Отговори
# 75
Прахче Hug Щом се налага секцио така да е...Важното е бебето да е здраво и да има здрава майка. Ще ги пребориш гадините.  Hug Hug Hug

# 76
Ами те ми ги откриха преди ин витрото, пихме една каса лекарства, но се оказа, че трихомоните са сложни в размножаването си и всъщност цикъла им на размножаване е около 3 месец, толкова би трябвало да е лечението, иначе инфекцията остава временно летаргична или скрита и привидно се излекуваш......

Другото е , че се хващат трудно от обикновена микробиология, защото са неустойчиви на въздух. Ефективен метод за първо установяване е само днк, а за последващо наблюдение е само директна намазка и микроскоп в лекарският кабинет, т.е да не са излагани на извънвлагалищна среда дълго.  Tired

Здраве да е, да се доносим до края, след това ще ме лекуват и мен. Поне намерих кадърен лекар. Не да ми дава стандартните антибиотижи/които се оказа дори, че не са за лечение на трихомони... ooooh!/

Хайде малко инфо , за да може поне да научим нещо от това ми състояние. Важното е , че сме живи и здрави и все още има кадърни лекари в България, които знаят какво правят.....а не да си блъскаме сами главите

http://www.urology.bg/%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BC%D0%BE … 0%B0%D0%B7%D0%B0/

# 77
Стелинка, Цветно, Панди - браво за хубавите новини!

Звезден прах, горе главата! Стискам палци с бебо всичко да е наред! Всичко друго се оправя! Аз пък съм със задължително секцио, защото съм сляпа като къртица и може и да ослепея съвсем, ако бъде нормално. Дано и детето няма този проблем. Може би защото ми е голяма мъка, но като видя сляп човек и ми е по-тежко и болно, отколкото ако видя сакат. Само като си представя... Да чукна на дърво!

Бих искала да се похваля малко с добри новини и аз! Ходихме тази сутрин на втора ФМ - всичко е перфектно. Толкова, че дори лекарката каза, че третата мога да я направя само за задоволяване на любопитството ми. Мъжле имаме повече от 1000% - през цялото време или се пипаше, или ръката му беше в устата хахаххаха Иначе не можахме да му видим хубаво личицето, защото си го беше залепил буквално за плацентата ми /нали съм с предна/, та малко се разочаровах, че не мога да му видя чертите - нищо, изненада за раждането!!  Laughing Много сме щастливи с таткото - на него така му грееше лицето, че чак му виждах мислите  Joy
За доктор Павлова в Марковск, при която бях, мога да кажа само добри думи, обаче я поставям на същото ниво като доктор Атанасова, при която бях първия път. И двете са мили и внимателни. Просто да си знаете какви са ми отзивите и от двете.

Дано от тук нататък само хубави новини да се чуват!!!!!!!!!!  Hug

# 78
  • София
Добро утро!Аз сега ставам!Вече съм в 6 месец newsm44 newsm68 newsm44

# 79
Здравейте,

днес си пратих детето на градина. Отиде доволна.
От сутринтта свърших един куп неща. Чак сега седнах.
А вчера младежа беше решил, че няма да се спи. До ч. си риташе, наместваше се.
Застава странно- с краката надолу и главата до пъпа ми. При вас как са?
Така като застане и хутовете много болят. Елия лежеше настрани.

Панди- много се радвам, че детенце е ок.

Цетно- без повече болници, нали

Маги- и на мен ми мериха шийката на последния преглед.Ти беше ли на ФМ? Там също я мерят.

Звезден прах- извинявай, но съм пропуснала какво ти е. Щом трябва секцио, ще правиш. Стискам палци всичко да е ок.  Hug

renigu - ми честит. И аз така от събота насам. Още малко остана.

# 80
Елг, моето мъниче първо риткаше встрани от пъпа, от няколко дни обаче ниско долу. Корема стърчи около и малко под пъпа, а тя някъде надолу.. как става това..

# 81
  • Близо до морето (200 м)
Аз пък никога нямам представа как е застанало бебето  newsm78 Не ми е ясно с ръце ли бута, с крака ли рита, главата му нагоре ли е, надолу ли е Embarassed

Преди секунди превърших първото ми плетено одеалце  Heart Eyes Такава краста ми беше, в свободното време само с това се занимавах.

Моите сладури са на градина. Днес мина без рев при малкия, дано и занапред ми е така.

Трябва днес-утре да мина изследването за антителата (първото ми  Shocked през тази бременност).

