Лакове за нокти- 82

• 54 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • На изток от Ада
Пух ,  Ulenceto, Фрикси , Георгиева88 много много хубави .

Stop! Look at me right now* , аз се сещам за Флормар м104 или Флормар м109 ,но май м104 е по -близък , другия е по - тъмен .
Скрит текст:
- м109 и - м104

# 616
nasito8988, страхотна си  Hug  ще търся и двата да видя на живо, но мисля, че м104 е по-близък наистина Simple Smile

# 617
  • Стара Загора
Коледните Есита

http://imabeautygeek.com/2013/09/29/essie-holiday-2013-encrusted … -essie-belugaria/

Lots of Lux, On a silver Platter, Hors D'oeuvres Heart Eyes

# 618
  • USA, Steak State
Така на пръв поглед не ме грабнаха.

# 619
  • Sofia
   И мен.  Stop И по-добре.  Mr. Green

# 620
Някои от коледните Есите пораазително прилиат на ГР от Джолитата и Импрешъна:)Даже и синия пясък.

# 621
Isadora Emerald Crush + Isadora Beetle Green

# 622
  • София
Момичета, здравейте! Току що открих тази тема. Преди не носех почти лакове защото нямам хубави нокти, уви природата така е решила. Но пък си казах какво пък. Та направо на въпроса, търся някакво приятно малинено червено, но не твърде светло нито тъмно. По възможност пастелно. Но така и не намерих някое, което да не стои като доматено. Днес се обзаведох с два флормарски

Скрит текст:
това е 126, нещо между червено и тъмно цикламено

Скрит текст:
и 314.

Не знам колко са хубави, дано. Но пак не е това което търся.

и другото нещо - може ли да кажете някакъв матиращ топ лак. Знам за такъв на флормар, но никъде не съм го виждала /от София съм/, дали в Елитис има изобщо подобни топ лакове или някъде другаде по дрогериите?

Освен това имам един малко глупав въпрос вероятно, но как си рамреждате лаковете след като се сгъстят?

Също така как да не ми се образуват тия проклети балончета, защото оня ден взех един мн готин на мейбълин и вече два пъти го слагам и на всеки нокът безброй балончета което ме вбесява  #Cussing out

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 23:49 от topsi91

# 623
  • Sofia
   Здравей, topsi! Добре дошла в нашите лакови редици!  Hug

За матиращ топ лак, аз бих препоръчала този с марка Essie, продават го в Lilly и DM, обаче цената му е малко по-висока от тази на Flormar-ския. Иначе, ефектът от него е страхотен, матира безупречно.

За сгъстяването при лаковете, много момичета от форума препоръчват разредителя на Perfect, мисля, че и него можеш да намериш по дрогериите.

Колкото до досадните балончета, не съм сигурна, че мога да посоча, на какво точно се дължат те. Принципно, се препоръчва при такъв проблем: 1. Да не тръскаш лака с все сила във всички посоки, преди да го ползваш, а само леко да го потриеш между пръстите си; 2. Да полагаш тънки слоеве от лака и да не напластяваш излишно; 3. ..., имаше и други съвети, ама вече съм забравила това, което съм чела, можеш да потърсиш в нета.  Laughing  Peace

# 624
  • USA, Steak State
Добре дошла Топси.  Hug

Black Cat e отговорила напълно изчерпателно на въпросите.  Peace

# 625
Момичета, здравейте! Току що открих тази тема. Преди не носех почти лакове защото нямам хубави нокти, уви природата така е решила. Но пък си казах какво пък. Та направо на въпроса, търся някакво приятно малинено червено, но не твърде светло нито тъмно. По възможност пастелно. Но така и не намерих някое, което да не стои като доматено. Днес се обзаведох с два флормарски

Скрит текст:
това е 126, нещо между червено и тъмно цикламено

Скрит текст:
и 314.

Не знам колко са хубави, дано. Но пак не е това което търся.

и другото нещо - може ли да кажете някакъв матиращ топ лак. Знам за такъв на флормар, но никъде не съм го виждала /от София съм/, дали в Елитис има изобщо подобни топ лакове или някъде другаде по дрогериите?

Освен това имам един малко глупав въпрос вероятно, но как си рамреждате лаковете след като се сгъстят?

Също така как да не ми се образуват тия проклети балончета, защото оня ден взех един мн готин на мейбълин и вече два пъти го слагам и на всеки нокът безброй балончета което ме вбесява  #Cussing out

# 626
  • Стара Загора
Сеша и Поша махат балони. Никога не съм имала с тях, т.е. ако ми се появят, сложа ли топ и изчезват. Peace

# 627
  • София
Момичета, някоя от вас знае ли работното време на магазините на ОПИ
и по-точно този, който е към Петте кьошета?
И понеже все още не съм се престрашавала да посетя тази Мориа,
знаете ли и нейното работно време?
Интересувам се дали въобще работят в неделя...
Благодаря предварително!   bouquet

# 628
Милена, само това намерих в нет-а. Но може да се обадиш и да попиташ...
http://www.opi-bg.com/pages/view/5#

# 629
  • Sofia
   Почти съм убедена, че магазинът на OPI не работи в неделя.

Общи условия

Активация на акаунт