Висок пролактин и аденом на хипофизата - 6

• 109 731
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
  • до най-прекрасния мъж
Аз си мислех, че само аз напълнявам от него. Аз качих около 10-12 кг. и все си мислех, че е защото обичам да си похапвам. Сега се храня по-ограничено и пак не свалям. Аз съм на 1 таблетка вечер, че бях на 1/4 и отново се покачи, след като беше на долна граница. Скоро ще имам контрола и ще видим колко ще го намалят.

# 511
Аз си мислех, че само аз напълнявам от него. Аз качих около 10-12 кг. и все си мислех, че е защото обичам да си похапвам. Сега се храня по-ограничено и пак не свалям.
И аз качих толкова, а по принцип не съм от тия които хапват! Сега съм намалила още храната, но не свалям и грам! Sad

# 512
И аз качвам, около 5 кг за 3 години, като мога да кажа, че се храня много по- здравословно и умерено от всякога. Дали е от Бромокриптина или от самия аденом  newsm78
Лекарката ми е категорична, че няма връзка, но аз твърдя обратното, просто се познавам, преди за ден- два смъквах каченото, сега и нищо да не хапвам няма смъкване, само нагоре  Cry

Момичета, които пиете друго, как са при вас килограмите?

Кати, кво ме направи бе, ще припадна от страх и глад  Mr. Green

# 513
  • Варна
Raja_nikol  най - добре питай по телефона на мястото където ще ти го правят.на мен ми бяха казали на гладно и жадно абсолютно

За ЯМР на хипофиза според мен няма логика да искат на гладно и жадно, не е чревен тракт все пак, нито химически кръвен анализ, на мен са ми правили и в 16 часа следобед. Трябва да не се мърда, което е доста неприятно в този тунел и тракането.

Най важното е да няма железа, например железни колонки, или някакви пирони, все пак е магнитен резонанс.

# 514
  • до най-прекрасния мъж
Аз съм от доста време на Бромокриптин и ми правеше впечатление, че свалих доста /около 12-13 кг, с диета, разбира се/ в периода, в който бях на 1/4. После отново се покачиха, като минах на по-висока доза и апетитът ми се изостри.

# 515
Всичко друго ми е ясно, само това с пиенето на вода и храненето....

Блу, това дали значи, че ще смъкнем килограмите след време, когато най- после спрем да се тъпчем с Бромокриптина  newsm78

# 516
  • до най-прекрасния мъж
Не знам, надявам се. Но кога ще е това спиране, един Господ знае. Аз го пия от 2 години и половина и намаля ли го, пак ми се вдигат стойностите.

# 517
Дорис, права беше, обадих се и питах, сестрата ми каза, че няма такива изисквания.
А де...Кати каза друго, току що намерих статия, че трябва да е на гладно  newsm78

Поне кафе и вода ще пия, едва ли ще ми се яде де  Wink,

# 518
  • Варна
Не знам, надявам се. Но кога ще е това спиране, един Господ знае. Аз го пия от 2 години и половина и намаля ли го, пак ми се вдигат стойностите.

И аз това се питам, аз съм на достинекс вече 5 години, на своя глава го бях спряла и хвръкнаха до небесата стойностите на пролактина, появи ми се и галакторея и хайде пак обратно.

Гледам да не го мисля много, може пък да измислят някакво друго лечение или ще си пием до живот лекарства....

# 519
Момичета от Варна, от кой ендокринолог сте доволни?

# 520
  • Варна
Момичета от Варна, от кой ендокринолог сте доволни?

Аз съм при Алахвердян, но вече и там не ходя, писна ми  Twisted Evil

# 521
Поне кафе и вода ще пия, едва ли ще ми се яде де  Wink,
Според мен хапни, отколкото да пиеш кафе! Peace

# 522
Дорис, ти си на Достинекс, напълняла ли си  newsm78
Все ме чопли, защо аз не съм на Достинекс  Mr. Green

Какво си получила като спря лекарството  Shocked

# 523
  • Варна
Дорис, ти си на Достинекс, напълняла ли си  newsm78
Все ме чопли, защо аз не съм на Достинекс  Mr. Green

Какво си получила като спря лекарството  Shocked

И още как! Но незная дали е от достинекса, лекарката мисли, че не може да е от него. Пък на, имам апетит като за световно. Според мен все пак хипофизата ми е увредена, а от там и разни аномалии, появи ми се и висока кръвна захар... Най-много ме тревожи, че вечно съм отпаднала и уморена.

# 524
Значи всички пълнеем, но лекарите ни твърдят, че не е от това...странно  newsm78

Аз пък нямам оплаквания, пу-пу-пу, имам си главоболие, но то е друга тема, захарта ми е в норма засега....Само когато пиех хапче и сутрин бях много зле. На какво влияят толкова тия хапчета /ако щете вярвайте, 3-та година ги пия и никога не съм чела чаршафа- листовка към тях  Embarassed Embarassed Embarassed, страх ме е какво ще прочета, а знам, че ще ги пия дълго  Cry/

Общи условия

Активация на акаунт