Аз от една седмица съм в шести, но на мен ми се вижда безумно далеч този така очакван януари  Tired

# 82
Аз от една седмица съм в шести, но на мен ми се вижда безумно далеч този така очакван януари  Tired
Абсолютно!

# 83
Момичета, добро утро Simple Smile Голяма поспалана съм, ставам в 8, закусвам нещо бързичко и после хоп, айде пак в леглото  Embarassed

На мен януари ми се вижда като утре, като помисля колко бързо минаха 5 месеца... остават само 4, майчице мила Simple Smile
Моята малка топка ме тероризира постоянно с ритници, през половин час -туп оттук, туп оттам, доволна съм де Simple Smile Но започнах да го усещам така от миналата събота, когато се преобърна. До тогава беше само леко гъделче и докосване, а сега са си ритници Simple Smile
И аз като Марион въобще нямам представа как е застанало бебето, не мога да преценя с какво ме рита, дали с ръчичка или с краче Simple Smile Важното е да рита Wink

Звезден прах, няма значение как ще родиш, по-важно е ти и бебка да сте живи и здрави  Hug

Цветно, честита ти свобода  Heart Eyes Да пишеш какво е казал твоя лекар по въпроса!

Елг, сега без мъничка ще имаш време да си плетеш Simple Smile И да правиш един куп вкуснотии Wink

Ние с Роси пихме по един хубав чай в събота и си сравнявахме тумбаците, нейния върви на момиче Simple Smile Ама в сряда ще разберем  Heart Eyes Показа ми и един куп сладурски бебешорски неща от USA.

Много хубава седмица на всички!  Hug

# 84
Здравейте   bouquet
Аз също нямам представа на къде е застанало и с какво ме побутва, обаче се случва да задържа на едно място, предполагам краче, и корема ми се издува и го усещам как напира
Marion-C покажи одеалцето, ако е удобно де, моето сега е наполовина но го започнах огромно ще може и на 2 ката да се ползва
И на мен ми се спи  Embarassed към 14-15ч. очите ми се затварят и подремвам малко
Аз пък януари го виждам и близо и далеч .... искам да си видя бебчето, но ми се струва че 5 месеца минаха като един миг и също толкова бързо и децата ще порастнат .....
Цветно дано нямаш повече премеждия и следващото посещение на болница да е януари
Звезден прах важното е да мине леко раждането, какво от това че е секцио. То и без да имаш точно този проблем пак може да се наложи. Това със спирането на кърмата лично на мен ми звучи по тревожно, задължително ли е?

# 85
Ами ако биопсията излезе кофти и ако се наложи венозен антибиотик.......йок кърма, а толкова исках  Tired

# 86
Звезден прах- важното е да сте живи и здрави.

Мрион- и аз искам да видя одеалцето.

Ив- то и аз със Елия все си плета и готвя.
Ако има желаещи ще ви драсна една супер лесна рецепта за браунис.
А с плетенето на нещо бебешко съм до никъде. Сега довърших одеалото за каката, почвам един супер спешен шал за логопедката на Елия и после шапка и шал за дребната. И чак тогва за бебо.

# 87

А с плетенето на нещо бебешко съм до никъде. Сега довърших одеалото за каката, почвам един супер спешен шал за логопедката на Елия и после шапка и шал за дребната. И чак тогва за бебо.

И аз нямам нищо още за бебето Tired Обаче ММ като каже - Каката ни е приоритет - да я облечем, да я нагласим за зимата, да изберем дрехите и аксесоарите...Знам, че е прав, затова ще почвам и аз скоро шал и шапка за каката..Одеалото...някой ден Crazy Дайте идея за прежда за зимна шапка, че аз нали на една кука...До сега такова нещо не съм правила, пък съм харесала няколко модела Whistling

# 88
  • София
Ами ако биопсията излезе кофти и ако се наложи венозен антибиотик.......йок кърма, а толкова исках  Tired

Не се притеснявай за неща, които още не са ясни. Като му дойде времето, ако искаш, може да се консултираш относно конкретното лечение с Ла Лече Лига Лидер. Често се оказва, че има какво да се стори. Понякога се подбират лекарства, съвместими с кърменето. Понякога има вариант да се поддържа лактацията с изцеждане по време на лечението. Ако ще се чувстваш по-добре, би могла от сега да обсъдиш различни варианти, стига да имаш яснота и все пак някаква конкретика. Има доста време, може да е удачно например в подфорума за консултации с Ла Лече Лига  Peace
Що се отнася до раждането чрез секцио, да, понякога то е наложително. По-добре живи и здрави майка и бебе, нали? Родилите майки чрез секцио не са по-малко майки от останалите. Също както изкуствено хранещите майки не са по-малко майки от кърмещите.

# 89
ееееййй и аз плета едно одеялце, амааа съм до половината  Whistling иначе и аз мисля, като се захлади вечерите пред ТВ-то...ще го довърша за нула време, амаа и още едно докато изплета...нищо де живи и здрави. За прежда аз за бебешки неща съм влюбена в YarnArt - турска фирма е специално бебешка се води на тази фирма иии става страхотно, като се изплете особено на една кука - ама да не излезе, като реклама де  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт