green Peace Joy Joy Joy
Хазал в червено, чек и аз да се барна в червено  Joy Joy Joy Joy

# 427

Ай дано бъдещитИ слуховИ станат истинаааааа... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
  hahaha bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 428
  • София

ooooh! тя пък побърза да уточни, че не било вярно  ooooh! тцтцтц аз ви казвам, че тая точи лиги по Ча, на какво ли се надява, абе сега тя нека си се надява, кво ли си вика  в ПЕ се загаджоса УЖ с Гизем, ся може и  мен да мъ огрей аз и без туй съм по-красива и талантлива от Гизем / ох 100% така си мисли тая  Joy Joy /, е да ама нема стани тоя път  hahaha ама тя надеждата умира последна  Joy  Абе незнам, ама Ча не трябва да повтаря същата грешка и според мен няма да го направи, сърба я вече тая попара с Гизем, че ще има разни слухове, сигурно ще има, но дано си останат само и единствено слухове!  Praynig  Wink
 hahaha bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Ега ви спре пушекЯ у кандилото, та да ни мой да кадити! hahaha hahaha да видя тогаз къ ша стани туй невъзможно нещо истинЯ  hahaha

Айде приятно гледане  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 429
  • Още у мъглата ...
Да честитя на всички, които имат нови дрешки  Hug Hug Hug, че тук в последните дни съм като развинтена фуния, а пък гледам бая промени, МОЛ-овете са поработили добре  Laughing Heart Eyes

# 430

Ега ви спре пушекЯ у кандилото, та да ни мой да кадити! hahaha hahaha да видя тогаз къ ша стани туй невъзможно нещо истинЯ  hahaha
Пипенце.... smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533

# 431
Охо,Слънце,честити ти дрешки  Simple Smile

# 432
  • в подножието на планината

Йоанче, Hug честити дрешки и от мен! Много си готина... Laughing

Вани, Hug

# 433
Ммм, Йоанче, чок гюзел са ти дрешките.
Приятно гледане на епизода.
Звездееее Hugи по-малко се ядосвай с Чепикови тази вечер.

# 434
  • Още у мъглата ...
Охо,Слънце,честити ти дрешки  Simple Smile

Романтиче  Hug Ти си с много нежни дрешки, честити да са ти  Hug Heart Eyes

Йо  Hug И на тебя   Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт