Лакове за нокти- 82

• 54 929
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Berlin
Аз май нямам летни цветове, тъй че не нося. Сега на морето малко съжалих, че нямам нещо свежичко. По принцип обичам по-тъмни цветове.
Вчера се сдобих с Dragon, Lady of the lake и Galahad на A England и сега съм с дракона. Обожавам как се нанася. Малко не е моят цвят, св. Георги повече ми хареса, но добре стои.

# 106
  • София
Обичам по-светлите гами, но харесвам и някои тъмни. Не обичам перлени лакове, предпочитам по-наситени тонове. Последно си купих жълт лак, за да разнообразя обичайните заподозрени - лилаво и розово.   balloon

# 107
А някоя добра душа дали ще може да помогне да се сдобия и аз със Zoya  Chita и Tomoko ?
 Praynig  Много моля......

П.П. Благодарности на abs  за възможността да имам и аз лакове на  a-england .  bouquet Моите ще пристигнат тези дни и ще покажа  като се намацотя... Heart Eyes
Сега се надявам и някой да помогне и да се зарадвам и на Zoya..... Praynig

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 23:34 от steffi1

# 108
Аз по принцип по всяко време нося цветовете, които харесвам. Няма значение сезона, аз винаги слагам розови, коралови, лилави и нюд лакове. Други цветове не обичам и не купувам. Laughing

Момичета, искам да ви питам за някоя марка лакове, която дава дълготрайност и издръжливост на маникюра. Значи писва ми просто да си хабя времето с лакове, които на третия ден са станали на нищо. Искам да инвестирам повече пари в някой лак, но да знам, че поне 5 дена няма да го мисля. Има ли такова чудо? newsm78

# 109
Ето 3 от новите пясъчни Исадора:

Metal Crush , Wine Crush, Emerald Crush

Aз съм с Wine Crush на снимката.

Имат още 3 нови- Gold Crush, Black Crush, Chameleon Crush. Но ги няма никъде, така че не съм ги виждала на живо. Мисля, че черния може да е интересен, но може и да е копие на черния пясъчен на ГР Rolling Eyes

# 110
Скрит текст:
- 389

# 111
# 112
...

Момичета, искам да ви питам за някоя марка лакове, която дава дълготрайност и издръжливост на маникюра. Значи писва ми просто да си хабя времето с лакове, които на третия ден са станали на нищо. Искам да инвестирам повече пари в някой лак, но да знам, че поне 5 дена няма да го мисля. Има ли такова чудо? newsm78[/i]

да се присъединя и аз към питанката
както и да подновя моята си: винаги ли база, лак и топ са ви от една и съща марка или комбинирате?
ако комбинирате, коя база и топ препоръчвате като универсални
благодаря

# 113
Днес съм така:

http://fireflavour.blogspot.com/2013/09/lollipop.html

W'A'S'P' базата ми и топ лака ми са винаги на различни фирми. Сеш не слагам винаги, редувам с топ лак на Инглот.

# 114
  • София
Юленце  Hug Hug Hug тук съм, чета но не пиша. То и с четенето малко изоставам, но много неща ми се струпаха на главата. Надявам се скоро всички неприятности да отминат и да имам предишното време за форума.  Heart Eyes

# 115
  • София
Аз съм така:

# 116
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз днес съм с Мишия пясък. Честно казано не е лош, но не е любимият ми цвят. Червено, но студено червено, с малинов оттенък. Цикламените брокатчета вътре ми идват малко в повече, леко ми циганее. Като изключим това, си е направо скучен. Към качеството нямам забележки. Нанася се много лесно и съхне бързо. Червеният пясък от колекцията Марая Кери ми харесва много повече. Jinx също е много по-хубав. Но който си пада по червени лакове с подобни нюанси, ще го хареса.

Ето го на моите нокти:

# 117
На мен също не ми харесва и това е един от малкото пясъци на Опи, който не купих.

Аз пък съм с Томоко и със синия за акцент на безименния. Синия е много тъмен и покривен, както и зеления на Зоя, а Томоко е много хубав лак, но е супер силно блестящ и не според мен не става за офис примерно, а и за други места. Годива е много по-добрия лак и вече съм сигурна, че ще остане като класика при Зоя.

# 118
  • Sofia
Момичета, искам да ви питам за някоя марка лакове, която дава дълготрайност и издръжливост на маникюра. Значи писва ми просто да си хабя времето с лакове, които на третия ден са станали на нищо. Искам да инвестирам повече пари в някой лак, но да знам, че поне 5 дена няма да го мисля. Има ли такова чудо? newsm78[/i]

да се присъединя и аз към питанката
както и да подновя моята си: винаги ли база, лак и топ са ви от една и съща марка или комбинирате?
ако комбинирате, коя база и топ препоръчвате като универсални
благодаря

Момичета, за съжаление, няма универсален дълготраен лак, всичко е адски индивидуално - на един, примерно, OPI му стои по седмица, на друг - Зоя издържа по толкова. Аз специално съм със сухи нокти и горе-долу всички марки си ми седят добре по 5-6 дена, ако обаче сте с мазни нокътни плочки, нищо няма да издържа повече от 2-3 дена; в такъв случай, може да опитате да обезмаслите плочката, преди да нанесете пластовете лак.

Колкото до втория въпрос - не съм чувала да е от съществено значение, дали всички продукти са на една и съща марка. Добри топ-лакове са Seche (но има токсични съставки в него и мисля да го спирам, че май от него ми се позачупиха ноктите), Poshe, Essie, OPI и т.н. Относно базите, изборът е дори по-голям, каквото и да вземете, няма да сгрешите.  Peace Успех!

# 119
Черно коте, благодаря

Общи условия

Активация на акаунт