Отговори
# 255
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте! Не мога да ви смогна на писането и само попрочитам отгоре - отгоре. Не се стърпях да не ми поздравя за прекрасните комикс - колажи. Mr. Green Страхотни сте, продължавайте да творите.  Peace Любимият ми е със сопола. hahaha
Хахахахха моя,моя  newsm44 newsm44 newsm44

# 256
  • В света на мечтите... ❤
Зизу просто съм леж вече с последния ти филм  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

# 257
Изкривих се от текстове и чудо на старите чалга хитове,че Зизуна ми е дала задачка ,а аз се забавих,ама то направо падам като ги слушам  ooooh!
е какво пак мъдрите  Joy

# 258
  • В света на мечтите... ❤
Зизуно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дани  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   дай нещо по-красотно веч, че от Серка  ми се Sick
Ей сега джанъм,свърши комик темата,сега почвам с гюзелските неща  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

# 259
  • София
ахаха Сис а дано ма надали  Joy Joy

ааа малко да разкрасим темата че тия дето ги напускахте развалят вкуса  Sick
Скрит текст:

Добре, много добре даже  Mr. Green Mr. Green

# 260
Хади туй последно от майтапите,сега почвам красивата вълна  Peace

Скрит текст:
Joy Joy

Зизу, паднах с този  hahaha''Полет над кукувиче гнездо".

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изкривих се от текстове и чудо на старите чалга хитове,че Зизуна ми е дала задачка ,а аз се забавих,ама то направо падам като ги слушам  ooooh!
е какво пак мъдрите  Joy
Ще видиш ,когато го измъдря ,че аз ми забиха мозъчните клетки от толко интелигенция в текстовете ,давам пример:Тук там,тук там,искаш да ти дам,тук,там,тук там много ма е срам,тук,там,тук ,там ,дали да ти дам  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
Joy Joy

# 262
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 263
# 264
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Гледай тиииии...завиждай тиииии....ягоди.....презрелииии.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 265
ахаха Сис а дано ма надали  Joy Joy

ааа малко да разкрасим темата че тия дето ги напускахте развалят вкуса  Sick
Скрит текст:

Добре, много добре даже  Mr. Green Mr. Green

нали и аз много му се зарадвах  Praynig

# 266
Мен ми се струва, че ще е добре да изпратите някои от Серенайските си колажи на Сери в Т. Тя както е подвластна на чуждото мнение и критика ще я откажете от актьорската й игра завинаги. Joy

# 267
 hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
- Защо се разделихте с приятелката ти?
- Религиозни причини...
- Какви?
- Не искаше да ме признае за бог!

# 268
Мен ми се струва, че ще е добре да изпратите някои от Серенайските си колажи на Сери в Т. Тя както е подвластна на чуждото мнение и критика ще я откажете от актьорската й игра завинаги. Joy
ммм да особено онзи със зоопарка  Joy Joy Joy

# 269
Зизу, чей те отразим, че се сърдиш после  hahaha hahaha hahaha

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Чек че има още  rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт