Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 88 505
  • 784
  •   1
Отговори
# 255
  Сигурно защото съм пристрастна, ама слагането на стикери ми е супер анти.Българските автори не работят на космически цени, точно обратното - кризата ги изтиска съвсем, все пак не продават храна или дрехи, не е първа необходимост. И полека-лека всеки се ориентира да изнася картините си навън - поне се ценят. Съжалявам, ако съм наранила нечии чувста, но това е суровата действителност за бг художниците. Отделно всяка картина и скулптура е инвестиция.

# 256
  • Пловдив
Елинор, уважавам творците, баща ми също беше, НО да не се лъжем - не всеки художник е инвестиция. И изобщо за да инвестираш в изкуство трябват солидни познания.

# 257
  • София
Какво е мнението ви за стикерите и принтовете  за стена? Гледам по разни сайтове, че са много актуални, а аз имам празна стена в спалнята, точно над главата. Не знам какво да сложа там. В предишното ни жилище  над главите ни имаше прозорец. Бих сложила картини, но нямам пари за  истински, които пък са скъпи . Изобщо спалнята ни е скучна, а нямам идея как да я модернизирам без пари.http://media.snimka.bg/s1/2690/031624831.jpg?r=0
Цветът на спалнята ми Приста  с нейнитее две ракли  и гардеробът са в цвят като на тази спалня.

Ето идейка за "разчупване" на пейзажа-

Може и от дърво да се направи- поне на тази снимка така изглежда

Аз лично стикери "на живо" не съм виждала и нямам впечатление.

# 258
Момичета, от часове се опитвам да намеря из нета едни тапети. Видях ги в един салон за красота и от тогава ги издирвам, но удрям на камък.Основата е шоколадово кафяво на тюркоазени цветя. Тези два цвята ми трябват като съчетание, за да оформя нещо като пано на стената. Ако имате някакво инфо, ще съм благодарна.  bouquet

# 259
  • Пловдив
За тапети питай и в темата за интериорния дизайн по аматьорски, там са спецове Simple Smile

# 260
  • В градината...
 Сигурно защото съм пристрастна, ама слагането на стикери ми е супер анти.Българските автори не работят на космически цени, точно обратното - кризата ги изтиска съвсем, все пак не продават храна или дрехи, не е първа необходимост. И полека-лека всеки се ориентира да изнася картините си навън - поне се ценят. Съжалявам, ако съм наранила нечии чувста, но това е суровата действителност за бг художниците. Отделно всяка картина и скулптура е инвестиция.
Peace Peace
Да отбележа, че една рамка излиза около 20-25 лв., отделно материалите. А какво остава за художника  ooooh!
Аз също нямам кой знае какви финанси, но съм събрала вече към 20 картини. Не си купувам скъпи неща и не ходя на почивки, но като видя картина, която ме грабне и ...  Heart Eyes
И колкото и да не е ценна една творба, струва повече от една лепенка за стена, лишена от душа и чувство  Peace

# 261
  • Варна
Момичета, от часове се опитвам да намеря из нета едни тапети. Видях ги в един салон за красота и от тогава ги издирвам, но удрям на камък.Основата е шоколадово кафяво на тюркоазени цветя. Тези два цвята ми трябват като съчетание, за да оформя нещо като пано на стената. Ако имате някакво инфо, ще съм благодарна.  bouquet
Балтимор?

# 262
Doris, благодаря, но не е това. Красива са, цената също им е хубава Simple Smile

# 263
  • Варна
Doris, благодаря, но не е това. Красива са, цената също им е хубава Simple Smile
Дамм мноого красива Simple Smile
Аз съм на вълна тапети и има още няколко варианта, ще го постна по-късно.

# 264
Doris, ще бъда много благодарна на едно рамо подкрепа от към идеи и търсене    bouquet

# 265
Момичета, от часове се опитвам да намеря из нета едни тапети. Видях ги в един салон за красота и от тогава ги издирвам, но удрям на камък.Основата е шоколадово кафяво на тюркоазени цветя. Тези два цвята ми трябват като съчетание, за да оформя нещо като пано на стената. Ако имате някакво инфо, ще съм благодарна.  bouquet

Зная за какво говориш, но открих само това:
Скрит текст:
В Домко се предлага, така че може да провериш и на място. Успех  Peace

# 266

В Домко има нещо такова Simple Smile
http://www.e-domko.bg/product/442-2556-79-tapet-vinil-flock-3.html

# 267
Yalta,astala, този модел ми хареса много, благодаря, ще търся   bouquet

# 268
Днес бяхме в Домко за тапети  Mr. Green черен за една стена в хола.Нямаше,взехме тъмно сиво.Иначе има избор,но не обърнах внимание на другите.Ако знаех ,че някой се интересува щях да погледна по-обстойно  Hug

# 269
  • В градината...
Звезда - тъмно сивото е супер-стил, ненатрапчиво  Peace

Общи условия

Активация на акаунт