Лакове за нокти- 82

• 54 890
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Не са от миналата година. Нови са, но са в същите явно празнични бутилки. Дали ще видим тази колекция тук? Не ми харесват и двата лака. Peace

# 46
Странно ми е, че Диор не са измислили нова оригинална опаковка. И двата цвята са ми доста сходни на два от миналогодишните. Аз точно черния исках да си купя, но не ми хареса как стои на нокътя, мн ми беше воднист и прозрачен. Чудех се тогава дали заради едната опаковка да го взема, защото са толкова симпатични. После ме беше яд, че не съм си взела поне един, за да ми краси тоалетката.

От няколко места бях чула, че Коледна колекция на Диор няма да видим тук на живо.

# 47
  • UK
Аз се записвам с една снимка на новите ми лакчета от последния месец - почти нищо от тях нямам снимано на нокти, а и моите нокти не са първа прелест, та няма смисъл да ги показвам. Днес съм с яркорозови нокти с черен френски... Да ми отиват на новата чанта. На снимката изобщо не се виждат цветовете, ама по добра не можах да направя.
Скрит текст:
Иии, първия ми лак на Опи. Simple Smile

# 48
  • МАРС
Ще изчакам да мине септември, за да мина на есенни лакове, рано ми е още, що розово съм натрупала... Stop

# 49
  • Стара Загора
Коледните Зои

Скрит текст:

# 50
  • Пловдив
Това светлосиньото е много приятно

# 51
Не са от миналата година. Нови са, но са в същите явно празнични бутилки.
На снимката пише Holiday 2013 година,значи вие сте прави и са стари от миналата година. Извинете! Търся от вчера нова Коледна колекция на Диор, но не намирам нищо. Няма да са в същите бутилки лаковете най-вероятно.

# 52
  • Belgium
Напротив от тази година са. Това е празничната колекция 2013  Peace

Ще са в продажба от края на септември. Няма как да са миналогодишни (тоагва са били Holidays 2012.)

Ето я и цялата статия, в нея си пише: http://www.alllacqueredup.com/2013/09/dior-holiday-2013-frimas-m … html#.UirRyz_IvIU

А това са миналогодишните, бутилките ще са еднакви:

# 53
Да вярно Лу, мерси, пообърках се Hug

Лакирах се със зелената пясъчна Зоя. Много е красива, но ми идва тъмна и ще я изтрия скоро. Такова тъмно зелено нося зимните месеци и много ми харесва, но сега ми се носят светли цветове. За моя изненада лака е много плътен, доста тъмен и покрива идеално още на един пласт. Разбира се на два дава дълбочина и е по-красив.

# 54
  • Sofia
Лакирах се със зелената пясъчна Зоя. Много е красива, но ми идва тъмна и ще я изтрия скоро. Такова тъмно зелено нося зимните месеци и много ми харесва, но сега ми се носят светли цветове. За моя изненада лака е много плътен, доста тъмен и покрива идеално още на един пласт. Разбира се на два дава дълбочина и е по-красив.

densi, дай някоя снимчица, да го видим реално как стои на нокти.  Party

# 55
Съжалявам не пускам никога лични снимки в нета. Peace

Утре ще се лакирам с Алкатраз, нямам търпение.

# 56
  • Sofia
Съжалявам не пускам никога лични снимки в нета. Peace

Ок,  Peace Тогава до другите мацки, качвайте малко снимчоци на новите Зойки, да ги видим, че да преценим, какво ще се купува.  Flutter

# 57
От мен Зоя Картър:

http://fireflavour.blogspot.com/2013/09/zoya-pixie-dust-carter.html
Мисля, че съм влюбена в този лак! Красотата му определено се хваща трудно на снимки.

# 58
От мен Зоя Картър:
Скрит текст:
Мисля, че съм влюбена в този лак! Красотата му определено се хваща трудно на снимки.
Aуууу каква красота! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
От мен Зоя Картър:
Скрит текст:
Aуууу каква красота! Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Определено препоръчвам тази Зоя с две ръце!  bouquet  Първия слой изглежда много непокривен, но с втория е супер!

Общи условия

Активация на акаунт