Отговори
# 540
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Клодиии, Hug Heart Eyes много се радвам, че те " виждам"...  love001
Аз не  love001

Кали я не си го слагай толкоз Laughingслучва се Peaceама и аз незнам как Laughingи Мишето и Слънцето са пускали Laughing
Ми кво ше си го слага на сърцето...случва се.... Laughing

# 541
  • В света на мечтите... ❤

Рени радвам се,че пак си тук  Hug  Heart Eyes  Hug

# 542
тя Булка затуй избяга от нас щот ни на ще  Mr. Green  ама и ние не я щем де ся не мойм да се фредим на сладкото от нея  ooooh!  Mr. Green

# 543
  • Под Сините камъни
Ох въобще не мога да ви хвана спатиите.Така като не влизам по често в темата и после не мога да влезна във вашия ритъм.Нали не съм изпуснала нищо важно?Видях че ашкъмчето отмаря в Бодрум,видях и новата снимка от сета на Хазалчето,нещо друго.Нова серийка преведена  newsm78
Жани
Скрит текст:
разучи ли програмата

# 544
Пепи, Hug друго нищо ново.
Кали, Hug няма защо да те е срам...следващата авторка без да знам може да съм аз, Joyпу, пу, да не чуе Дявола.
Ооооо, Патронесче. Hug

# 545
тя Булка затуй избяга от нас щот ни на ще  Mr. Green  ама и ние не я щем де ся не мойм да се фредим на сладкото от нея  ooooh!  Mr. Green
Joy JoyПу язък остана си гладна Mr. Green

Дани HugНаде HugПепи Hug

# 546
  • София
Как знам кога да надникнаа, Ренкааа   Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

Кали споко, аз най-редовно си ги пущам новите теми  Mr. Green Joy Joy Joy /е само 1 път и аз направих тема, незнайно как, ама то защото с един коментар чок зор докато го публикувам и най-накрая успях ама в нова тема направена от мен  Shocked  Joy Joy Joy Joy /

Айде пак зачезвам   love001  love001  love001  love001

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ихааааа вие заспахте ли бе,от как се махнах всичко изчезнало  Thinking

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оп йени ли е ,реклама на сериала ли е  newsm78  Йени афиш било Peace

# 549
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
аз дЪ вЪ надникнЪ за малко Stop Stop Stopчи шЪ ходя да връткам една мусака Blush
момичета за всички Hug Hug Hugнека има хабери ,нека първи да знаем Blush
Джейн  Hugхич нещЪ да знам с ким е в Бодрум Winkпредполагам,ама шЪ гледам за хабери дали са ми правилни предположенията,пък после шЪ конушвам Joy Joy Joy

ей тук по едно гласче за нащ'ту ашкъм че е на втора позиция  http://www.sizcene.com/276/en-begenilen-erkek-unluler?ref=_tw_CU1 и
ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Жани,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добре де,нали уж Юсуф си бил активирал профила,ся гледам пак го няма в Туитър,вие го нападнахте и той си го закри май  Mr. Green

# 551
Слънчице Hug

Много целувки от Снежи  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 552
Добре де,нали уж Юсуф си бил активирал профила,ся гледам пак го няма в Туитър,вие го нападнахте и той си го закри май  Mr. Green
май било фалшив профил  Peace

# 553
Според чичи, Чаатай отишъл до Бодрум, поплувал няколко часа и отново се върнал в Истанбул.

ذهاب شاتاى الى بودروم

لقد انتهز شاتاى فرصه استراحه خلال الاسبوع قبل معاد عرض المسلسل مد وجزر الذى تقوم امامه بالبطوله سيريناى لذهاب الى بودروم فى احدى المناطق التى يمتلكها صديقه وهى منطقه turkbuku لقد قام شاتاى بالاستراحه هناك والعوم لعده ساعات ثم عاد الى اسطنبول مره اخرى

Рени,
Скрит текст:
тя добре ни праща много целувки, но къде изчезна, кога, ще си дойде в темата!?

Чаатай на 23 Септември ли беше роден? newsm78

# 554
Наде във Велико търново била и имала много проблеми Rolling Eyesнадявала се скоро да ги разреши Rolling Eyes

Ох голяма новина ooooh!отишъл плувал и се върнал Laughingтия се чудят с кво да си запълват страниците ooooh!Мда на 23 се е изтресъл Laughing

Общи условия

Активация на акаунт