Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 85 815
  • 784
  •   1
Отговори
# 765
За матовото покритие - защо не опиташ с фолио?

# 766
 Бяха от мозайка.Усещането е  като на дърво, меко.Ето  линк- lovelycraftyhome.com/2011/11/09/the-ultimate-brown-paper-flooring-guide/.Благодаря за похвалите учасе от вас  Simple Smile

# 767
Имам един въпрос мога ли да използвам с200 за да облепя с плат ,един стар транспортен сандък

# 768
  • Бургас
Имам един въпрос мога ли да използвам с200 за да облепя с плат ,един стар транспортен сандък

Да можеш. Гледала съм въпросния линк и искам да си правя кухнята така върху плочките. Стълбите са страхотни, можеш ли да кажеш стъпка по стъпка какво си правила. В линка си спомням, че използваха лак за оцветяване и трябва да съхне доста

# 769
Стълбите са страхотни!
Пробвахте ли да ги миете? Винаги ме интересува практичната гледна точка.

# 770
 Избърсах ги с влажен парцал ,защото имах ден два между ръцете лак .Нищо им нямаше.Добре се държат за сега, след като по тях стъпват детски крачета  Grinning

# 771
Хриси 9092 първо си накъсвах хартията на каквато големина  исках,намачквах.В една кофа слагах  с200 на мегахим (с на пастело с200 харията стана лъскава ) разреждах до консистенция на боза.Пусках по окол 5 топки.Седят около 2-3 мин. изстисквах ,разтварях и лепях ,и с ръка или четка избутвах останалия въздух. Парчетата хартия ги застъпвах по малко.В основата на стъпалото там кадето се съединяват челото и стъпалото трябва да провери хубаво да няма въздух.Не съм търсила лака за оцветяване.

# 772
  • Бургас
Хриси 9092 първо си накъсвах хартията на каквато големина  исках,намачквах.В една кофа слагах  с200 на мегахим (с на пастело с200 харията стана лъскава ) разреждах до консистенция на боза.Пусках по окол 5 топки.Седят около 2-3 мин. изстисквах ,разтварях и лепях ,и с ръка или четка избутвах останалия въздух. Парчетата хартия ги застъпвах по малко.В основата на стъпалото там кадето се съединяват челото и стъпалото трябва да провери хубаво да няма въздух.Не съм търсила лака за оцветяване.

Мерси, а колко "ръце" хартия сложи? Ше ме извиниш за въпросите

# 773
FURBO , страхотни стълби! Браво!

# 774
Писали сме заедно,един пласт мислех за два но мисля че няма смисъл  Wink

# 775
Цлете благодаря

# 776
Стълбите са страхотни Peace. Адмирации за положения труд  bouquet

# 777
И аз да поздравяа майсториците   bouquet
Аз ползвах лак на водна основа когато боядисах с латекс мебелите в спалнята,ако някой се интересува ще пиша какъв е,че сега не си спомням.Нищо не е мръднало,няма пожълтяване,даже пръскам с препарат за стъкла и забърсвам.
Стълбището е уникат,представям си го и в някакви надписи  Rolling Eyes примерно.
НОВА ТЕМА кой ще ни пусне  newsm03

# 778
Благодаря didida всички в тази тема имате страхотни идеи и правите невероятни неща

# 779
А сега какви надписи ,сподели ми

Общи условия

Активация на акаунт