Лакове за нокти- 82

• 54 902
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Като че ли нямаше някаква съществена промяна в цветовете, с които се лакирах през лятото, освен че не използвах много тъмните цветове.
И тъй като все още не съм започнала с тях, може да се каже, че още не съм преминала на есенна вълна.

# 16
  • Велико Търново
И аз в новата тема мерсиии за което  !  bouquet И съм на лятна вълна май още  Heart Eyes

# 17
  • София
Лятото още стои на моите нокти. Не искам и да поглеждам есенни цветове, очите ми винаги са забелязвали ярките цветове.

# 18
още не, но чакам с нетърпение да намажа тъмните дълбоки цветове  bowuu

от предизвикателството мисля да правя първата и третата част, с рисунките и печатите хич не ме бива Simple Smile

# 19
Цветовете избирам според това, което ми се носи.  Laughing Лятото и черен слагам, а зимата и неони ползвам, зависи от настроените ми Simple Smile

Благодаря за новата темичка  bouquet  bouquet  bouquet

# 20
Oще е лято в моята душа и нокти.

# 21
  • Казанлък
Благодаря, момичета!   bouquet
Зузи, за  точките използвам двоен инструмент за точки, но ако нямаш може и с клечка за зъби да пробваш.
По темата- случва се лятото да нося тъмни цветове, а зимата- ярки. При мен е въпрос повече на настроение.

# 22
# 23
  • София...........
За темата   bouquet
Въпросчето : Още съм на лятна вълна , все пак ще ходя на море Simple Smile
Момичета, в кой магазин мога да намеря пясъчните лакове на ISADORA ?
Това лято поставих рекорд по използване на даден лак - Perfect S73 едно шише и GR 53 съм до половината  Embarassed

# 24
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нося всичко, но някои цветове като неоните например слагам само през лятото.

# 25
Благодаря за новата тема  Hug
Някои от новите ми лакчета   Mr. Green

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

И едно маникюрче с Golden Rose Jolly Jewels 104 и Golden Rose Rich Color 16 Simple Smile

# 26
  • Sofia
   Нося летни цветове и през зимата. Не съм любител на тъмните нюанси.  Peace И благодаря за темичката!

# 27
  • Пловдив
Ноктите ми рядко се съобразяват със сезоните. Обикновено са ярки и забележими - обичам като си погледна ръцете да ми създават настроение.

# 28
  • София
Аз пък имам проблеми да си намирам перлени леки цветове. С годините установих, че те правят ръцете да изглеждат по-млади и чисти. Ползвам тази серия, която я няма в България и си я поръчвам от чужди сайтове - много съм доволна - изключително качествени и дълготрайни лакове. Бързо съхнат и предпазват ноктите от чупене:

# 29
  • София
Благодаря за темичката!   bouquet
По принцип никога не съм се съобразявала със сезоните,
избирам цветовете според настроението, но тази година за първи път
ме е обзела есенната вълна...при ноктите, дрехите, аксесоарите - не ми се носи нищо ярко и това е.
И тъй като почти всичките ми лакове са ярки, имам оправдание за лако-шопинг.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт