Отговори
# 30
Йо честитих ли ти дрешляците  newsm78 Ку не съм -Честити да са ти  Hug , `ку съм - пак  Hug

# 31
  • София
Йо честитих ли ти дрешляците  newsm78 Ку не съм -Честити да са ти  Hug , `ку съм - пак  Hug

Еми незнам  newsm78  Joy ама мерси  Hug Hug

Ама систъра е уцелила 10-ката за Аталайчо  Joy Joy С Джанчи-патладжанчи са си лика прилика  Joy Joy Joy

# 32
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добре дошла на Вени Колева...  bouquet Hug
Мерси за колажа...веднага украси фасадата на диспансера. Peace

# 33
# 34
# 35
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  Thinking Аз продължавам да мисля върху туита на Бономо.  Thinking
Ама, освен че иска да чупи нечие прозорче (първата част на изречението), и приканва към празноглавие притежателката на въпросното прозорче (втората част на изречението), друго не можах да схвана.  Mr. Green Дет се вика, за един гол кекс става въпрос. Говорете ми, говорете!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 36
  Thinking Аз продължавам да мисля върху туита на Бономо.  Thinking
Ама, освен че иска да чупи нечие прозорче (първата част на изречението), и приканва към празноглавие притежателката на въпросното прозорче (втората част на изречението), друго не можах да схвана.  Mr. Green Дет се вика, за един гол кекс става въпрос. Говорете ми, говорете!
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Зиз мноу те молим заключи старата къщя  Praynig Laughing

и лека нощ...... пак  Joy Joy Hug

# 37
  • София
 Thinking Аз продължавам да мисля върху туита на Бономо.  Thinking
Ама, освен че иска да чупи нечие прозорче (първата част на изречението), и приканва към празноглавие притежателката на въпросното прозорче (втората част на изречението), друго не можах да схвана.  Mr. Green Дет се вика, за един гол кекс става въпрос. Говорете ми, говорете!

Абе сега ти пък Профи  Joy Joy Joy може за некоя друго прозорче да говори, не за Хазалкиното  Joy Joy Joy Joy

# 38
  • някъде из Врачанско
поздрав най-сърдечен за тема нова,   bouquet  newsm74
Скрит текст:

# 39
Аз мой позакъсняла се цопнах в старата тема ама сега и тук да ви поздравя  wavey wavey wavey

Та да си дойда на думата често ви наблюдавам от балкона, но все нямам много време да пиша.... Но ето че най - накрая изпаднах от балкооона. А причината за това е, не можах да се сдържа и да не ви покажа "Произведение на бат Халю от Халилудково" след реставрация в едно от студията на диспансер "Фемир"

DANI Wink)) благодаря а гостоприемството  Hug

и на ~Зизу~ за отново прекрасната "психиатрична клиника" (тема 161)  smile3525smile3525 smile3525
а..... и на всички, който пишат и правят темата така забавна  Hug Hug Hug

# 40
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Слънчице, аз до имена не съм стигала, пък и силно се надявам прозорчето й отдавна да е счупено.  Wink Joy Joy Joy

Veni_Koleva, добре дошла! Hug
Много хубаво, че си се сетила да си донесеш сама хапченцата, че тук нещо скоро никой не се е сещал да раздава. hahaha

# 41
  • София
Феичке лека къз  Hug Hug Павлинче  Hug Hug Вени добре дошла  Hug язък, че той неможа да си довърши шедьовъра  ooooh!

# 42
  • някъде из Врачанско
ако има гладни, жадни, на диети е тва е за вазе
Скрит текст:

# 43
  • София
Слънчице, аз до имена не съм стигала, пък и силно се надявам прозорчето й отдавна да е счупено.  Wink Joy Joy Joy

Е ти не си ама всички знаеме за кой намекваш  Joy Joy Joy добре де, да го отвори не да го чупи  Joy Joy Joy Joy Joy

Малее тая вечер ми е толкова смешно, че не е истина  Joy Joy Дано да е за добро  Praynig Praynig, че както се казва "много смях не е на хубаво"  Confused

# 44
  • Още у мъглата ...
Зизун  Hug
Мерси за къщурката Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

Дани  Hug Ирка  Hug За красотите и страхотните комиксови смешки  Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

И за всички диспансерки  Heart Eyes Hug
Скрит текст:

Честит празник, момичета  Hug bg bg bg

Общи условия

Активация на акаунт