Отговори
# 555
Зузин, Hug като влезна в темата, която съм в създала по погрешка, никъде не видях опция изтрий само цитат, може ли да ме опътиш?

# 556
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде във Велико търново била и имала много проблеми Rolling Eyesнадявала се скоро да ги разреши Rolling Eyes

Ох голяма новина ooooh!отишъл плувал и се върнал Laughingтия се чудят с кво да си запълват страниците ooooh!Мда на 23 се е изтресъл Laughing
Еми ,Ренку за Джансутата си е направо сензация  Joy Joy Joy

# 557
Наде във Велико търново била и имала много проблеми Rolling Eyesнадявала се скоро да ги разреши Rolling Eyes

Ох голяма новина ooooh!отишъл плувал и се върнал Laughingтия се чудят с кво да си запълват страниците ooooh!Мда на 23 се е изтресъл Laughing
Аха, мерси за разяснението, дано скоро си разреши проблемите, че много отдавна не се е появявала.
Мдааа, голяма новина, изчъпкал се е и се е върнал. ooooh!
Много добре е излезнала на снимките.
Скрит текст:

# 558
Рени, Hug мерси прати й поздрави и целувки от нас  Hug   love001 Много ни липсва и да се надяваме скоро да се появи при нас и да си реши проблемите и всичко да е наред Praynig

# 559
хубави актриси пък с тея грозни вежди  ooooh!

# 560
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дано да се оправи всичко при нея,тя е най-изявената ни ФЕмирка,прати и много целувки и прегръдки Ренку,когато се чуете пак  Hug Hug Hug

# 561
  • У Диспансера ...♥♥♥
хубави актриси пък с тея грозни вежди  ooooh!
За тия веждаци ,винаги съм се чудила и не мога да си отговоря що се излагат така  Sick

# 562
Зузин, Hug като влезна в темата, която съм в създала по погрешка, никъде не видях опция изтрий само цитат, може ли да ме опътиш?
Кали натисни информирай модератор долу в дясно и ти излиза прозорче Peaceи пиши че без да искаш си я пуснала и да я изтрие Peace

# 563

Много добре е излезнала на снимките.
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 564
  • Още у мъглата ...
Хайде на вечерната сесия  Party Party Party
Привет на всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes  Hug  Heart Eyes
Ренка пак е тук  newsm68

На Снежи много поздрави и целувки, да си оправя бързо и успешно проблемите и да идва, чакаме я ФЕмирката ягодова  Hug Heart Eyes

Чай и едно йени с йени снимка  Laughing

# 565
  • Още у мъглата ...

Ми то толкова рядко го виждахме да се къпе у АФК-то, че туй, че се е изчипкал в Бодрум, се води сензация  Mr. Green Joy Joy Joy

# 566
  • Още у мъглата ...
Ух, много са сладки  Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

Май сама си говоря, ама то си е част от епикризата  Mr. Green

# 567
Ух, много са сладки  Grinning Heart Eyes

Скрит текст:

Май сама си говоря, ама то си е част от епикризата  Mr. Green
Joy Joy Joy JoyФемилито ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 568
  • Още у мъглата ...