Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Хилоооооуууууу Hug Hug Hug Hug
Що ми се подигравате на танцовите стъпки бе Naughty А Зизуна чак анализ ми направила на стъпките и на плюнката ,тя моята като на Пришълеца Зизуно,примесена с киселина и ключалките и катинарите нямат никакъв шанс  hahaha hahaha hahaha

# 526
Кали, ако не знаеш и ти си станала авторка на тема ОС. Joy
Шегата настрани, но как става така!? newsm78 Сигурна съм, че дори и не си разбрала.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=737021.0

О, Ирче. bye

# 527
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наденце bye  Как ги правят тия теми и аз не мога да схвана,до сега не ми се е случвало на мен  newsm78

# 528
  • в подножието на планината

Да се включа и аз в благодарностите към Жани Heart Eyes за инфото, което споделя всеки ден с нас!  bouquet

Наде, Hug и аз видях вчера темата на Кали... Laughing не мога да си обясня как става това... Rolling Eyes

Ирка, Hug

# 529
Зиз, çok teşekkür ederim!

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Страхотно си го спретнала  smile3501 smile3521

Вече пУчвам да мИчтаем за сериалче, сценарист Зизка  newsm53
Почерпка спешъл фор ююююю

Скрит текст:

Жани, мерси, че ни осведомяваш за всичко бързо, почти незабавнооо,  сега ако ми кажеш и с кого е Чачи на морето  ooooh!, знаеш правилния отговор  hahaha hahaha hahaha

Дани, Габи, Жани пак да кажа страхотни колажи, Фемирски, пълните ми душата  newsm51 newsm51
Ама и ония със Серка още повече  smile3504 smile3501 smile3501 newsm68 smile3501

Айде нещо да ви подсладим, че да имате силички за довечера  Hug Laughing

Скрит текст:

За останалите диспансерки  Hug Hug Hug

Скрит текст:

# 530
  • У Диспансера ...♥♥♥

Joy Joy Joy
Джейн,Звездичке  Hug Hug Hug

# 531
Вярно,че беше Дерек и беше почти винаги без тениска  Whistling ма мн тъпо свърши сериала очаквах нещо повече  Naughty
сериозно ли  Shocked няма ли да има още сезони  newsm78 аз тъкмо привършвам 2-ри и почвам 3-ти и викаш дотам е  #2gunfire
ми като стигнеш края на 3-ти ще видиш,че е с отворен край,ама никъде не се и говори,че ще има 4  newsm78

# 532
аз дЪ вЪ надникнЪ за малко Stop Stop Stopчи шЪ ходя да връткам една мусака Blush
момичета за всички Hug Hug Hugнека има хабери ,нека първи да знаем Blush
Джейн  Hugхич нещЪ да знам с ким е в Бодрум Winkпредполагам,ама шЪ гледам за хабери дали са ми правилни предположенията,пък после шЪ конушвам Joy Joy Joy

ей тук по едно гласче за нащ'ту ашкъм че е на втора позиция  http://www.sizcene.com/276/en-begenilen-erkek-unluler?ref=_tw_CU1 и
ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 533
Наденце, Hug не съм забелязала, сега като каза, видях...ужас даже не съм разбрала Shocked Shocked Shocked Срам меее Rolling Eyes Embarassed Момичета, Hug вярно, че в петък следобед един от постовете, които публикувах, не се беше записал и аз си помислих, че нещо не съм натиснала, ама и на мен ми е непонятно как е станало това newsm78

И сега какво се случва, може ли да се изтрие или си стой като тема, висяща newsm78

Ох, ooooh! момичета много ме е срам Embarassed, как е станала тази грешка newsm78 Shocked #Crazy

Още на някой се беше случило, май в темата, нали? newsm78 Или се бъркам newsm78

Наистина шегата настрана hahaha Joy, ама как може да се случи, нещо съм натиснала ли? Чудя се?

Габи, Hug Дани, Hug Жани, Hug страхотни Фемирски колажи сте твори днес, напълнихте ми душата и очите с такава красота   bouquet

Жани, Hug благодаря за инфото, което винаги споделяш с нас   bouquet

Ирче, Hug не бях гледала този клип и песента не бях е слушала...Голям смях Joy Joy Joy Драгумел, драгумел, драгумел...ла, ла, ла, ла, Joy Joy Joy

# 534
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добро утро Mr. Green Добър ден Laughing Добър вечер Hug Hug Hug

Ирка кога го напраиш тогаз не бързам Hug

# 535
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кали, Hug дай опция ''изтрий" Молим те направи го, че не мога да пусна другата тема....тати ше види,ч е са много и  не се знае коя ще изтрие. Peace

# 536
  • в подножието на планината
Кали, Hug няма за каква да те е срам, станало е случайно, сигурно нещо си натиснала по погрешка... Heart Eyes

Клодиии, Hug Heart Eyes много се радвам, че те " виждам"...  love001

# 537
Кали пиши на администратор че си я пуснала без да искаш Peaceнали в дясно има спам там натискаш и пишеш Peaceпо точно информирай модератор Peace

# 538

Клодиии, Hug Heart Eyes много се радвам, че те " виждам"...  love001
Аз не  love001

Кали я не си го слагай толкоз Laughingслучва се Peaceама и аз незнам как Laughingи Мишето и Слънцето са пускали Laughing

# 539
хакерки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт