Висок пролактин и аденом на хипофизата - 6

• 109 731
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Около 2 мм беше, 2,4 на 2,8 май

# 541
Здравейте, някоя дама беше бременна май?Как върви бременноста?

# 542
Аз .за сега Добре Simple Smile стискайте палци . 4 месец съм

# 543
Аз .за сега Добре Simple Smile стискайте палци . 4 месец съм

Стискаме  Heart Eyes Да не забравиш да ни кажеш какво ще е   Wink

Отмина ли стреса при теб? Успокои ли се? Силно се надявам прекрасните емоции от бремеността да са туширали всички притеснения  Heart Eyes

# 544
Стрес почти отмина Simple Smile Но съм доооооста емоционална Simple Smile хаха ама аз съм си такава де.
Иначе на 29 ще разбера пол (надявам се)
Стискайте палци , поне от високия пролактин да имам много кърма Simple Smile

# 545
Стискаме палци, сега пиеш ли нещо за пролактина,какво казва твоя ендокринолог?

# 546
Не ,  не пия.преди бях на Достинекс, но той не е за бременни.а и пролактина е нормално сега да е висок.Дано всичко е наред , пък после ще му мисля, ако трябва пак ще го пия

# 547
Здравейте.  Искам да попитам какво означава тип дарк за аденом на хипофизата? На последния ЯМР видях, че са го писали, а на предните не са.
( мъж съм )

# 548
Аз съм с аденом на хипофизата, бременна съм и ми замениха достинекса с  бромокриптин, от който ми става много лошо, повръщам, вие ми се свят и ме боли глава. Спях го, искам да знам дали някоя мама, го е спирала по време на бременност и имало ли е последици. На преглед при ендокринолог съм другата седмица, тогава ще си попитам и специалиста, но те обикновено започват с апокалиптичните слова и възможно най-лошия изход искам да "чуя" някоя дама която лично го е преживяла, как се е чувствала.

# 549
Здравейте.  Искам да попитам какво означава тип дарк за аденом на хипофизата? На последния ЯМР видях, че са го писали, а на предните не са.
( мъж съм )
Здравей, доколкото знам това означава малък аденом.

# 550
Амаег, отиди при Добър ендокринолог.аз бях на Достинекс и го спрях още преди да забременея. Сега ни пия нищо.

# 551
Аз бях само на Бромокриптин, пиех по 1 вечер, никакъв проблем нямах. Като пиех половинка сутрин ми беше ужасно. Пробвай и ти само вечер  Peace

# 552
И аз пиех бромокриприн по едно вечер и нямах проблеми. Веднъж бях забравила вечерта и реших да го пия сутринта. Направо беше ужасно, едвам стигнах до работа. Аз го пиех, когато забременях. Гинекологът ми каза да го спра.  Тогава бях в 16 г.с. В 8я месец се прибрах в България и ходих при ендокринолог и той каза, че е ок че съм го спряла. Но не питах повече.

# 553
  • у нас
аз съм  на Достинекс 1 табл седмично. Плануваме бебе. Ходих при ендокринолога ми и тя ми каза в момента, който видя положителен тест спирам Достинекса. Насочено попитах дали ще го сменим с Бромокриптин и тя ми отговори че има ли бременност пролактина не се потиска

# 554
Здравейте, днес бях при моята ендокриноложка и изследванията ми показват отново пролактин и инсулин 3 пъти над нормата. Лекувам се вече от 8 години. Преди 3 години ми откриха микро аденом на хипофизата. На текущият ЯМР и след 3 години прием на Бромокриптин и Глюкофаж аденом няма вече, но нивата на тези два хормона остават изключително високи. Лекарката не ми предлага друго освен да продължа сегашното лечение с още 2 години, което не ме устройва. Какво бихте ме посъветвали да си търся друго мнение ли и ако да препоръчайте ми някой независимо къде

Общи условия

Активация на акаунт